Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06DG977 - Alfa 159 "Finally True Blood"

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

h.t

Kardeşim canlısı fotoğraflarından çok çok daha iyi , eline , emeğine , kesene sağlık :clover:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Monogram

Doga harika olmus gule gule kullanin bu renge bayiliyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tughan

Doğacım buradan da hayırlı uğurlu olsun, maşallahı var canavarın. Kazasız belasız günlerde kullan.  :nazar:
Tuğhan.
156 Selespeed

yaman50

Tek kelime ile muhteşemmm olmuş  :nazar:  :alkis: iyi günlerde kullanman dileğiyle...
2006 156 1.6 ts distinctive (34 FB 0209)
2008 159 1.9 jtdm distinctive plus (34 PVL 22)
2014 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive TCT (34 HE 1918)
2018 Giulietta 1.6 JDTM SÜPER TCT (34 ZMH 42)

fatihmehmet

Ben de snapten sonra foruma ne zaman sıra gelecek diyordum :p

Hayırlı olsun kardeşim ateş ediyor yine. :nazar:

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

rst

Maşallah güle güle kullan. Far temizliğini merakla bekliyorum, benim de aklımda :)
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

ahmetali

Hayırlı olsun müthiş görünüyor.  :nazar: :nazar:

R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

Doğa Tosun

ilk 3 postu rezervelemişsiniz You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login :) en iyi dostlarımın AlfaRomeo kullanıcısı olması çok güzel. Yıllardır arabanın ıvır zıvır işlerine benimle birlikte koşuşturduğunuz için yardımlarınız için teşekkür ederim. Sercan, sana da plaka lambaları için ayrıca teşekkür ederim :)

You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login ,  You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login  ; hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)  Engin Abi, fotoğrafa bayıldım bu arada :D

You are not allowed to view links. Register or Login Çok teşekkür ederim canım abim, ben de Bella'yı çok özledim. Lütfen en kısa zamanda görüşelim, Sefa da ben de okul-sınav işlerini hallettik, müsaitiz. Haber bekliyorum :)

You are not allowed to view links. Register or Login abi senin beğenmene ayrıca sevindim. Dediğin gibi başka birşey yapmayı düşünmüyorum  :serefe:

You are not allowed to view links. Register or Login sen önerirsin de kötü olabilir mi abi :)

You are not allowed to view links. Register or Login 650 binde korsan taksiydim T plaka çok masraflı olunca mecbur iş değişikliği abi :D

You are not allowed to view links. Register or Login elimden geldiğince değerini bilmeye çalışıyorum abicim, babadan böyle gördük :) senin önerilerin ve yardımların olmasa işim çok daha zor olurdu her şehire lazım bir adamsın!

You are not allowed to view links. Register or Login sarıyken alelade çektiğin fotoğraf bile resmen "sarıyı sarı yapan fotoğraf" olmuştu abi, bu yaz İstanbul planım kesin var, umarım müsait olduğun bi zamana denk gelirde güzel bi çekim yaparız. Öylesine çektiğin fotoğrafa bakarsak "çekim" yıkım olur heralde :)

You are not allowed to view links. Register or Login aynen abi, fotoğraf kalitesi rezil durumda ama yakında iyilerini ekleyeceğim. Canlı görmüş 2-3 kişiden biri olarak yorumun ekstra mutlu etti :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

antihero

Ne güzel yazmışsın Doğacım, bu akşam görüşürüz gerçek kırmızıyı artık
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

vieri

Tek kelimeyle harika.Çok iyi bir renk tercihi olmuş.  :o

francobaresi

doga harika gorunuyor, gule gule kullan. Yeni fotolari merakla bekliyoruz :)

Cuore sportivo

milano 75

mal cincık,jantlar bu renkle dahamı güzel durmuş,banmı öyle geldi  :nazar:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

cem meric

Harika olmuş güle güle kullan,
Bütün renkleri canlı gördüm bunu da görürüm inş fakat en iyi bu olmuş

Alfadanadam

Vay anasını sayın seyirciler

Tolga033

Maşallah,maşallah. Efsane olmuş.

ssg

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

tfnsmsk

Bayıldım  :nazar:
Aklında olmayana bile kaplatır bir renk,
Maşaalah, iyi günlerde keyfini sür Doğacım,
sportif ruh.

Theillest

Renk ve jant uyumu mükemmel olmuş sanki yeni bir 159 alınmıs gibi maşallah  Allah kaza bela vermesin  kardeşim keyifli sürüşler :)

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

DcD-Semih

Kaplama işi aslında özellikle sıfır araba alan ve altındaki boya düzgünse çok mantıklı bir iş bence, hem bir çok şeye karşı korunuyor hem de istediğin rengi kullanıyorsun, tahminimce temizliğide kolay oluyodur folyo sonuçta ıslak bezle silsen bile sonuç alırsın.

Renk çok güzel olmuş hocam maşallah jantlarla birlikte sarıdan çok daha şık bir kombinasyon olmuş :nazar:
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

octinum

Of! Resmen duvar kağıtlık olmuş bu Doğa! Sarı farklıydı, ama şunu Giulia QV'nin yanına koy, fotoğrafını çek Alfa'ya gönder. Milan'da sergilesinler. O derece.

Çok ciddi konuşuyorum bu arada, aynen içimdeki hislerdir. Sıfır abartı. :)

universeee

Kardeşim sen gelmeden önce haber ver ayarlamaya çalışalım vakit.

Çekim yıkım olur mu bilmiyorum onu ancak sonuçları gördükten sonra anlarız ama ben şahsen çok iyi şeyler çıkacağını düşünüyorum. 159 zaten benim hastası olduğum bir otomobil, hele ki bu renk ve jantlar falan.  :haydi: Güzel kareler çıkar.

Sarı halini hakkaten aşırı ayaküstü çekmiştim. Hakan Abi yola çıkmak için sizi bekliyordu o derece ayaküstü. Sağında solunda başka arabalar falan. Neyse, kısmet olursa bu rengine şöyle güzel bir çekim ayarlayalım.

Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login ; hepinize çok teşekkür ederim beğenileriniz için  :alfisti:

You are not allowed to view links. Register or Login ; aynen abi. Temizliği boyaya göre daha kolay gibi geldi bana da. Özellikle mat sarı aşırı kolaydı dediğin gibi bezle siliyodun temizleniyordu, bu biraz daha zor gibi ama yinede çok uğraştırmıyor. Yanlız sarıya göre tozu çok belli ediyor kırmızı, tek problem o :D çok teşekkür ederim

You are not allowed to view links. Register or Login ; abicim çok teşekkür ederim yorumların için :) birkaç güzel fotoğraf çektikten sonra Giulia QV ile kolaj yapıp koyarım. Ben amatörce bi denedim, güzel olacak gibi. Çok teşekkür ederim

You are not allowed to view links. Register or Login hatırlıyorum abi :) hem aceleyle öylesine hem de kirliyken ve sağı solu araba doluyken çekmene rağmen gerçekten muhteşemlerdi. Şirketteki bilgisayarlardan kaldırtmıyor babam hala. Duvar kağıdı o fotoğraflar :)
Geleceğim zaman kesinlikle haber vereceğim. Babamın da çok selamı var bu arada

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Doğa Tosun

Farları temizlendi. Aydınlatmadan çok şikayetçiydim, pişman oldum far temizliğini bu kadar beklettiğime. Şok oldum farkı görünce. Farların görüntüsü de sıfır gibi oldu. Meğer benim farlar göründüğünden çok daha kirliymiş yani. Şu an arabanın karşısına geçtiğimde araba resmen gözümün içine bakıyor gibi oluyor. Servisin önerdiği Pehlivan Stop'ta yapıldı. Söküm takım temizlik her konuda bayağı memnun kaldım.

Aydınlatmam standart 159 bi-xenonu. Ben bu kadar iyi aydınlattığını bilmiyordum. Hatta sellektör için kolu hızlı çekip bıraktığınızda audi'ler kadar olmasa da ciddi bi flaş çaktırıyormuş meğer. Parkları beyaz yaptım arıza lambasını söndürmek adına, sönmeye söndü ama ben Volkan Abi gibi 159'u parksız sevenlerdenim. Sanırım parkları tekrardan iptal edicem. Haftaya egzozları ve çatlak sis farı camımı da hallettim mi, tatil yapmaya başlayabilirim :)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

mertalikaymak

serdar8424

On numara görünüyor maşallah :) Farlardan sonra çok daha iyi olmuş.