Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

genleşme kabı kapağı sağlammı,bozuk mu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

arabanın su tesisatı çamur yapmıştı antfiriz ekleyince,komple temizledikten sonra baktım hortum şişiriyor,kapak çamurdan pastan tıkandığı  görevini yapmıyo diye düşünüp aynısından 1.0 barlık siyah kapak alıp taktım,şişrme geçti,deim kapak açmıyodu demekki basınçla.fakat şöyle bi durum var,su eksiltmeye başladı,motor yeni toplandı,yağda su yok,yağda çoğalmada yok,suda yağda yok,yani contayla ilgili bi sıkıntı gözükmüyo.fakat bişey dikkatimi çekti,hortumu elle sık bırak yaptığımda kapağın altından su kabarcıkları çıkıyo bayaa,acaba diyorum kapak bozuk,sürekli açık kalıyoda su ordan ısınınca veya basınçla atıyomu,sabah eski kapağını takıp sıktım,su falan çıkmıyo ama oda hiç açmadığı için dükkanan varınca baktım hortum taş,kapağı hafif açtım baya su attı ,sıkışmış içersi.yeni kapak alayımmı yoksa conta mı dersiniz.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tunerviper

Hortumu sıkma ile kapaktan hava bile çıkmaması gerekir. 1 bar'ı hortumu el ile sıkarak geçemezsin. Büyük ihtimal ile kapak kaçırıyor.
Turbo Twin Spark

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Hortumu sıkma ile kapaktan hava bile çıkmaması gerekir. 1 bar'ı hortumu el ile sıkarak geçemezsin. Büyük ihtimal ile kapak kaçırıyor.
dimi,diğeride hiç açmıyo o zamanki baya bi basınç yapıyor içerde,taş gibi oluyo hortum,conta diycem,durduk yerede conta neden gitsin.yarın bi değiştirmeyi deniyim,olmadı yeni alıyım bi tane.

schumi

Kapağın bozulma ihtimali çok düşük olasılık. Ancak dişlerinde atlama yaptıysa,zarar görebilir. Öncelikli olarak kapağın içindeki o-ringi değiştirip deneyin. Contacılarda vardır. Yalnız sertliği önemli,çok yumuşak elastik olmamalı.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Kapağın bozulma ihtimali çok düşük olasılık. Ancak dişlerinde atlama yaptıysa,zarar görebilir. Öncelikli olarak kapağın içindeki o-ringi değiştirip deneyin. Contacılarda vardır. Yalnız sertliği önemli,çok yumuşak elastik olmamalı.
valla sabah daha önce içi çamur pas  yığını olan kapağı taktım(temizlemiştim) işyerine varınca hortuma baktım ,taş,kapağın etrafında hiç su yok,açtığım gibi alttan hafif fokurdama ile azcık su attı,diğerini takıp çalıştırdım,hortumu sıkıyorum,fıs fıs kapak etrafından hava boşaltıyo,ya aldığımda bozuktu,yada diş falan sardı.öbür türlüsü daha can sıkıcı,ilk kappak sağlamsa sistem aşırı hava yapıyosa eğer contaya döner iş,oda aklıma yatmıyo durduk yere,sebepsiz..kapak 15 tl,en kötü yarın bi tane takıp denerim kaçırma durumunu parçacıda.

milano 75

kapağı yeniledim.bendeki çin malıymış satan adamın demesi,orjinalini aldık.dayı bunu değişmiyonmu,yok çin malı ne bekliyon,ee dayı sen bana verirken bu çin 15 bu maçin 24 demedin,desen onu alırdık,yok ben demişimdir,eyi eyi al 24 ünü ver kapağı deyip yeniledik kısaca.sızdırma yok,ilk kontrol herşey yolunda,bakalım su eksiltme durumu kesilecekmi.bir şey daha oil catc tank denilen malzemeyi söktüm,daha doğrusu komple boğaz kelebiğe giden ,kartere inen,motor bloktan çıkan tüm hortumları kontrol için,yağ buhar filtresinin içi komple doluydu kaymakımsı buhar sonucu oluşan maddeyle.bu anormal bi durummu.yağa su verdi desem yağ kapağındada olur,yok ,yağın kıvamındada bi anormallik yok.