Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mito & 500

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XETRaM

Eşime yakın zamanda bir araba almayı düşünüyoruz. Gerçi benim askerlik dönüşünü bekleyecez büyük ihtimal ama her neyse..
O Mito'u da sevsede Fiat 500 inci beyazına aşık olmuş durumda :) Sizlerin fikirleri nedir? İkiside ncap'de gayet başarılı. 500'ün iç dizaynı gayet hoş. Bayanlara hitap ettiği gayet açık bana hitap eden yönü ise 1.2 motoru ile düşük vergi,benzin tüketimi. Ayrıca anahtar teslim fiyatıda Mito'a göre daha ucuz ki ben yinede Mito'a daha fazla vermeye hazırım. Sizler ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize açığız :)

marauderjingo

valla fiat 500 daha çıkmadan benim hayallerimi süslüyordu. geçen hafta 1.2 pop dualogic şanzuman olanını test ettim. gerçekten şehir içi kullanım için çok tatminkar. motora göre çekiş çok iyi, vites geçişleri çok güzel ve yerinde. yalnız pop versiyonu biraz çirkin onun yerine krom tamponları olan lounge versiyonunu tercih etmenizi öneririm. 145'im beni performans açısından yeterince tatmin ediyor, ama artık okulların açılmasıyla yorgun günler başladı, o yüzden şu sıralar otomatik bir fiat 500 beni çok mutlu ederdi. mito'ya gelince, tamamen farklı bir hikaye, farklı beklentiler. içinizdeki şeytanı dürten bir araba, gerçi her alfa öyle. ama kıyas yaptığınıza göre sanırım turbosuz junior versiyonunu kastediyorsunuz. içinizdeki şeytan dürtse bile pek cevap alamayacaktır bu takdirde:) buna ek olarak mito junior gerçekten çirkin duruyor plastik kapaklı jantlar ve bilimum standart özellikleriyle. fiat 500 ise daha ucuza alabileceğiniz bir moda ikonu, özellikle bir bayan için daha uygun. ayrıca ikinci elde fiyatını daha iyi koruyacağından eminim. şimdiden talip olabilirim arabanıza

XETRaM

Ya zaten sadece ona ait bir araba olmasını istiyorum onun için kararı ona bıraktım. Oda 155 beygirmiş oymuş buymuş pek ilgilenmiyor :) Sadece Alfa Romeo diye Mito'ya biraz ilgi duyuyor gibi bende sadece marka için almasını istemiyorum sevdiği bir araç olmalı.. Ama geçen gün öğrendim Mito'da sunroof seçeneği olmadığı için silip atmış bizimki.. Yani bir sunroof uğruna gitti Mito :)
500' de başta 1.3 dizel versiyonuna bakıyordum ama 4000 lira fark var ve 1.2nin de benzin sarfiyatı gerçekten düşük. 1.2 ideal gibi gözüküyor. Lounge yada Sport olacak zaten ek olarakta İnci beyazı (1.00TL) ve Sunroof (1500TL). Sport modeli toplamda 35.200e falan denk geliyor böyle..

marauderjingo

sarı veya kırmızısına da bakmanızı tavsiye ederim. ben de hep inci beyazının çok iyi durduğunu düşünürdüm fakat geçen birmot zincirlikuyudan parça almaya gittiğimde servis bölümünde parkedili sarı bir 500 gördüm, ön konsol falan da sarı gerçekten çok güzel. kırmızısını da etilerde sık sık görüyorum. ayırt edilemeyecek güzellikteler benim için.

ersinguller

mito iyidir mito hoştur diyeceğim taraflı bir yorum olacak :P
ama her halükarda otomatik vites ve 1.2 bir fiat 500 bir bayan için şehir içi kullanımda daha mantıklı bir tercih olacaktır ;)

halley

başka markalara da baktınız mı acaba,yoksa özellikle mi mito ve 500 arasında karar kılmak istiyorsunuz?

adnan.geyik

Fiyatlarını bilmiyorum ama Mito bence daha olumlu bir secim. 500ü bende cok begendim ama esiniz kullanacaksa biraz daha hacmi büyük olması magandaları biraz daha caydıracagından tavsiye ederim. Ne yazık ki yollarımızda bu tür sehir ayıları cogunlukta. Ama kara sizin.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

pulse

Eşimde 500 ü çok beğendi ..1.2 inci beyazı lounge versiyonunu ..Benim en çok mavi rengi ilgimi çekti..Fakat  Adnan Beyin dediği gibi 500 ün büyüklük ve tasarımı maganda terörü için daha savunmasız gibi..O yüzden eşimi caydırdım şimdilik 500 den...İstanbul da Nişantaşı, İzmir için Alsancak tarafında oturanlar ve o civarda dolaşacaklar için olabilir..

tunayaz

Bence ne yayıp edin mito (beyazı veya kırmızısı tavsiye olunur ) alın.Arada siz de kaçamak yaparsınız :))

XETRaM

Başka markalara da baktık ama elendikten sonra bu iki model kaldı elimizde. Bugün Zincirlikuyu Birmot'a gittik. Beyaz Mito ve 500 dışarda yanyana duruyordu. Baya bir kurcaladık orasına burasına baktık. İkisinede oturduk ama eşimin gözünde Mito konsolu beyaz olmadığı ve Sunroof seçeneği olmadığı için malesef düştü.. Ama hala Cola reklamı çıkınca o kırmızı Mito'ya baka kalıyo :D Neyse şu askerliği bir yapıp geleyim de artık kısmet..

147BLACK

quote:

Eşime yakın zamanda bir araba almayı düşünüyoruz. Gerçi benim askerlik dönüşünü bekleyecez büyük ihtimal ama her neyse..
O Mito'u da sevsede Fiat 500 inci beyazına aşık olmuş durumda :) Sizlerin fikirleri nedir? İkiside ncap'de gayet başarılı. 500'ün iç dizaynı gayet hoş. Bayanlara hitap ettiği gayet açık bana hitap eden yönü ise 1.2 motoru ile düşük vergi,benzin tüketimi. Ayrıca anahtar teslim fiyatıda Mito'a göre daha ucuz ki ben yinede Mito'a daha fazla vermeye hazırım. Sizler ne düşünüyorsunuz, fikirlerinize açığız :)

Şu an ben de askerdeyim. 329. kısa dönem olarak 12 Ağustos'ta Sarıkamış'ta göreve başladım.
Şafak 100...askerlik zor bir iş. Evden aileden sevgiliden uzak kalmak çok zor. Annem benim 147'yi Eskişehir'deki evinin altındaki garaja götürmüştü. Aküsü durduğu yerde bitmiş. Bugün getirttiği bir ustaya aracı çalıştırtmış.Bana telefondan sesini dinletti 147'min.
147'mi sürmeyi ve özgür olmayı çoookkk özledim.
17 Ocak'ta teskere alacağım inşallah. Kısa dönem de olsam, orduevinde de olsam gerçekten özlem büyük zorluk.
Umarım kısa dönem kalkmaz siz gelene kadar.
Kalkacağına dair uzun dönem askerler arasında söylentiler var.
Bu arada uzun dönem yapanlar gerçekten çok zor durumda. 460 gün askerlik yapıyorlar...çok zor.
Naçizane tavsiyem, gelmeden önce eşinize, ailenize, şehrinize ve Alfa'nıza sıkı sıkı sarılın. Onlardan ayrı kalmak çok zor.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

tolga_ozhan

Mito'da sunroof'u bırakak otomatik vites bile olmadıktan sonra bayan arabası olması için şirinlik yetmez.
Daha çok hızlı, genç delikanlı arabası. junior versiyon ise kimsenin arabası değil.

XETRaM

Arda Bey - Bugün askerlik işlerini tamamladım. Aralıkta yolcuyum kısmetse.. Şu an için kısa veya uzun dönem belli değil. 147'mi ben gelene kadar eşime emanet edicem. Gelince eşim sağolsun hurdaya vermezsek bir sorun olmaz :D Kendisine direksiyon dersi veriyorumda bu aralar.. Bugün tüm günümü şubede geçirdim. Şimdiden hissettim zaten askerliği.. Dediklerinizi çok iyi anladım :)

Tolga Bey - Evet çok haklısınız. Zaten fiyatıda artmış 23.000 küsür.. Fiat 500 hem eşimin hayali, hem donanımı güzel hemde bütçeye saygılı :D

Edited by - XETRaM on 08/10/2009  23:22:43