Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

'08 147 -34EM7493

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thuGLife

Kazasız belasız sorunsuz sürüşler dilerim  :nazar:

Kubilay

İhsan abinin iş yeri ile benim okulumun neredeyse yan yana olması hasebiyle dün karşılaştık, öğlen yemek yedik, Alfa sohbeti yaptık.Bu vesileyle aklıma geldi, konuyu güncelleyeyim dedim.Araç aldığımda 68 küsür binlerdeydi, şimdi 72 küsüre geldi.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tolga033

Maşallah.Kazasız,belasız.  :nazar:

ihsany

You are not allowed to view links. Register or Login
İhsan abinin iş yeri ile benim okulumun neredeyse yan yana olması hasebiyle dün karşılaştık, öğlen yemek yedik, Alfa sohbeti yaptık.Bu vesileyle aklıma geldi, konuyu güncelleyeyim dedim.Araç aldığımda 68 küsür binlerdeydi, şimdi 72 küsüre geldi.

Kubilay ben çok güzel vakit geçirdim, yemekten sonra sütlaç da harikaydı. Fırsat buldukça tekrarlayalım :)

Kubilay'a 147 yi özlediğimden bahsettim, bana göre 147 nin sürüşteki hissiyatı GIU dan bir kaç adım önde..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

blackgear

Nice 72 binler görsün inşallah :)  :nazar:

Kubilay

Dilekleriniz için çok teşekkür ederim.  :)

İhsan abi ben de çok keyif aldım, yakın bir zamanda yine alo der rahatsız ederim seni  :)

147 ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum.Malum ilk Alfa'm olduğu için bazı şeyleri yavaş yavaş anlayabiliyorum.Bilmesem kimse beni bu arabanın teknik altyapısının neredeyse 15 yaşında olduğuna inandıramaz.Hani ileride maddi durumum çok iyi seviyelere gelse bu arabayı bir kenara koyar ömrü billah saklarım.Bugün 75-80 bin verip alınan Golf'lerdeki Alcantra ancak Alfatex'in yanına yaklaşabiliyor.Ön konsolda kullanılan malzeme bugün hala C segmentindeki bir çok araçtan daha iyi.Direksiyondan bahsetmeye gerek bile yok, şiir gibi hakikaten.

Bu arada arabayı 57 yaşındaki babam ile birlikte kullanıyoruz.147 aileme son derece konforlu bir aile arabası olarak hizmet ederken benim elime geçince bir canavara dönüşüyor. :D Meşhur deyimle, insan gerçekten hayret ediyor.Sektörden haberi olmayan arkadaşlarım, özellikle kız arkadaşlarım 70-80 binlik bir araba aldığımı filan zannediyor.

Şaka gibi fiyatlara bu arabalara biniyoruz hakikaten.Değerini bilmek lazım  :)

blackpearl

Dilekleriniz için çok teşekkür ederim.  :)

İhsan abi ben de çok keyif aldım, yakın bir zamanda yine alo der rahatsız ederim seni  :)

147 ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum.Malum ilk Alfa'm olduğu için bazı şeyleri yavaş yavaş anlayabiliyorum.Bilmesem kimse beni bu arabanın teknik altyapısının neredeyse 15 yaşında olduğuna inandıramaz.Hani ileride maddi durumum çok iyi seviyelere gelse bu arabayı bir kenara koyar ömrü billah saklarım.Bugün 75-80 bin verip alınan Golf'lerdeki Alcantra ancak Alfatex'in yanına yaklaşabiliyor.Ön konsolda kullanılan malzeme bugün hala C segmentindeki bir çok araçtan daha iyi.Direksiyondan bahsetmeye gerek bile yok, şiir gibi hakikaten.

Bu arada arabayı 57 yaşındaki babam ile birlikte kullanıyoruz.147 aileme son derece konforlu bir aile arabası olarak hizmet ederken benim elime geçince bir canavara dönüşüyor. :D Meşhur deyimle, insan gerçekten hayret ediyor.Sektörden haberi olmayan arkadaşlarım, özellikle kız arkadaşlarım 70-80 binlik bir araba aldığımı filan zannediyor.

Şaka gibi fiyatlara bu arabalara biniyoruz hakikaten.Değerini bilmek lazım  :)

Dediklerinize son kelimesine kadar katılıyorum.

Yine 147 ler üzerinden konuşmam gerekirse (tabi dolaylı olarak tüm alfalar üzerinden) ciddi anlamda farklı ve güzel araçlar kullanıyoruz. Bir kere az paraya çok fazla karizma alıyoruz. Yani baktığınız zaman gelişen teknoloji ve sözüm ona tasarım düşüncesi sonucu, araçların tamamı birbirine benzemeye başladı.

Bugün trafikte önümde bir 147 gidiyordu. İnanır mısınız gözümü alamadım, kesinlikle marka fanatikliği yapmıyorum. Ama gerçekten çok güzel. Tam yanında da bir A3 duruyordu. Bir 147ye baktım bir A3e ve dedim ki insanlar neden bu arabalara bu kadar paralar veriyorlar. Hani gerçekten A3 e verecek 80-90 bin liram olsa alırım 2-3 tane 147 kırmızı, siyah, beyaz vs koyarım kapının önüne değiştirir değiştirir binerim ama yinede gidip o A3ü almam.

Gerçekten bugün tekrar farkettim, araçlarımızın kıymetini bilmeliyiz.
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

coolistanbul

Kubilay gule gule keyifle kullan. Yazdiklarin cok hos seyler bende ilk alfami 2001 de almistim bir kirmizi boxer 145 di ayni hislerle 5 yil kullandim. Ve hala Alfa kullanmaya devam ediyorum. İyi bir Alfisti kazandigimiz icin cok sevindim. Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanmani dilerim. Alfa demek Ask demektir.

Ask 3 degil 4 Harftir ----> ALFA
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Kubilay

Kubilay gule gule keyifle kullan. Yazdiklarin cok hos seyler bende ilk alfami 2001 de almistim bir kirmizi boxer 145 di ayni hislerle 5 yil kullandim. Ve hala Alfa kullanmaya devam ediyorum. İyi bir Alfisti kazandigimiz icin cok sevindim. Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanmani dilerim. Alfa demek Ask demektir.

Ask 3 degil 4 Harftir ----> ALFA

Çok teşekkür ederim üstadım.İnşallah ben de sizin gibi uzun yıllar Alfa bünyesinde kalırım  :)

ihsany

Çok teşekkür ederim üstadım.İnşallah ben de sizin gibi uzun yıllar Alfa bünyesinde kalırım  :)

Virüs bulaştı artık geri dönüş yok  :D
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Kubilay

Geçen gececiler gündüzcüler başlığına yazmıştım, lastik patladı diye.Yeni lastik takıldı, 4 lastiğin balans ayarı yapıldı  :) Bir de konuya girmişken resim ekleyeyim.

wolkanku

hadi geçmiş olsun kubilay :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Tolga033

Şu yukarıda yazılanları kendi adıma üzülerek okuyorum.Sahip olamadık gitti Bir Alfa'ya.  :(  :)
Alfa'larınızın kıymetini bilin.  :alfisti:

milano 75

hoşgeldiniz,hayırlı olsun 147 niz.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Kubilay

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Şu yukarıda yazılanları kendi adıma üzülerek okuyorum.Sahip olamadık gitti Bir Alfa'ya.  :(  :)

Umarım gönlünüzdeki Alfa'ya sahip olursunuz, ekonomik durumları ayarlayana kadar ben de 1 seneyi aşkın beklemiştim.Zordur bilirim  :)

Tolga033

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Umarım gönlünüzdeki Alfa'ya sahip olursunuz, ekonomik durumları ayarlayana kadar ben de 1 seneyi aşkın beklemiştim.Zordur bilirim  :)
Keşke 1 sene olsa.. :D Hayırlısı ne diyelim.  :)

h.t

Geçmiş olsun kardeşim

Kubilay

Geçmiş olsun kardeşim

Eyvallah kanka.Buna da şükür diyoruz.

Kubilay

Konuya bir güncelleme çekeyim dedim.

Araç 75 bin küsürlere geldi.

-CD changer takıldı.
-Siyah paspaslar bej paspas ile değiştirildi.
-En son da bu hafta parrot bluetooth kit taktırdım.

Güncel resimler.

Bir de bir konuda fikrinizi almak istiyorum.q2'lerdeki saten ayna kapaklarından almayı You are not allowed to view links. Register or Login dersiniz yakışır mı?

Gouki

Çok sinirli :) Kapaklar çok yakışacaktır Kubilay'ım.

Tolga033

:nazar:
Kapaklar 10 numara olur.

fatihmehmet

Q2 lerdeki krom kapaktan bulamadım bir türlü. Folyo ile halledeyim dedim o renk folyo hicbir yerde yok.

Aynı seyden mi bahsediyoruz :) siz buldunuz mu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ozoozo

Harika olacaktır , sormaya bile gerek yok yapıştır gelsiiinnn  :))  :yukari-ok:

Kubilay

Sağolun arkadaşlar. herkes aynı fikirde olduğuna göre yakında girişim :haydi:

@fatihmehmet mobildeyim resim koyamıyorum, selim beyin q2 gt'sinde görebilirsiniz.sportivo 200 lira civarı bi fiyatı var dedi.

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun Kubilay , ayna kapakları çok yakışacağından eminim plakaya bi çözüm bulabilirsen dahada güzel olucak gibi bana kalsa direk iptal et plakayı :D