Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa romeo 147 abs arızası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

confessinq.59

merhaba aracımda abs arızası var bilgisayara bağlattığımda sol ön teker sensörü arıza vermiş. acaba bundan mı kaynaklı yoksa başka bir şeyden midir anlayamadım. Yavaş hızda test etme imkanım oldu frene basınca bazen fren pedalı kendini çok az yukarı atıyor ve ses geliyor pıtır pıtır tak tak tak tak diye sonra bu ses geçince fren pedalı bi tık aşağı düşüyor. ve bu esnada abs ışığı yanıyor. bilgisayara bağlatmaya götürdüğüm zaman sensörü çıkarıp temizledik sanayi içinde bi tur attım abs ışığı yanmadı sonra eve giderken yine yandı.

ASKHEM

Merhaba geçmiş olsun genelde tamir edeni hiç görmedim. Hep yenisi ile değiştiriyorlar. Abs ışığı yandığında bendede aynen sizin gibi tepkiler veriyordu pedal.
Alfa Romeo 156 2.0 2000 mod.

confessinq.59

Hiç tamirle uğraşmadan direkt sıfır alıcam sensörü. Hem yağ bakımı da geldi hepsini toplu alayım bari.

confessinq.59

Arızalı olan sensör değişince hiç bir sıkıntı kalmadı.

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or Login
Arızalı olan sensör değişince hiç bir sıkıntı kalmadı.
Merhaba,
Sol ön abs sensörü banada lazım ama bulamadım. Nerden temin ettiniz ve ne kadara aldınız öğrenebilir miyim?
Ara ara abs hatası alıyorum bende.
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

confessinq.59

You are not allowed to view links. Register or Login Sercan abiden aldım ama almadan şase numarasını whatsapptan ilet onlara. Ben direkt 147 kategorisinden Bosch marka aldım şase numarasını iletmeyi unuttum arayıp şase numarası istediler. o parça uymuyormuş başka model gönderdiler. Sağlam ve güvenilir yer, tavsiye ederim.