Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Dizel Debriyaj Hk:

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak4335

Merhaba ;

2014 dizel 58000 km de aracım 5000 km önce aldım. Yanlız debrijajı diğer kullanıdığım araçlara göre epey sert. Uzun süreli kullanımda rahatsız ediyor. Normal mi yoksa yapmam gereken bir şey var mıdır ?

Dellobaltino

Normal. Debriyaj biraz sert

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admin

Aslında yumuşaktır. Bilen ve anlayan bir KAÇ yere gösterin isterseniz. Göstermek ve sormak bedava nasılsa.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Dellobaltino

Abi neresi yumuşak. Benim aracım 2014 38 binde sert, arkadaşımın arabası 2015 25 binde onda da aynı.

agucba

Bana da yumuşak gelmişti 145'ten sonra. Gerçi sertlik yumuşaklık sanırım görece bir kavram.
Giulietta'ya sert denir, bizim Spor paketli Giulietta var. Geçen hafta şirket aracımız değişti. 2013 model Renault Fluence yerine 2017 model Skoda Octavia geldi. 16" jant, 205/55 lastikleri var ve bariz sert bir araba. Giulietta kimi yerde daha konforlu. Giulietta'ya sert diyen taş olur vallahi... :))))

Tapatalk Bericht

///////////////

Dellobaltino

İnsanlar kullandıkları arabalarla kıyasladığı için kimine sert gelecektir kimine yumuşak.

vtec_2

Tabanı az kalın ayakkabı giyildiğinde debriyaj sertliği anlaşılmıyor :)

Ruzgar

You are not allowed to view links. Register or Login
Normal. Debriyaj biraz sert

Ben baakı balata volant değiştirdikten sonra pamuk oldu