Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06DG977 - Alfa 159 "Finally True Blood"

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

On numara beş yıldız olmuş kardeşim. 2 yıl sonra bende kaplama yaptırmayı düşünüyorum ve piyasada gördüğümden farklı olarak kapı içleride aynı renk olmasına sevindim. Kaplama kararını verince zaten yaptıracağım tek yer GMG olur. Birde umarım istediğim renk folyo olur.

milano 75

bu rengin boya karşılığı nedir acaba,hasta oldum,kaça boyanır kardeşim bi 75  :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login hatırlıyorum abi :) hem aceleyle öylesine hem de kirliyken ve sağı solu araba doluyken çekmene rağmen gerçekten muhteşemlerdi. Şirketteki bilgisayarlardan kaldırtmıyor babam hala. Duvar kağıdı o fotoğraflar :)
Geleceğim zaman kesinlikle haber vereceğim. Babamın da çok selamı var bu arada
Vay be, o kadar zamandır hala duvar kağıdı olarak kullanılıyor demek :) Çok hoşuma gitti.  :rock:

Sen de babana çok selam söyle. İnşallah yeni duvar kağıtları gelecek dersin  :D

Şu son eklediğin fotoğraflara da ayrıca hayran oldum. Eline sağlık. Arabaya nazar değmesinden korkar oldum açıkçası ben  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

blackgear

Bugün yüklediğin fotoğraflara kadar hala ulan mavi mi iyiydi kırmızı mı ikiliminde idim, şu an kesinlikle kırmızı diyorum  :yukari-ok:

Allah nazarlardan esirgesin kardeşim  :nazar: :clover: :alfisti:

Theillest

Kırmızı candır Maşallah :)

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login ; çok teşekkür ederim :)

You are not allowed to view links. Register or Login ; Çok teşekkür ederim abi, şu anki renginden sıkıldığında seni de o bahaneyle Ankara'ya getirtmiş oluruz, gözümüz gırtlak dolu C görsün  :nazar:  Yeni C amg çok yakışıklı bi araba. İçi ve dış tasarımıyla şu an o sınıfta beni en çok o etkiliyor. Birçok rengi de kaldırabilecek bi tasarımı var. Kırmızısı ve lacivertine bayılıyorum, normalde siyah-beyaz araba pek sevmem ama namussuz her rengiyle kendini belli ediyor :D

You are not allowed to view links. Register or Login ; abi ben birkaç renge baktım ama tam karşılığını bulamadım :) Giulia q'daki kırmızıya fotoğraflarda olduğundan çok daha yakın gerçekte. Özellikle gün batımında çekilen giulia fotoğraflarını direk anımsatıyor canlı bakınca. Q'nun renk kodunu, adını bulursak o iş tamamdır :D

You are not allowed to view links. Register or Login ; cansın abi, ben de hala üstümden atamadım sarı haline göre çok ekstra kasıntı, tedirgin kullanıyorum niyeyse. Birde renk değişince gerçekten farklı bi arabaya biniyormuşsun gibi oluyor, biraz da ondan sanırım :)

You are not allowed to view links. Register or Login ;amin abicim cümlemizinkini, çok teşekkür ederim. Açıkçası fotoğraflara pc ekranından bakınca gerçeğiyle çok farklı duruyor. Telefondan bakıyorum bi nebze gerçeğe yakın. Hala adam gibi foto çekip adam gibi yükleyemedim. Bu haftasonu fotoğraf makinesiyle günün farklı ışıklarında birkaç amatör çekim yapıcam ama; inşallah zirve fotoğrafları İstanbul'da Evren Abi çekecek :)

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

İnşallah kardeşim. Yaparsam öyle birşey Ankara'dan başka yerde yaptırmam zaten.

milano 75

ben kademe kademe gideyim en iyisi You are not allowed to view links. Register or Login önce bi sarı ,meşhur bi shoplu 75 fotosu var ya,ondaki gibi  :) ,zamanla bu kırmızıda kolaylaşır
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login ; aynen abi. Fiyatta falan da bişeyler yaptırırım, tertemiz hallederiz

You are not allowed to view links. Register or Login ; ben de kademe kademe gittim abi sarı'dan da geçtim :D

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

h.t

Kardeş banada bi mermi grisi lazım , boyayı koruyalım maksat xD

Sent from my iPhone using Tapatalk

mertcancagla

Sari bi baskaydi hakkaten ozellikle gunes isiginda o renk cok canli duruyordu. Ancak sari 159 ve true blood 159 gercekten karsilastirilamaz. Guzel olacagini tahmin ediyordum ama bu kadar olacagini tahmin edememistim. Kazasiz belasiz guzelce ve sakince kullan. Cok guzel araba aman nazar deger.  :nazar: :clover:

francobaresi

doga arabanin disida icide cok guzel renk,  pedallari da aluminyum yaparsan bence cok hos olur, linkteki urun tam f/p urunu. Aklinda bulunsun, ben bi suredir kullaniyorum baya memnunum, islak ayakla kayma sorunu da yasamadim.

Cuore sportivo

ArinFırat

Bende dahil olmak üzere 159 ile ilgili renk muhabbetinde bir çok insan 159a en çok siyah yakışıyor deyip duruyor,siyahın bakımı,diri tutulması ve çiziklerin görünmemesi vb. ciddi bir maddi manevi emek istediği için kaplama olayına girsem dahi sedefli beyaz yaptırmayı düşünüyordum ancak taa ki resimlerini görene kadar.sedefli beyaz da  neymiş,Yeminle siyahtanda sedefli beyazdanda  soğuttun beni..harika olmuş kardeşim,güle güle kazasız belasız eskitmen dileğiyle

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evrenalpar

Benim 159'un da koltukları aynı renk, normal kırmızı olsa koltuk rengiyle saçma durabilirdi ama bu renk sanki hiç sırıtmamış, bire bir uyumlu olmuş. Çok güzel, güle güle kullan.  :nazar:
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

esatkaracan

Güle güle kullanın çok güzel bir renk olmuş.  :nazar:

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login ; merrrrrrmiye en güzeli yakısır müftüm  :nazar: :nazar: aklıma geldikçe maşşallah diyorum allah şarjörünü boşaltmasın :D

You are not allowed to view links. Register or Login ; memlekete hoşgeldin en kısa zamanda canlı gör kardesim, canımsın sağ olasın  :clover:

You are not allowed to view links. Register or Login ; abi ürünü çok beğendim, bugün yarın sipariş ediyorum hatta. Önerin için çok teşekkür ederim :) bunu monte etmemiz için pedalları delmemiz gerekiyor değil mi ?

You are not allowed to view links. Register or Login ; abi çok çok teşekkür ederim :) ben de eskiden siyah dışında renk düşünemezdim 159'a, ama 2008'den beri siyah olunca mecbur farklı hatta sarı gibi enteresan işlere girdim :) ama sorsan gözümde hala siyah 159'un havası başkadır

You are not allowed to view links. Register or Login ; çok teşekkür ederim abicim :) aslında kırmızı içi kırmızı pek favori bi kombinasyonum değildir ama dediğin gibi birbirlerine yakıştı tonları niyeyse

You are not allowed to view links. Register or Login ; çok teşekkür ederim :)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

francobaresi

Doga fren pedalinin lastigini cikarip lastigi deliyosun, gazi da ustune dayayip uygun sekilde delerek yapiyosun ama cekinme yani forumda aracina bisey monte ettirme konusunda en tedirgin olan kisi eminim benimdir, bu o kadar basit bisey ki delik olcak diye endiseye gerek yok. Akilli vida yolluyolar zaten, zor olmuyo ayak dayama ve freni kndinde takarsin, gaz pedali icin az guclu matkap lazim. Ben akotada taktirdim gaz pedalina, matkap yoktu, 5 dakkalik bir is.  Delincek diye vazgecilcek bi urun degil , begendiysen al derim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

Doğa Tosun

Doga fren pedalinin lastigini cikarip lastigi deliyosun, gazi da ustune dayayip uygun sekilde delerek yapiyosun ama cekinme yani forumda aracina bisey monte ettirme konusunda en tedirgin olan kisi eminim benimdir, bu o kadar basit bisey ki delik olcak diye endiseye gerek yok. Akilli vida yolluyolar zaten, zor olmuyo ayak dayama ve freni kndinde takarsin, gaz pedali icin az guclu matkap lazim. Ben akotada taktirdim gaz pedalina, matkap yoktu, 5 dakkalik bir is.  Delincek diye vazgecilcek bi urun degil , begendiysen al derim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

You are not allowed to view links. Register or Login aynen abi ben de aşırı çekinirim böyle şeylerden ama ürünü çok beğendim. Matkap bende de yok, en iyisi ben de akotaya ugrayıp halledeyim gelince. Ben genelde kendim yapmaktan ekstra korkuyorum abi, elimin pek ayarı yok :D

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login aynen abi ben de aşırı çekinirim böyle şeylerden ama ürünü çok beğendim. Matkap bende de yok, en iyisi ben de akotaya ugrayıp halledeyim gelince. Ben genelde kendim yapmaktan ekstra korkuyorum abi, elimin pek ayarı yok :D
ayak dayamanin vidalarina da ulasmak ugrastiriyo,  en rahati akotada yaptirirsin, dedigim gibi max 5 dakika surecek bisey, bildigin vida sokme takma o kadar.  Ortadaki logo silinir endisesi tasiyodun almadan once, elemanlara mesaj attim kalitesi hakkinda, orta kisim cnc makinesinde kaziyarak yapiliyo dediler, sticker filan degil yani, kalitesi de guzel cikti dedikleri gibi. Alacaksan yolladigin linkteki satan dukkandan memnun kaldim , hem kargo hizi hem paketlenis hem de wtsp nosunu bile verip ilgilendiler.

Cuore sportivo

ALP

Maşallah çok güzel oldu doğa iyi günlerde kullan kardeşim

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login  anladım abi, siparişi verdim nihayet. Ben de ilgilenip beni bilgilendirdiğin için ayrı, önerin için ayrı teşekkür ederim :))

You are not allowed to view links. Register or Login  senin aslan  kadar safkan hırçın olmasa da fena olmadı canım abim :) çok teşekkür ederim

Bu arada far temizliğinden sonra sislere hala vakit ayıramadım. 2 haftadır akdeniz'deydim. 159'la gitmeyi planlıyordum ama sarıgerme'den başlayıp kemer'e kadar gideceğim için yollardan çekinip uykuda bıraktım. Uçakla gidip orada Symbol kiralayıp bir araba ne kadar sekebilir onu tecrübe ettim. 2 haftada 159'u ciddi biçimde özledim. O da dinlenmiş oldu :)

Son susturucuları sağlı sollu iptal edip artık pek iyi durumda olmayan borularını kromla değiştirip sağa sola ayrıldığı yere eskisi kadar keskin olmayacak şekilde Y çatal yaptık. Koç Egzoz Nevzat usta işçiliği ile ayarları da milimetrik oldu.

Ses beklediğimiz gibi arttı. Bugünlerde ufak bir video eklerim konuya. En güzel yanı şu ki, doldurmadığım sürece stock oğlu stock 159'dan farklı bir ses çıkarmıyor. Rolantide hiç ötmüyor. Ama yüke bindiğinde veya doldurup çektiğimde tüm sokakta duyulacak, kapalı otopark gibi yerlerde bi an için insanları korkutacak kadar gürlüyor. Tonu ve istediğim zaman tamamen sessiz olması hoşuma gitti. Ayrıca duman da eskisi gibi düzensiz degil %50 sağdan %50 soldan çıkıyor gibi görünüyor.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

:nazar:

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gouki

Dün ilk defa canlı gördüm ve hem folyoya hem işçiliğe hayran oldum kardeşim, Allah nazarlardan saklasın.

EscC

En alttaki fotoğrafta çok sert bakmış  :nazar: :yukari-ok:

ssg

Bazı şeyleri sök yoksa You are not allowed to view links. Register or Login ile biz sökecez :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

wolkanku

doğa fotoğraf falan paylaşma lütfen :)
tekrar bir 159 alıp, bir dünya masrafa girip, yeniden bir 159 macerasına girmek istemiyorum  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+