Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2014 Giulietta 1.4TB TCT Rolanti Sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Semih izgi

You are not allowed to view links. Register or Login
Mengerler Davutpaşa Zafer Bey'e You are not allowed to view links. Register or Login 2.350 TL + KDV gibi bir rakam iletmişti.
Burada bir iş var.
Bakalım Alfa Romeo'dan nasıl bir cevap gelecek!

Bilmiyorum yapılabilir mi ama;  Kibitzer hocamızı biliyorum, gerekirse ruhsat bilgilerini alıp burdan yaptırmaya çalışırım. Okadar ciddi fiyat farkının sebebini anlamadım.

Şu durumdan şüphelendim;

Aracımın eski sahibi 2019 a kadar garantisi var, uzattık diyerek sattı.    Servis yetkilisi görüntüleyemedi ama sistemde göründüyse ondan dolayı Zafer hocamızın aldığı fiyata göre ucuz çıkmış olabilir.

Yarımcı olabileceğim birşey varsa olurum.

sizin adınıza sevindim.arabanın problemide çözülence, insan ne rahatlar ama.

Kesinlikle :)  ışıklarda sürekli gözüm devir saatine gidip sinirlerimi bozardı.  Son buldu hayırlısıyla.

Kibitzer

Arkadaşlar öyle bir durumdayım ki. Öncelikli olarak Mengerler'de yaşadığım olayın ardından servis yetkililerinin davranışları. Yaşadığım olaylar değil, davranışlar. Kendi başlığımda bahsettiğim fatura kesilmeme durumu, aracımın boyalı çıkması, AR Türkiye'nin ilgisizliği beni "lanet olsun" aşamasına getirdi. Artık ettiğim zarara bakmadan başka markaya geçme niyetim oluştu. Önceden sadece fantazi gözü ile baktığım markalara ciddi ciddi gidip göz atmaya, fiyat almaya başladım.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ArinFırat

Arkadaşlar öyle bir durumdayım ki. Öncelikli olarak Mengerler'de yaşadığım olayın ardından servis yetkililerinin davranışları. Yaşadığım olaylar değil, davranışlar. Kendi başlığımda bahsettiğim fatura kesilmeme durumu, aracımın boyalı çıkması, AR Türkiye'nin ilgisizliği beni "lanet olsun" aşamasına getirdi. Artık ettiğim zarara bakmadan başka markaya geçme niyetim oluştu. Önceden sadece fantazi gözü ile baktığım markalara ciddi ciddi gidip göz atmaya, fiyat almaya başladım.
fikriniz değişirse haberleşelim Zafer hocam.belki o zamana kadar maddi açıdan limitimi iyileştirebilirim

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kibitzer

fikriniz değişirse haberleşelim Zafer hocam.belki o zamana kadar maddi açıdan limitimi iyileştirebilirim

Ben bir ay içinde tekrar niyetine gireceğim gibi duruyor. Her an da olabilir bir ay da sürebilir. Tabii o zamana kadar sizin oralarda havaların kötüleşmesi durumu da olacaktır. Sizi de "ha oldu ha olacak" şeklinde bekletmek istemiyorum.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ArinFırat

Ben bir ay içinde tekrar niyetine gireceğim gibi duruyor. Her an da olabilir bir ay da sürebilir. Tabii o zamana kadar sizin oralarda havaların kötüleşmesi durumu da olacaktır. Sizi de "ha oldu ha olacak" şeklinde bekletmek istemiyorum.
bizim buralarda hava daha en az 1 ay kötüleşmez, 11. ayın ortalarından sonra sıcaklık düşer..benim kaygım yol güzergahım olacak olan bolu,ankara, iç anadolu ve pozantı..buraların yağmuru soğuğu,donu eksik olmaz.adana'dan sonra Diyarbakır'a kadar en fazla yağmur çiseler :)
zaten bütçem belli ve hergün ilanlara bakıyorum, denk gelirse alacam gelmezse ve sizden haber gelirse eğer o zamanki maddi duruma göre durum değerlendirmesi yaparız.tlfonda konuşmuştuk bütçemi az çok biliyorsunuz :)

Romeo_81

Merhabalar, aracım 2014 1.4tb giulietta. Araç rölantide iken devir saaatindeki gezinme bende de var. Bahse konu ile ilgili trabzon alfa romeo servisini aradım bahse konu yazılım güncellemesi ile ilgili fabrikadan gelen bir sirküler veya talimat olmadıgını ve konu ile ilgili daha önce şikayet gelmediğini söylediler. Aracınızı bilgisayara takarız varsa güncellemesi onunyaparız desiler. Yazılım güncellemesini uygulayan arkadasların son durumları hakkında bilgi paylaşırsa seviniriz

enaldo61

Arkadaşlar 3 yıl geçmiş ama bu durumu yaşayanlar var mı ne yaptılar? Yazılım güncelleme yapılıyor mu hala? Bu sorun bende de var? Nasıl çözdünüz?

uuratim

Merhaba,
2015 1.4 TB aracımda aynı sorunla karşı karşıyayım. Semih Bey yetkili servis yardımıyla çözmüş ancak hangi yetkili servisten yardım almış bilen var mı acaba? Ben 3-4 yetkili servis ile görüştüm ama Semih Beyin bahsettiği yazılımsal bir çözüm sunan hiç olmadı maalesef.

okucuk34

Herkese merhaba,

Bugün yetkili servisi ziyaret ettim.  Servis olayın yazılımsal olduğunu, daha öncede başlarına geldiğini, italya'dan uzaktan erişim ile haritasının güncelleneceğini söylediler.

O işe yaramazsa kelebek değişip adaptasyon yapacaklarmış.  Şimdi randevu bekliyorum o tarihe kadar belki kelebeği ve maf sensörünü kendim temizlerim bi.

Oğuz ve Sercan hocam yazdıklarınızı not ettim. Çok teşekkür ederim ilginize :)  :alfisti:

Merhaba,
2015 1.4 TB aracımda aynı sorunla karşı karşıyayım. Semih Bey yetkili servis yardımıyla çözmüş ancak hangi yetkili servisten yardım almış bilen var mı acaba? Ben 3-4 yetkili servis ile görüştüm ama Semih Beyin bahsettiği yazılımsal bir çözüm sunan hiç olmadı maalesef.

Arkadaşlar selam, sene 2023 ve ben aynı sorunu yaşıyorum. Yaşayan ve çözümleyebilen var mı?

enaldo61

servise sormuştum yazılım güncelleme yok demişti, ben motor kulağını değiştim, totalden yakıt almaya başladım kışın yakıt oktan katkısı yapıyorum sürekli ve rölanti sorunu yaşamıyorum bir süredir.

+motul 8100 yağ+her yağ değişiminde engine flush + 30 binde bir multiair filtre değişimi