Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giliuetta 1.6 Jdtm - Çözülemeyen Motor Sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ksarac256

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu bayram bende istanbul-izmir yolculuğunu 2013 model 13.000 km'de 1.6 JTD Giulietta ile yaptım. Son hızı merakımdan denedim Bursa otobanda. 180'e kadar araç hiç kesilmeden geliyor. Fakat 180-200 arasını hayli ağırdan alıyor ve çok hafif eğimle birlikte son sürat en fazla 200 oluyor.
2013 lerde yukarıda da bahsattiğim gibi herhangi bir sorun olduğunu dusunmuyorum.bundan önceki aracımda 210'u görmüştüm.
benim aracımdaki en buyuk sıkıntı dip gazla dakikalarca ugraşmamla 180 km hız yapabilmem...bugun sollamaya cıktım önümdeki yol vermedi hızım 140 a düştü, sonrasında arac bana yol verdi tekrar hızımın 180e cıkması neredeyse bir 10 dk aldı...

yigitekimdemir

Egzantrik devir sensörü diye bir nane vardı opel araçlarda sizinkinde de varsa bi baksalar iyi olur. 3500 devir sonrası ölür bu parçada arıza varsa. Kronik olabilir sizin aracın seride
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

Ksarac256

You are not allowed to view links. Register or Login
Egzantrik devir sensörü diye bir nane vardı opel araçlarda sizinkinde de varsa bi baksalar iyi olur. 3500 devir sonrası ölür bu parçada arıza varsa. Kronik olabilir sizin aracın seride
Tamam hocam sağolasın...

iNtEGrAL

Konu çözüldü mü bilmiyorum ama geçen mesai çıkışı aracımı deneme şansı buldum. Geç çıkınca trafik yok ve yollar bomboştu. Aracım zorlanmadan 190 kmyi geçti hatta aşırı ağır olmakla beraber 190 üstüne tırmandı. Devirdw yaklaşık 3500 civarı diye aklımda kaldı.
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

Alfadanadam

Ben de sordum, aynı şekilde iyi imiş performansı. Bir sıkıntı olmadan top speed görüyor diyor.