Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 1.6 TS 2000 HANGİ BUJİ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballioglu54

Selam beyler, yaklaşık 2 hafta önce bende bir alfa sahibi oldum. Dış kaporta vs çok güzel kaza bela yok ama araç uzun süre bakımsız kullanılmış. Doğal olarak ustama götürdüm, rot başları salıncak vs değişti baskı balata vs gibi şeyleride yeniledim, silindir kapak contası vs de değiştirdim yağ kaçakları vardı. Benim sormak istediğim soru şudur; bujiler ve buji kabloları berbat durumda. Araç düşük devirlerde tekliyor ileri geri sallanıyor. Bujilerden şüpheleniyorum. Zaten gördüm çok kötü durumlardaydı. Değiştirmek istiyorum. Hangi marka kullanmalıyım emin değilim, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Ayrıca ustam şampiyon marka kullanabiliriz dedi. uygunmudur arkadaşlar? (buji ve kabloları 180TL + 450TL)

sbk0655

En önemli şeyi sakın başka marka kullanmayın. Alacağınız buji NGK olmalı. NGK nin sitesinde kodları yer almakta , tum  alfa servisleride ezbere bilir zaten.320 lira civarı fiyati var.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oLYmpOs

Bence de orijinal parçadan başka parça kullanmayın özellikle yürüyen ve motor kısmında.

Alfa Romeo mk1 156 2.0 TS

halil

kullanacağınız orjinal bujiler  ngk'nın pmr7a 4 adet + bkr6ekpa 4 adettir.bu bujilerden başka buji, ngk dahi olsa kullanmayın.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Muhammed alfa

Ngk ben aldim bostancidan 8 adet 4 ince 4 kalin 205 lira para verdim alfam dan aldim recep abinin ordan

halil

You are not allowed to view links. Register or Login
Ngk ben aldim bostancidan 8 adet 4 ince 4 kalin 205 lira para verdim alfam dan aldim recep abinin ordan

aldığınız bujiler büyük ihtimalle 105 hp lik 147 bujisidir.orjinalleri 400 tl'ye yakın fiyatta.

ballioglu54

kullanacağınız orjinal bujiler  ngk'nın pmr7a 4 adet + bkr6ekpa 4 adettir.bu bujilerden başka buji, ngk dahi olsa kullanmayın.

Selam Halil cevap için teşekkürler,

BKR6EKPA + PMR7A konusunda haklısın, ama birşey soracağım. NGK sitesinde bu bujiler için motor kodu AR32.101, benim alfanın motor kodu 6760 diye gidiyor, bunun bi önemi var mı?

halil

Selam Halil cevap için teşekkürler,

BKR6EKPA + PMR7A konusunda haklısın, ama birşey soracağım. NGK sitesinde bu bujiler için motor kodu AR32.101, benim alfanın motor kodu 6760 diye gidiyor, bunun bi önemi var mı?

araç 1,6 120 hp ts motor ise kullanacağın bujiler bunlardır.motor kodu ile motor numarasını karıştırma.

ballioglu54

Peki teşekkürler, nereden temin edebilirim bu bujileri? Bursa'da bulamadım.

halil

Peki teşekkürler, nereden temin edebilirim bu bujileri? Bursa'da bulamadım.

octinum

Direkt şuradan alabilirsiniz, benimkiler de değişecek, Adana Alfisti tayfasının bir sonraki siparişinde beraber alacağız:

Alfista35

Bu yedek parçada da kim ne tutturduysa.. Çok kazıklıyorlar milleti.
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

eknglr

Arkadaşlar slm benim araç 2000 motor hangi buji almalıyım birde kod ları nedir saygilar