Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 Elektrik Problemi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

amasyalı

Hocam öncelikle herkese güzel birgün diliyorum. kısaca sıkıntımı dile getirmek istiyorum.. Arabam 147 2004 model.. geçenlerde araba marş basmasına rağmet çalışmadı ve uzun uğraşlar sonucunda (bakmadığımız aksam kalmadı elektrik akü vs.) çalıştı ve bizde benzin kesici olduğunu düşündük. ertesi gün tekrar aynı hatayı verince arabayı ustaya götürdük ve benzşin pompasının değişmesi gerektiğini söyledi ve değiştirdik. şuan hala aynı şekilde çalısmıyor ve ustaya sorduğumda pompada sıkıntı olmadığını motora kadar benzinin geldiğini fakat ateşleme yapmadığını bujileri kontrol ettiğini ve bi sorun olmadığını söyledi. yani ilk çalıştırmada motor soğukken boyle yapıyor bi defa çalısınca stop ediyorum tekrar çalısıyor fakat ertesi gün motor sogudunda yıne aynı sıkıntı. suan arabam elektrikçide o inceliyor neyden kaynaklandığına bakıyor. umarım beyinle ilgili değildir. eğer aranızda yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım etsin çok teşekkür ederim şimdiden

TOLGA a.f.r.

arcı bence ılk etapta cihaza bağlanmalı ve hatakodu varsa hata koduna yoksa parametrelerine bakılmalı fakat senin ustanın dediğine göre ateşleme yapmıyorsa onu engelleyen tek sensör rpm sensörü yani krank devir sensörüdür....