Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2004 147 Cam Açma Düğmesi Sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfista35

You are not allowed to view links. Register or Login
Bende de ayni sorun vardi. Arka sag cami sofor yanindaki dugmeden acabiliyor ama kapatamiyordum. Once soktum kontak spreyle temizledim faydasi olmadi. Ugrasirken farkettim ki dugmenin ayaginin bastigi kapama anahtari asagi indiginde tik sesi geliyor ama o an calismaya baslamasi gerekirken biraz daha basilmasi gerekiyor. Dugmenin altindaki kapama anhatarinin bastigi ayaga denemek icin kucuk bir kagit sikistirdim ve duzeldi. Ben de oylece biraktim, kullaniyorum. Tekrar sorun cikinca daha kalici bir yukseltme islemi yaparim dedim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim,ilk fırsatta söküp uygulayacağım
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

umutumut

Benimkini bu sabah cozduk. Kontrol beyni surucu tarafindaki cam kontrol unitesi icinde. cikarip elektronik devreye ulasin.zor degil hatta fazlaca basit. wd40 ve yumusak eski bir dis fircasiyla temizleyin oksitlenmis yerleri. Kopuk bir devre varsa isten anlayan birinin saglikli lehim yapmasi kolayca cozecektir. Devreyi oksitlenmeye karsi kaplamamis olmalari garip kac kurusluk bir iştirki, yazik. yazilim yukleme ve/veya hata silme ile gecmeyen problemlerinizi bu sekilde kolayca cozeceginizi umuyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an simsiyah bir Guliettam var. Diğer Alfalarımda olduğu gibi onada çok iyi bakıyorum. En çok 147 mi sevmiştim ama guliettayıda sürdükçe daha çok sevmeye başladım.