Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 NA 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben yeni gördüm bu konuyu  :D Taaa ismete alırken bu 147 yi ne araştırmıştık da almıştık.. Çok dolu bir 147 , hele hele boss müzik sistemi öldürüyordu beni  8)

Geçende söğütözünde gördüm bu arabayı, plakadan tanıdım hemen, acaba kim almış felan derken konusu düştü önüme :)

159 aldıgımda bende annen gibi tepki vermiştim  :D, güle güle kullanın çok keyifli bir araba almışsınız  :yukari-ok:

Hehe hatırlıyorum o maceralarımızı, taa arabanın gittiği ustayı arayıp soruşturmuştuk :)

Söğütözü'nde mi gördün? Araba Ankara'ya mı gelmiş? İlginç.. Bildiğim kadarıyla Mahmut İstanbul'da ikamet ediyor..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

leonheart

aaa doğru bu 147 NA plaka, o DR plakaydı, ben karıştırdım. Plaka 10  ve siyah mk1 147 olunca bu dedim kesin bizim 147  :D Belki benim gördüğüm 147 de forumdan bir arkadaşındır, eğer öyleyse onada slm lar olsun  :alfisti:
159 JTDM Distinctive

Jaaaa!

Çok teşekkür ederim sağolun  :alfisti: . İsmet abininde dediği gibi İstanbul'da yaşıyorum karıştırmıssınız :)
M.byrkc

dragut

Bizim eski kız maaşallah artık daha dikkat çekici :)
"Alfa sevgisi"

Jaaaa!

Valla elimden geldiğince uğraşıyorum pasta cilaya gireli 1 ay oldu 1 ay sonra tekrar pasta cila ve boya koruma işlemi yapılıcak yine ufak tefek yerlerine rötüş boyalar atılıcak ve iç detaylı temizliğe giricek en sevdiğim yanıda bir cafeye oturmaya gittiğimde kapının önüne çekip ışığın altındaki parlayışını görüyorum yaptıklarıma yorulduğuma deydiğini anlıyorum  :)) :clover:
M.byrkc

Utku

Valla elimden geldiğince uğraşıyorum pasta cilaya gireli 1 ay oldu 1 ay sonra tekrar pasta cila ve boya koruma işlemi yapılıcak yine ufak tefek yerlerine rötüş boyalar atılıcak ve iç detaylı temizliğe giricek en sevdiğim yanıda bir cafeye oturmaya gittiğimde kapının önüne çekip ışığın altındaki parlayışını görüyorum yaptıklarıma yorulduğuma deydiğini anlıyorum  :)) :clover:

:alkis:
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

Jaaaa!

Muayeneden de hayırlısıyla geçti bizim aslan parçası artık 2 sene rahatız  :haydi:
Bir kaç güzel fotoğrafını alalım dedik buyrun  :alfisti:
M.byrkc

Murad

Hayırlısı olsun.  :nazar:

Gouki

Hadi geçmiş olsun Mahmut.

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login tek seferde geçmiş muayneden.iyi bakmışız aslana.
mahmutta iyi bakıyor belli olduğu üzere.keratayı gördükçe duygulanıyorum
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

Duygulandım yeminle You are not allowed to view links. Register or Login :)

Mahmut bravo, çok iyi bakıyorsun makineye. Böyle devam  :serefe:

OğuzCanAlantor

Maşallah çok güzel  :nazar: 1-2 değişiklikle çok daha güzel olabilir , jant ve far  karartma diye bağırıyor :D

Jaaaa!

Hayırlısı olsun.  :nazar:
Hadi geçmiş olsun Mahmut.

Çok teşekkür ediyorum eksik olmayın  :alfisti:
M.byrkc

Jaaaa!

You are not allowed to view links. Register or Login tek seferde geçmiş muayneden.iyi bakmışız aslana.
mahmutta iyi bakıyor belli olduğu üzere.keratayı gördükçe duygulanıyorum
Duygulandım yeminle You are not allowed to view links. Register or Login :)

Mahmut bravo, çok iyi bakıyorsun makineye. Böyle devam  :serefe:

Abi bu hali en kirli hali cilası falan yoktu üstünde uğraşamadım bu ara ama kısmet olursa 2 nizinde yanına ateş parçası gibi getiricem bir gün  :) :)
M.byrkc

Jaaaa!

Maşallah çok güzel  :nazar: 1-2 değişiklikle çok daha güzel olabilir , jant ve far  karartma diye bağırıyor :D

Teşekkür ederim, değişiklik yapmayı bende düşünüyorum fakat jantlarımdan çok memnunum ki gören herkesde çok beğeniyor, far karartma düşünebilirim belki yaz sonuna doğru güzel değişiklikler yapıp atıcam foruma  :alfisti:
M.byrkc

Jaaaa!

Sıkıntıdan bi gece temizliği yapalım dedik  :) :clover:
M.byrkc

dragut

"Alfa sevgisi"

tfnsmsk

Güzel bir 147 tercihi, hayırlı olsun  :nazar:
Aramıza hoşgeldiniz
sportif ruh.

Jaaaa!

:nazar: :clover: :nazar:
:alfisti: :clover:
M.byrkc

Jaaaa!

Güzel bir 147 tercihi, hayırlı olsun  :nazar:
Aramıza hoşgeldiniz

Teşekkürler  :alfisti:
M.byrkc

Jaaaa!

İyi geceler. Tahminimce sitedeki en genç alfisti benim, ve alfisti olmaktan gerçekten büyük zevk alıyorum ve gurur duyuyorum. Aracımı alalı yaklaşık 4 ay oldu ve çok keyifli bir 4 ay geçirdim. Araba kullanmayı biliyordum fakat gerçekten şöförlüğü Alfa 147 de öğrendim ve kendimi çok şanşlı hissediyorum. Gerçekten bu süreç içinde ve eskidende çeşitli araçlar kullandım fakat artık kendi aracım olduğundan dolayımı yoksa genel olarak Alfa rahat bir araç olduğundan mı kendi aracımdaki rahatlığı ve sürüş keyfini hiçbir araçta bulamadım. Ehliyetim yoktu her ne kadar yanlış olsada bu 4 aylık süre içerisinde İstanbul içi hemen hemen her yere gidip geldim 1 ay önce yazılı sınavımdan geçtim ve bugün sabahda direksiyon sınavını kazandım. Allah'ın izniyle 1 hafta 10 güne kadar ehliyetimi elime alıcam ve tabiki biraz daha geniş ve rahat rahat gezicem. İlk buluşmada görüşmek üzere  :alfisti: :alfisti:
M.byrkc

Utku

Mahmutcum hayırlı olsun ehliyetin.Belgeyi alınca söyle bana, bi teste çıkalım.
Hem araba aldın hem ehliyet, bunu ıslatman lazım, arkadaşlarını yemeğe götürmelisin, bilgin olsun  ;)
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

Hayırlı olsun Mahmut. Islatırken benim için de bir tabak koyun masaya :serefe:

Jaaaa!

Mahmutcum hayırlı olsun ehliyetin.Belgeyi alınca söyle bana, bi teste çıkalım.
Hem araba aldın hem ehliyet, bunu ıslatman lazım, arkadaşlarını yemeğe götürmelisin, bilgin olsun  ;)

Evet abi aklımda var öyle bi plan inşallah güzel biyerde arkadaşlarımla yemek yicem :)). Test konusundada abi en kısa zamanda senden haber beklerim çıkarız :) :)
M.byrkc