Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Service Manuel Yok mu?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Arkadaşlar merhaba. Bundan önceki aracım olan Opel'in servisler için hazırlanmış TIS2000 diye bir progeamı vardı. Bu program hangi aracın neresinin nasıl sökülüp takılacağını adım adım anlatıyordu.

Acaba Alfalarımız içinde böyle bir program mevcut mu? Eğer var ise nasıl ve nereden erişebiliriz?

hi_cazz

Cevap olmadığına göre muhtemelen yok böyle birşey

Gouki

hi_cazz

baktım şimdi internette var aslında. Eve geçince bir indirelim bakalım. teşekkür ederim.

ismet

Özgün'ün de dediği gibi e-learn diye bir uygulama var.. .iso formatında geliyor ve bir daemon tool ile açılabiliyor.. 159 için erkay'a indirmiştim zamanında, siz de kolayca bulabilirsiniz..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Erkay KAHYA

Selamlar,
Gayet başarılı bir program var. İsmi bahsedilen e-learn :)
(İsmet abi teşekkür tekrar.)

Alper

Aslında bunları forumun (İndirmeler) You are not allowed to view links. Register or Login bölümüne atsak herkes faydalansa.

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login

ben buradan indirmiştim.. admin'ler downloads kısmına taşıyabilir..

hi_cazz

ben buradan indirmiştim.. admin'ler downloads kısmına taşıyabilir..

Verdiğiniz adresten indirmeye başlıyorum. Sağolun.

ismet

Alfadanadam

Aslında bunları forumun (İndirmeler) You are not allowed to view links. Register or Login bölümüne atsak herkes faydalansa.

Bu işin uzmanı olan biri olarak şaşırttın beni Alper'im. Bu tür dosyaların site trafiğini ve doğal olarak hosting yükünü ne kadar arttırabileceğini tahmin edebiliyorsundur sanırım :)

ismet

bülent abi sanırım alper bunu link olarak saklamaktan bahsetmiş olabilir.. host kısmını başkası yapar, downloads kısmında biz sadece link sunarız.. kırık link bildirimi olursa da yenisini buluruz gibi :)

Alper

Bu işin uzmanı olan biri olarak şaşırttın beni Alper'im. Bu tür dosyaların site trafiğini ve doğal olarak hosting yükünü ne kadar arttırabileceğini tahmin edebiliyorsundur sanırım :)

Abi mesela torent linki , download linki yüklense daha iyi olur diye dedim.
Site üzerinden değil yani.
Tamam biz bulabiliyoruz ama site içerisinde olması daha iyi olur diye düşündüm.

Alfadanadam

hi_cazz

İndirdim. İstediğim tam olarak buydu. TIS2000 kadar detaylı değil. Ama kesinlikle gerekli.

awanger33

abiler indirdim ama çalıştıramadım özelbir ayar fln mı gerekli ?

ismet

virtual clone drive tarzı bir programla açabilirsin iso dosyalarını..