Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

10 yıllık platonik aşk, nihai düğün...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler İnşaallah

Teşekkür ederim, hep birlikte inşallah...

ALFAtih

Hayırlı uğurlu olsun bursada alfa romeo kullanan çok ancak pek alfisti yok sizin gibi ilgili birisinin bu arabaya sahip olması güzel inşallah sizinle tanışırız ve hep aramızda görürüz tekrar kazasız belasız sürüşler  :alfisti:

octinum

Hayirli olsun. Aracin degerini bilecek birine gitmesine ayrica sevindim. Kazasiz belasiz, keyifle binesiniz. :) :clover:

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

akıllı

Hayırlı uğurlu olsun bursada alfa romeo kullanan çok ancak pek alfisti yok sizin gibi ilgili birisinin bu arabaya sahip olması güzel inşallah sizinle tanışırız ve hep aramızda görürüz tekrar kazasız belasız sürüşler  :alfisti:

Hayirli olsun. Aracin degerini bilecek birine gitmesine ayrica sevindim. Kazasiz belasiz, keyifle binesiniz. :) :clover:

Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz kazasız belasız güzel günlerde kullanırız araçlarımızı.
Elimdenn geldiğince hakkını vermeye çalışacağım artık  :D

akıllı

Araç bakımı için siparişler geldi. Mehmet Keskin ustadan haber bekliyorum. kısa sürede bakımı yaptırıp kafam rahat binerim inşallah...

Bakım kartı yerine forum arşivini kullanıp, burada tutacağım ne zaman ne yapıldı diye.  :))

cAn16

Güzel bir kutu hazirlamissiniz :) yılbaşı sepeti gibi maşallah:)

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

Tolga033

Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akıllı

Güzel bir kutu hazirlamissiniz :) yılbaşı sepeti gibi maşallah:)

Valla kutuyu You are not allowed to view links. Register or Login hazırladı sağolsun. Ben siparişi verdim, noel babadan haber bekliyorum  :))

Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Çok teşekkür ederim. Hep beraber inşallah...

akıllı

Bugün bakımı yaptırdım. Sağolsun Mehmet Usta ziyadesiyle yardımcı oldu. Buradan da kendisine teşekkür edeyim.

Eski kayıtları çıkarttım bugün tekrar. Alındıktan sonra 8699 km ilk bakım, 15082 ikinci bakım, 18255 km üçüncü bakım. Bunlar ilk sahibinde yapılmış. Sonra İzmir Özel servis almış aracı, 32000 km de değişmiş yağı falan. Ama benim huyum kurusun kafam rahat binecem ya bugün hallettirdim. Allah kaza bela vermesin hiçbirimize inşallah. Araç gayet iyi durumdaymış  :nazar:

Bundan sonrası artık yavaş yavaş kozmetik işleri. Hele havalar ısınsın eyice bakarız artık   ;)

umitkilic

Bu arabaya ellerimle kil+pasta+wax operasyonu yapıp sonra da karşısına oturup izlemek isterdim.Maşallah

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akıllı

Bu arabaya ellerimle kil+pasta+wax operasyonu yapıp sonra da karşısına oturup izlemek isterdim.Maşallah

her zaman beklerim. Havalar az toparlasın, beraber de izleriz  :arkadasim:

umitkilic

Uygulamayı yapabileceğimiz uygun bir ortam varsa ilk Bursa seyahatimde malzemelerimle gelirim ve şöyle bir görüntü elde edebiliriz
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

akıllı

Maşallah You are not allowed to view links. Register or Login  :nazar:
Aracı böyle görünce yer ayarlama işine her türlüü çözüm ararım  ;)

umitkilic

Siyah 159 çok daha belli eder kendisini,giuliettaya göre

wolkanku

siyahın içinden lacivert simler parlamadan , parladı demem yanlız :)

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

umitkilic

siyahın içinden lacivert simler parlamadan , parladı demem yanlız :)

Maşallah

EscC

Maaşallah bu zamanda sıfır ayarinda bi 159 bulmak imkansız kazasız belasız sürüşler diliyorum ilk fırsatta 19 inç prodrive veya ti janta geçmenizi tavsiye ederim

akıllı

Teşkkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login hepimize kazasız belasız inşallah. Jant tavsiyeniz güzelde ince yanak TR şartlarında acayip korkutuyor beni. Şehir içi yollarımızın çoğu yol değil diye düşünüyorum. Ama sağım solum belli olmaz heveslenirsem bakarız.

You are not allowed to view links. Register or Login paylaştığın araç senin eskilerden mi? Maşallahı var. Ama bu siyah farklı bir siyah sanki. Gerçi ben benimkini güneşte görmedim nasıldır diye. Birde ruhsatta karbon diyor rengine. Uğraşırız da bakalım sana parladı dedirtebilir miyiz?  :D

wolkanku

Teşkkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login hepimize kazasız belasız inşallah. Jant tavsiyeniz güzelde ince yanak TR şartlarında acayip korkutuyor beni. Şehir içi yollarımızın çoğu yol değil diye düşünüyorum. Ama sağım solum belli olmaz heveslenirsem bakarız.

You are not allowed to view links. Register or Login paylaştığın araç senin eskilerden mi? Maşallahı var. Ama bu siyah farklı bir siyah sanki. Gerçi ben benimkini güneşte görmedim nasıldır diye. Birde ruhsatta karbon diyor rengine. Uğraşırız da bakalım sana parladı dedirtebilir miyiz?  :D

evet benim eski 159'um , şimdi You are not allowed to view links. Register or Login 'ın aracı :)

hmm sizinki karbonsa rengi farklı, benimki karbon siyah değildi, o yüzden içinden lacivert çıkmayacaktır :)))
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login şimdi tamam. Jantlardan tanımıştım bir yerden ama You are not allowed to view links. Register or Login olduğu aklıma gelmemeişti. Yoksa onun konuyu da okumuştum. İçinden laci çıkmayacaksa çok zımparalamaya da gerek olmaz sanırım.

akıllı

Bakımdan sonra epey zamandır araca birşey yapamadığım için mesaj da yazmamışım. Bu bahane olsun da 159. mesajımı da kendi konuma yazmış olayım. Gece tepe manzarası gelsin bari...

akıllı

Bu ara yazılımdır, beygirdir, torktur konuşuluyor forumda. Aklıma geldi aracı alırken ki expertiz raporu o zaman sorup öğrenecektim kalmış. Bu grafik ve değerler doğru olamaz herhalde. Peki hata nerede? Ne anlamalı nasıl yorumlamalıyım? 90 Bg bu aracı böle yürütemez herhalde. sizin yorumlar?

rst

You are not allowed to view links. Register or Login hocam 4 sene önce Ford Focus Sporttrend vardı bende 2.0 motor ve 130 hp fabrika verisi, satarken computest denilen sıradan bir yere götürdüler ve 80 hp ölçtüler :) Daha sonra ben işgillendim ve başka bir yere götürdüm onlar 120 hp dedi. Ertesi gün ilk gittiğimiz yere tekrar gitttim tekrar ölçtüler 124 hp çıktı :) Diyeceğim o ki bunları boşverin arabanın keyfini sürün :)
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login hocam 4 sene önce Ford Focus Sporttrend vardı bende 2.0 motor ve 130 hp fabrika verisi, satarken computest denilen sıradan bir yere götürdüler ve 80 hp ölçtüler :) Daha sonra ben işgillendim ve başka bir yere götürdüm onlar 120 hp dedi. Ertesi gün ilk gittiğimiz yere tekrar gitttim tekrar ölçtüler 124 hp çıktı :) Diyeceğim o ki bunları boşverin arabanın keyfini sürün :)

Eyv You are not allowed to view links. Register or Login bende öyle yapıyorum  :)). Zaten hata var belli de nerede diye sorma sebebim o idi. Beni asıl meraklandıran bu ölçümlerde bir standart yoksa ve sürekli değişkenlik gösterecekse yazılım yaptıran arkadaşlar (kesinlikle yapan yerleri zan altında falan bırakma değil yanlış anlaşılmasın lütfen) nasıl emin oluyor diye merakım esas olan?

rst

You are not allowed to view links. Register or Login illa ki düzgün ölçen yerler vardır diye düşünüyorum.
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza