Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mktlmz

Merhabalar,

Sonunda Giulietta alarak ben de bir Alfa Romeo sahibi oldum. Geçtiğimiz hafta aldığım arabam 2012 model 1.4 TB M. Air TCT, Progression Plus paket, 28.000 KM. Zaten halihazırda hayranı idim kendisinin, fakat hem ilk aracım olması, hem de sonunda kendi kazandığım parayla almış olmam nedeniyle ayrıca bir bağ oluştu :)

Siz deneyimli alfistalara bazı sorular sorayım, cevap bulabilirsem ne mutlu.

1-Aracın donanımında ön/arka park sensörü, elektrikli kendiliğinden kapanan ayna, hız sabitleme, kol dayama mevcut değil, bu donanımları taktırmak istiyorum fakat servis ile görüştüğümde kol dayama ve hız sabitlemenin takılamadığı bilgisi iletildi. Arka park sensörünü serviste taktırmayı düşünüyorum fakat aracına hız sabitleme, elektrikli ayna ya da  kol dayama yaptıran veya yaptırabileceğim bir yer tavsiyesi verebilen olursa çok makbule geçecek.
2-Ufak tefek kaporta işlemleri için avrupa yakasında servis hariç tavsiye edebileceğiniz yerler nerelerdir?
3-Haricen eklenen multimedya sistemler veya navigasyon için halihazırda bir çalışma yürütülüyor anladığım kadarıyla. Pop-up screen imkanı olursa ben de düşünüyorum. Ancak benim aracımda maalesef usb/aux çıkışı bile mevcut değil. Bu eklentiyi yaptırabileceğim bir yer tavsiye edebilen olur mu acaba?

Amacım kısa bir merhaba demekti, fakat aklımdaki soruları yazmadan da edemedim :) Umarım forumda doğru alana yazmışımdır, yanlış yazdıysam lütfen acemiliğime verin.

Herkese iyi akşamlar dilerim.

Kibitzer

Hoşgeldiniz :)

Yeni kasada progression pack diye bir eklenti var. Bu sanırım eski progressionlara uygulanamıyor :(
Kol dayama bir şekilde halledilir. Fakat hız sabitleyici bu kadar da zor olmamalı.

Maslak'ta Alfa Romeo özel servisleri var. Onlara danışıp onların referansı ile kaportacıya gitmek daha faydalı olacaktır.

Neredeyse tüm marka modeller için USB-SD Kart ve AUX girişi sağlayan aparatlar var. Bu aparatlardan Giulietta için olan var mıdır bilmiyorum, büyük ihtimalle vardır.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT