Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Mi.To: World Premiere

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

biraz fzla yuvarlak hatlı bu velet ama bakalım..

murat

Aynalarda sinyal var gibi

Bence sınıfının görüntü bakımından cazip bir aracı olacak , burdaki bantlı resimlere pek de aldanmamak gerektiğini düşünüyorum Bir de en düşük donanım seviyesi ile yüksek seviye arasında ciddi bir görünüm farkı olmasından endişeleniyorum ..Bu Alfa'da pek alışık olmadığımız bir durum çünkü
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

bado

You are not allowed to view links. Register or Login

Edited by - bado on 07/04/2008  20:00:16
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

n/a

pistte siyah ın sesi baya ii yaw :) 1.4 t-jet herhalde

t_e_m

logo en sonunda seçilmiş. bence olabilecek en kötü logolardan biri seçilmiş, punto logosu gibi. arabayı alır almaz ilk iş logo iptali olur sanırım :)

bu arada aracın iç mekanının ilk kamuflajsız fotoğrafı da düşük kaliteli de olsa linkte var.

n/a

İç mekan 145 Twin Sparkları hatırlattı bana...

n/a

Register or Login" border=0>

Bu resimde resmen arkada gözüken fiata benziyor... böyle bişey olmamalı valla üzülüyorum 149 da bravoya çok benziycek bu duruma göre. görünen o ki artık alfanın sıra dışı bir tasarımı olmuycak fiat ne çıkarırsa hafif rütüşlarla alfa modelleri yapılıcak gibi

t_e_m

benim de demeye dilim varmıyor ancak aracı arkadan omuz çizgisi ile, cam boyutu ile, tampon yapısı ile punto'ya benzetiyorum. boyutlar da aynı gibi zaten.

admin

Mito Jantları

18"

17"
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

18!!
way be..
bu sınıfta opsiyon listesine mini dışında (ki o extreme bi örnek bnce) 17 üzerinde jant koyan tek model herhalde You are not allowed to view links. Register or Login..

agucba

Güzel güzel. Alfa ne yapsa yeridir...

///////////////

n/a

bide buarada 4 bijon..

acaba 4x98 mi yoksa 159 dan sonra buda 4x108 mi olacak ??

AlfistiKerem

Şu You are not allowed to view links. Register or Login ya yeni nesil boxer motorlar üretebilirlerdi.Şahane olurdu ya.Şöle 2.0 motor 180 beygirlik boxer,nasıl bir tork olurdu onda,offf...

n/a

artık bujisiz benzinliler çıkacak Kerem hangi 2.0 dan bahsediyorsun :)
bnzinde 113dolar/varil olmuşken artık 2lt fln büyük hacim sınıfına giriyor Avrupa için :)

bide emisyon sorunları war tabi o nedenlede küçük hacim gittikçe yaygınlaşıyor..

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Şu normal deyip aşağıya indirdiği vites kolunun arkasındaki buton, bu süspansiyonun (citroen c5 - astra gtc - cayenne v.b gibi ) aşağıya indirilip, kaldırılması ile mi ilgili? İtalyancası olanlar bu konuda yardımcı olursa çok güzel olur.. :)

Ayrıca bazı araçların kadranlarında,kontağı çevirip ilk çalıştırma esnasında gerçekleşen , bütün göstergelerin maximum'a gelip tekrar inmesi gibi bir resital MiTo 'da da mı olucak... :)
Bu arada jantlar tek kapı stiloda opsyonel olarak alınabilen 17 jantların tiplerine benzemiş...

Aracın iç tasarımını beğenemedim ben..Çok yavan görünüyor,özellikle direksyon çok fazla sade olmuş..Hiç olmazdan 159 ,156 ya da 147 'deki tasarımların çizgisinde bir konsol yapabilirlerdi..Çok fazla fiatımsı olmuş..İnşallah bu halde çıkmaz...

t_e_m

iç mekanın bu şekilde çıkacağına inanmak istemiyorum, bu da kamuflajın gereğidir umarım. Punto'nun bile içi bundan daha güzel. Chevrolet-daewoo'lara benziyor.
Bu şekilde bir iç mekan tasarımıyla çıkıp "biz mini'ye rakibiz" derlerse komik duruma düşerler.

agucba

İyi gitsin, iyi yol tutsun, iyi dursun ve sesi de iyi olsun. Gerisi yalan...

///////////////

n/a

quote:

hay yaşa :)
iyi tutup iyi durduğu burdan bakınca başarılmış gibi..

gidişiyse denemeden göremeyeceğiz anlaşılan..

Salleen

quote:

Görüntüsünü beğenmediğiniz bir arabaya binmek istermisiniz? Bu araba için demiyorum ama bu msjdan bu yorum çıkıyor =)

agucba

33, 75, 145, 155, 164. Çok mu güzeller? İyi gidiyorlar, iyi yol tutuyorlar veya sesleri çok iyi. Ben hepsine çok beğenerek ve severek bindim ve binmeye devam ediyorum. Eğer Alfa Romeo'yu sevmiyor olsaydık 22 senedir kullanıyor olmazdık, çoktan başka bir araba aldırmıştım. Emektar 164'ümüzü 14 senedir kullanıyoruz. Yanına bir tane daha 164 aldık. Kendim 145 kullanıyorum.
Sanırım bu mesajımdan ne demek istediğim anlaşılmıştır.

///////////////

Salleen

tabi haklısın Serkan abi ben Alfa Romeo'yu sevmiyorsun demedim sadece merak ettim =)

agucba

Yanlış anlama sakın. Sadece açıklama yapmıştım.
Bu işler çok karıışık işler. Kimisi Alfa'ya çok beğendiği için biner, kimisi sesi için, kimisi başka bir şey için.
Neyse, başka zaman konuşuruz, Off Topic olmasın.

///////////////

n/a

Videoları resimleri inceliyorum. Vardığım sonuç ise önden görünümün Alfanın Milano kısmı, arkadan görünüm de Torino kısmı oluyor sanırım. Arkadan araç her ne kadar da yeni Bravoyu andırsada krom stop grubu kaplamaları onu Alfa yapan incecik bir detay. Önden ise ön tampon alt eki daha sportif&agresif yapılırsa araç daha çok can yakacağa benziyor. Yandan görüntüsü belki de (bence) aracın en can alıcı noktası. Çıtasız camları cidden hoş durmuş. İç mekanın o hissiyatsız direksiyon ve Alfanın klasik ön göğüsünden uzak durması beni üzdü. Motor olarak daha fazla yelpazesi olmalı ve fiatın araçlarında kullandığı motorla birebir aynı olmamalı. Benim rakibim 1.3 Multijet Paliolar değil, en azından ışıklarda durduğumda - aaa bu arabada bizim motorun aynısı var hadi kapışalım şu adamla.- tarzında bir muhabbet yaşatmamalı. Neyse E.C.U ile bununda zamanla önüne geçeriz. Araç ağır olursa cidden bittiği andır gibime geliyor. Sanırım 6 ileri manuel bir şanzuman var araçta. Fiat birçok mekanik aksamı kendi araçlarının aynısı gibi yapmış. Sanırım burda parça üretimi, masrafların azaltılması, iki araç için farklı ustaların yetiştirilmesi gibi onlara göre ekstra masrafları amorti edecekler. Yorumların birinde okudum ve çok üzüldüm:-Acaba Alfa Fiatlaşıyor mu ?- Bu soru cidden yeni 149dan sonra aklıma ya yerleşecek ya da tamamen silinecek. Kronik arızalar umarım bu araçta yaşanmaz ve bu sefer Alfa mühendisleri bunu aşmış olurlar. Bol silindirli motor istemiyorum Alfa'dan ama en azından bu Mito MCS ile yürüyecek güzel bir motora sahip olmalı. Aracın tüm ara detayları tanıtıldıktan sonra sanırım fikirlerimiz netleşecek ama benim cidden Alfa'dan beklediğim bu değildi...149'un, Brera'nın, 156'nın, 147'nin özgün Alfa tasarımlarına ne oldu da tekrar eskiye dönüş yaşamak istediler anlamak mümkün değil. Artık alanlara çeşitli ilavelerle falan o aynada görünce korkup yol verdiğimiz Alfa Romeo agresifliğini vermeleri gerekecek.

n/a

bncede arka ve yan tasarım çok güzel ancak ön taraf biraz çuvallıyor gerçekten yani enazından bi 147/156 yada yeni olarak 159 gibi sert bakış yok eskisi gibi..
ancak tamponun yapısı biraz bunu sağlıyor okadar..

iç mekana gelince kusra bakmayın ama bir çok marka artık 15 sene önceki konsol dizaynını kullanmıyor değişiklik yapıyor..
bmw 3 ler hala eskisi gibi olabilir ama diğerleri hep değişti, mercedes değiştir, audi değişti..
bu çok doğalda..

iç mekanda değişiklik olması normal..

ama bukadar bize garip gelen şeylerin ana kaynağı kaçıyor sanırım alfa' nın ilk defa küçük sınıfta araç yapıyor ve satıcak olması..
bu nedenle tek dayanağı tabi ki fiyat, küçük araba yapma konusunda kendi kanından olan biriyle ortak olacak elbet başka bi seçenek mantıklı geliyor mu size..

iç mekanda bazı malzemelerin fiat tan gelmiş olması okadarda yadırganacak birşey değil bence,olması mümkün birşeydi olduda ama alfa kendi benliğini kaybetmeden, kendine has özellikleriyle ortaya çıkınca hiç sanmıorum bi kontak bölümünü görüp fiat kullanıyormuş gibi hissedeceğinizi..

şuan bile gözle görünmeyen araçlarınızın birçok aksamı fiat ortak parçası,bunlar alfalarımızı hiçte fiatlaştırmadı bugüne kadar..

yani asla bi gr. punto kadar hafif ve hissiz direksiyona sahip olmayacak veya bşka beğenmediğimiz özellikleri yani fiat ın alfa amblemi takılmışı olacağını hiiiç sanmıyorum..
daha önce bu sınıfta hiç kullanılmamış bir sistem bile kllanılıyor..

motor kısmına gelincede Halil bey' in gözünden kaçmış olabilir ancak 1.3 multijet lik bir motor olmayacak bu araçlarda..
1.4benzinli ve turbo seçenkleri
vede
1.6 jtdm seçenekleri olacak..
daha küçk bir motor yok görünürde..