Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 156 problemler..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pulse

Bu başlık yanlış anlaşılmasın,çoğu problemin nedeni çevresel etkenlerden kaynaklanmakta..Ön camda yorgun mermi nedeniyle oluşan sınırlı çatlak,sağ arka kapı civarı muhtemel anahtarla yapılmış 40-45 cm derin çizik,aynı yerin altında park sırasında oluşan kapı kenarı hafif göçük,Önde valenin yaptığı tamponda hafif göçük,arka yanda mavi renkli boya izi ve yüzeyel çizik(birisi çarpıp kaçmış ),arka tamponun ortasında arkadan dokunmaya bağlı hafif göçük,sol dikiz aynası muhtemel koşarak falan geçerken oluşmuş dikiz aynası kırığı(ayna normal durumda),yol bilgisayarını kontrol ettiğimiz sinyal kolundaki butonun bozuk olması(komple değişmesi gerekiyormuş),aracın muhtelif yerlerinde diğier araçlardan kaynaklanan kapı çarpmalarına bağlı sayısız noktasal göçükler..Ve bunların çoğu son bir yılda oldu..Çünkü ziebart bakımı yaptırdığımda önceki ufak çizikler falan halledilmişti..Gördüğümüz gibi tüm suçu alfamıza atmamak lazım..Çoğu sorun dış kaynaklı..Büyük şehirde yaşamak gerçekten çok zor..Şimdi o kadar zaman ve para harcayıp hepsini yaptırdıktan bir gün sonra biri gelip yeni zarar verirse ne yapacağımı bilemiyorum..Sırf bu yüzden sorunlar bekliyor..bakalım ne zaman hallolacak..

CrazyRomeo156

Bence sorun çıktığında hemen yaptırmalıydınız.Birikince zor oluyor.Biraz fazla göçük var gibi
Umarım en yakın zamanda yaptırırsınız.Şimdiden kolay gele

pulse

ya hepsini yaptırıp 2 yıl daha kullanırım..ya da piyasa değerinin biraz altına satarım..zaten eksiklikleri giderip piyasa fiyatına satarsam aynı hesap olacak..İzmir' e yerleştikten sonra araba olayından soğudum resmen..Hava sıcaklığından mıdır nedir,bu kadar dikkatsiz,başkasının arabasına zarar veren insan görmedim..Mesela forum bornova park yerinde bile arabaların olmadığı en ücra yere park ediyorum.Mutlaka adamın teki gelip dibime park ediyor..O amaçla park ettiğimi anlayıp gıcıklığına mı park ediyorlar anlamak mümkün değil..Bu şartlarda yeni araba almak çılgınlık resmen..

ottoman

satma niyetiniz varsa bence yaptırmadan satın, hem uğraşıp canınızı sıkmamış olursunuz hemde satarken arabanın her yeri işlem görmüş durumuna düşmezsiniz çünki birçok alıcı kapısı boyatılmış aracı değil çizik haldekini almayı yeğler, sorunu bilerek almak ister.
aslında sizin sorununuz yukarda da dendiği gibi ufak tefek şeyleri biriktirmiş olmanız şimdide hepsi birden gözünüzde büyüyor arabadan sogutup işi satmaya kadar getirmiş

pulse

Evet haklısınız..E alibertideki kişilerde alıcı için bunların önemsiz olduğunu söylüyorlar..Milano yu beğenirsem takas sırasında da , umarım bu konuşmalarını devam ettirirler..