Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 NA 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByAKINCI

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah çok güzel görünüyor  :nazar: You are not allowed to view links. Register or Login kardeşime katılıyorum far karartma mk1'lere ayrı bir hava katıyor yakışacaktır  :yukari-ok:

Çok sağolun bende sizin 147 nizi çok beğeniyorum maşallah  :nazar: , Denemekden zarar gelmez kafama fazla yatmasada çoğu kişi önerdi  :serefe: :alfisti:
Rica ederim teşekkürler  :) Far karartma uygulanmış modellere bakarak karar verebilirsin ve en önemlisi yapılacak işlemin sizin içinize sinmesi olacaktır  :yukari-ok: Merakla takipteyim.
147 Blackline Red

Jaaaa!

M.byrkc

Murad

Ben 147 de mercek sevmiyorum, tek başına far karartma mk1 147 lerin kaderini değiştiriyor.

Adalı35

Bunu bende düşünsem iyi olacak☺☺
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Jaaaa!

Aynen abi çok güzel duruyo senin efsaneye de ayrı bir hava katmış  :yukari-ok:
M.byrkc

ByAKINCI

İşe budur süper görünüyorlar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
147 Blackline Red

Jaaaa!

Biri parlaklıkmı dedi  8) 8) 8)
M.byrkc

Jaaaa!

Havanın güzelliğinden istifade biraz temizlik yapalım dedik iç, dış detaylı elimizden geldiğince temizliğimizi yaptık boya koruma ve cilamızı attık yaklaşık 5 6 saatimizi harcadık fakat her saniyesine değdi. Kızgın bakışlı bir fotoğrafını atalım You are not allowed to view links. Register or Login  :alfisti: :clover:
M.byrkc

ismet

Mahmut eline sağlık :nazar: ama şu fotoğraf kalitesini biraz yükseltmek lazım sanırım :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Jaaaa!

Sağol abi :) Havalar düzelsin ilk işim özel bir yerde çok güzel kaliteli fotoğraflarını çekmek olucak :))
M.byrkc

Jaaaa!

Bugün yine talihsiz bir kaza yaşadık. Ne hikmetse hep sağ taraftan yaşıyorum kazaları bi anlık dalgınlık ile yanımdaki insanın sağ kapıyı açması ve arkadan gelen aracın geç farketmesi ile kapıya iç taraftan vurdu neyseki çok önemli bir hasar çıkmadı ortaya sadece menteşenin değişmesi gerek  :duvar
M.byrkc

Adalı35

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasin. Neyseki önemli bişey olmamış.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

koroglubrk

Gecmiş olsun talihsiz olmus ama ucuz atlatılmış
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

krm1983

Geçmiş olsun.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Utku

Geçmiş olsun mahmut olur öyle.
Neyseki kapıyı alıp götürmemişler.Kapıyı açan kişiye de tecrübe olur, bidaha yapmaz.
Bu arada şu egzos kazanını ya boya ya iptal ettir,kötü gözüküyor.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Jaaaa!

Gecmiş olsun talihsiz olmus ama ucuz atlatılmış
Geçmiş olsun.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasin. Neyseki önemli bişey olmamış.

Amin Çok sağolun  :clover:
M.byrkc

Jaaaa!

Geçmiş olsun mahmut olur öyle.
Neyseki kapıyı alıp götürmemişler.Kapıyı açan kişiye de tecrübe olur, bidaha yapmaz.
Bu arada şu egzos kazanını ya boya ya iptal ettir,kötü gözüküyor.
Sağol Abi. En çok aklımda olan şey oydu zaten onu ısıya dayanıklı mat siyah boya ile boyamayı düşünüyorum..
M.byrkc

Murad

Geçmiş olsun kardeşim.  :nazar:

Jaaaa!

Teşekkür ederim Murat abi  :alfisti:
M.byrkc

sarpgrey

Geçmiş olsun. .ufak atlasmissiniz
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Jaaaa!

Teşekkürler sağolun tesellimiz bu oldu tabi ama benim için büyük sayılabilir gözüm gibi bakıyorum ve burada kapalı otopark tarzı yerler çok uzağımda kaldığı için bunu mahallede yapmak gerçekten çok güç  :alfisti:
M.byrkc

Tolga033

Geçmiş olsun.  :(

Jaaaa!

Geçmiş olsun.  :(
Çok sağolun  :-X
M.byrkc

Jaaaa!

Bugün iyisiyle kötüsüyle Alfa'mla 1 senemizi doldurduk :) You are not allowed to view links. Register or Login abiden binbir zahmetle aldığımız 147 nin iyiliği için 1 sene boyunca yorulmadan elimden geldiğince uğraştım maşallah ki You are not allowed to view links. Register or Login abide araca çok çok güzel bakmış beni bir kez olsun üzmedi yarı yolda bırakmadı bundan sonrada aynı titizlikle bakmaya devam edicem inşallah. Kaporta da bazı sıkıntılar yaşadık o nedenle güncel bir fotoğraf atamıyorum kapının boyama işlemi bitmemiş inşallah hafta sonu güzelce kendim bir cila atıp fotoğrafını çekicem her ne kadar ustalar uğraşsa da kendi elim değmedikce içim rahat etmiyor. Böyle güzel duygular yaşattığı için ve böyle güzel bakımlı bir araç satın aldığımız için You are not allowed to view links. Register or Login abiye tekrar çok çok teşekkür ediyorum. İyi geceler  :alfisti:
M.byrkc

The Schuey

Nice 1 senelere.