Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 NA 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jaaaa!

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun Mahmut. Islatırken benim için de bir tabak koyun masaya :serefe:

Tabiki abi ne demek bu güzel araçta kimin hakkı varsa :)
M.byrkc

Fatihob

Ehliyet almak için 2 sene iyi beklemissin, iyi sabır varmış :)
..

Jaaaa!

Ehliyet almak için 2 sene iyi beklemissin, iyi sabır varmış :)

Yok iki sene beklemedim iki sene beklenirmi hiç, yaşım dolar dolmaz kaydoldum aldım sayılır işte :) :)
M.byrkc

Tolga033

Jaaaa!

Hayırlı olsun. :clover:

Teşekkürler :alfisti:
M.byrkc

Jaaaa!

Artık mahallemize arabada park edemez olduk.. Sabah kalkdığımda gördüğüm manzara karşısında hayrete düştüm. Arabanın kaldırım tarafındaki aynasına ve kapısına vurup aynayı kırmışlar. Hemen aynayı ilk bulduğum bantla yapıştırıp sanayiye gittim fakat işini bilen bi usta bulamadım boylesinede emanet etmek istemedim açıkcası. Biz araclarımıza yaz kış yağmur çamur demeden üstünden cilasından parlatıcısına kadar hic biseyini eksik tutmazken boyle vurup kacan kansızların yaptiklari açıkçası ağırıma gidiyor  :duvar: :duvar:
M.byrkc

DcD-Semih

Artık mahallemize arabada park edemez olduk.. Sabah kalkdığımda gördüğüm manzara karşısında hayrete düştüm. Arabanın kaldırım tarafındaki aynasına ve kapısına vurup aynayı kırmışlar. Hemen aynayı ilk bulduğum bantla yapıştırıp sanayiye gittim fakat işini bilen bi usta bulamadım boylesinede emanet etmek istemedim açıkcası. Biz araclarımıza yaz kış yağmur çamur demeden üstünden cilasından parlatıcısına kadar hic biseyini eksik tutmazken boyle vurup kacan kansızların yaptiklari açıkçası ağırıma gidiyor  :duvar: :duvar:
Çok geçmiş olsun böyle kanı bozuklarla benim de başım belada iki defa çiçek gibi koruduğum arabama vurup kaçtılar. Allah beterinden saklasın diyelim. Kapı ezilmiş baya ama hallolur dert etmeye gerek yok.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Tolga033

Çok geçmiş olsun.Niye,neden,nasıl yaparlar anlamıyorum.  :duvar:

Gouki

Çok geçmiş olsun Mahmut.

Deniz

ismet

Mahmut geçmiş olsun, sıkma canını. Cana geleceğine mala gelsin :nazar:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

antihero

Çok geçmiş olsun.
Benimde geçenlerde park halinde sol aynama çarpıp kırmışlar, arabanın yanına gittim, baktım sağa sola kimse yok. Tam gidecekken bir bayan geldi ben çarptım dedi, sigortasından hallettik durumu. 1 hafta geçmedi, sabah kalktım işe gideceğim, bir baktım yine aynı ayna kırılmış, üstüne bir de sol taraf çizilmiş. Tabi bu sefer gelen giden yok. Günahını almayayım ama çöp kamyonunun işi gibi geldi. Daha onu yaptırmadan dün yağmurdan kaydım öndeki taksiye vurdum, ön panjuru kırdım :) Bulabilirsen şimdi panjur bul. Arabanın dışına çok dikkat etmezdim ama bu da fazla oldu :)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Alfadanadam

Geçmiş olsun Mahmut. Cana geleceğine mala gelsin. Parayla düzelecek şeylere üzülmemeyi öğreneli çok oldu. Sen de üzülme, değmiyor hiç.

-----
:)
Geçmiş olsun Özhan, hiç masraf etme. Az daha böyle devam edersen kaskodan yenisi gelecek :)

DSB

Araçlarımız çok özel, onun için kılına zarar gelse üzülüyor insan.

Utku

Geçmiş olsun mahmutcum üzülmeyin, bahçelievlerde oturanların kaderinde var.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ismet

Çok geçmiş olsun.
Benimde geçenlerde park halinde sol aynama çarpıp kırmışlar, arabanın yanına gittim, baktım sağa sola kimse yok. Tam gidecekken bir bayan geldi ben çarptım dedi, sigortasından hallettik durumu. 1 hafta geçmedi, sabah kalktım işe gideceğim, bir baktım yine aynı ayna kırılmış, üstüne bir de sol taraf çizilmiş. Tabi bu sefer gelen giden yok. Günahını almayayım ama çöp kamyonunun işi gibi geldi. Daha onu yaptırmadan dün yağmurdan kaydım öndeki taksiye vurdum, ön panjuru kırdım :) Bulabilirsen şimdi panjur bul. Arabanın dışına çok dikkat etmezdim ama bu da fazla oldu :)

You are not allowed to view links. Register or Login Özhan Abi teessüf ederim, benim araca hiç iyi bakmıyorsun :))
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

OğuzCanAlantor

Rotweiler

Geçmiş olsun abi.
Büyük ihtimalle çöp kamyonudur. %80 böyle şeylerin altından çöp kamyonu çıkıyor.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

antihero

Eyvallah sağolun, sanayiye gideceğim şimdi panjur işi için, 2 haftadır gitmiyordum, özlemişlerdir :)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Jaaaa!

Çok geçmiş olsun.Niye,neden,nasıl yaparlar anlamıyorum.  :duvar:
Çok geçmiş olsun böyle kanı bozuklarla benim de başım belada iki defa çiçek gibi koruduğum arabama vurup kaçtılar. Allah beterinden saklasın diyelim. Kapı ezilmiş baya ama hallolur dert etmeye gerek yok.
Çok teşekkür ederim, sağolun..
M.byrkc

Jaaaa!

Çok geçmiş olsun Mahmut.

Çok sağolun Özgün bey..
M.byrkc

Jaaaa!

Geçmiş olsun

Mahmut geçmiş olsun, sıkma canını. Cana geleceğine mala gelsin :nazar:
Aynen ismet abi tek tesellim bu cümle zaten  :) .. Tekrar Sağolun.
M.byrkc

Jaaaa!

Çok geçmiş olsun.
Öyle vefalı insnlarda çıkabiliyo arada karşımıza, sizede çok büyük geçmiş olsun..
M.byrkc

Jaaaa!

Geçmiş olsun Mahmut. Cana geleceğine mala gelsin. Parayla düzelecek şeylere üzülmemeyi öğreneli çok oldu. Sen de üzülme, değmiyor hiç.

-----
:)
Geçmiş olsun Özhan, hiç masraf etme. Az daha böyle devam edersen kaskodan yenisi gelecek :)
Haklısınız, benim üzüntüm uğraşlarımdan yana ben gözüm gibi bakarken birinin gelip böyle bozması sinir bozucu..
M.byrkc

Jaaaa!

Araçlarımız çok özel, onun için kılına zarar gelse üzülüyor insan.
Çok haklısınız aynen öyle..
M.byrkc