Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Radyo derdi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alf35

Arkadaşlar 2 yıldır 156 kullanıcısıyım çözemediğim ve beni rahatsız eden ses sistemi sorununa bir çözüm bulamadım maalesef

bildiğiniz gibi orjinal teyp mp3 çalmıyor
track ise çok kullanışlı değil
aux girişi yok
radyo alıcısı sinyal gücü çok düşük

şimdi orjinal teybi sökmek istemiyorum ön göğüse saçma bir teyp takmak görüntüyü epey bozuyor ilk aldığımda farklı usd girişli bir radyo vardı hemen söküp attım orjinalini taktım =)

herneyse araştırmalarım sonucu orjinal teybin cd changer kısmına aux girişi monte edilebiliyormuş daha önce yaptıran oldumu aranızda izmir de yönlendibileceği bir yer var ise sevinirim

aşağıdaki videoda yapılmış hali mevcut

octinum

Bence bu işin en doğru yöntemi şu:
You are not allowed to view links. Register or Login

Direksiyon kumandası da çalışıyor. Ben torpido gözüne doğru kabloyu, bir ara torpido gözüne sabitleyeceğim. Montajı kendiniz çok rahat yaparsınız, teybi sökebilecek şu çubuklu zamazingolardan kullanarak çıkarıyorsunuz, üstündeki boş soket yerine bunun soketini takıp arka taraftan yolcu ayak bölmesine uzatıyorsunuz.

alf35

2 lehim ile takılabiliyormuş aux çıkışı 300 tl vermeye gerek yok ve o üründe 1 tane satmış 1 yıldız vermiş alan kişide boyutları da az değil