Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

11 MiTo QV (ealprsln)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

driftking11

You are not allowed to view links. Register or Login
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tampon inmişken sisleride osram allseason lar ile değiştiriyorum. Fog breaker TR de yok maalesef. Ama bunlarında sis performansı oldukça başarılıymış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
2600 kelvin mi bunlar:)) hadı bu gece erken yatıoz yrn cok iş var emre:))
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

ealprsln

Yok abi bunlar 2600k degil ama siste cok basarili oldugunu soylediler. Bu arada su an Mikail ustanin yanindayim, senin d1s i aldim

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

driftking11

Yok abi bunlar 2600k degil ama siste cok basarili oldugunu soylediler. Bu arada su an Mikail ustanin yanindayim, senin d1s i aldim

Bu saate kadar cakısıolarla adam usta ya..turkıyenın kesfetmesı lazım:) inşaallah içine sıncem sekılde olur
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

E.Ç.M. (MiTongin)

Dünde benim sislerilden biri patlamıştı. Elektrikciye götürüp taktirdim. Halojen far devam ettigim icin onunda en iyilerinden olan philips xtreme vision %130  sipariş ettim. Sis ampulunude takarken bunlarida degistireyim diye düşünmüştüm. Bunlari bir arastirayim  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

ealprsln

Abi bu işin kralı bildigim kadari ile osram fog breaker. Ebay yapmak lazim.

E.Ç.M. (MiTongin)

Yoklama cekelim o vakit dört bir elden  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

Fatihob

Eee hani bi-xenonların fotosu :)
..

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login, bence oldukça güzel oldu. Hella premium mercek kullandı usta, A6 merceği olduğunu söylüyor. Philips D1S'ler orijinal. Mercedes S serisinden çıkma olduğunu söylediği Hella GEN5 ateşleyiciler var. Üzerlerinde "yıldız" bile var Hella yazısının yanında. Sonuç beni çok tatmin etti. İlk gecemde biraz küfür yemişimdir sanırım. Görmemişin bi-xenon'u olmuş çakmış durmuş hesabı. Bende gopro vs. yok abi. Arabada da %99 yalnız yolculuk ediyorum. Gece yanımda oturtucak birisini bulabilirsem bende çekim yapmak istiyorum. En kötü bugün yarın dışarıdan çekerim sabit haldeyken.

Bugüne kadar önümü görmüyormuş geyiği gerçekten var, aydınlatmamın kötü olduğunu biliyordumda bunlar ile karşılaştırınca bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.

ealprsln

E.Ç.M. (MiTongin)

Way way way. Ne guzel bir video. Ampullerine nazar degmesin  :arkadasim:  :nazar:  park lambalarinida söktür bence. Ekranda uyari verir ama daha güzel olabilir  :yukari-ok:

*multiair ünitesi sesli mi calisiyor biraz acaba bana mi oyle geldi?
*Smiles per gallon*

Fatihob

Benimkiyle arasında dağlar kadar fark var.
..

ealprsln

Tesekkurler Engin, yol bilgisayrinda hata görmeye daynamıyorum. O yüzden de aslinda farin icine park kablosuna direnç atmak lazim, uygun ampül takılıymış gibi görmesi için. İleride guzel bir T20 canbus led bulabilirsem belki yapabilirim. Ama 21W-5W ledlerde de ışık farkı çok oluyor. Henüz güzel bir ampüle denk gelmedim.

Multiair noktasında bir yorum yapamam, açıkçası bunu algılayabilecek kadar MA yok etrafımda. Olursa birgün beraber bakarız....

ealprsln

Benimkiyle arasında dağlar kadar fark var.

Fatih sende bi-xenon vardi da benim haberim mi yoktu acaba?

Fatihob

Yok yaa bi-xenonlarını benim şuanki halojen ampullerimle karşılaştırdım :)
..

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login yaptırtalım abi sanada, net güzel olur... Yada seninle araçlarımı takaslasak  >:D

Fatihob

Abi o günde dedim, bi-xenon gazına geliyorum ama görselde artık bişi yapmak istemiyorum. Arka amortisörler patlak, fren balatası lazım, lastik lazım, muane lazım. Bitmiyorki aracı sağlıklı yürütmem için masaflarım. Takaslıyalımda dertsiz başa dert almak neymiş bi gör :)
..

E.Ç.M. (MiTongin)

Tesekkurler Engin, yol bilgisayrinda hata görmeye daynamıyorum. O yüzden de aslinda farin icine park kablosuna direnç atmak lazim, uygun ampül takılıymış gibi görmesi için. İleride guzel bir T20 canbus led bulabilirsem belki yapabilirim. Ama 21W-5W ledlerde de ışık farkı çok oluyor. Henüz güzel bir ampüle denk gelmedim.

Multiair noktasında bir yorum yapamam, açıkçası bunu algılayabilecek kadar MA yok etrafımda. Olursa birgün beraber bakarız....

bende halojen devam ediyorum. Xenon taktirip olan mercegi bozmak ve 400 lira civari para vermek zamaninda sercanin dedigi gibi sacmalik. Halojenin de en iyi aydinlatma ve görüntü icin philips extreme vision %130 ampul siparis verdim ama yanlis olmuş  :-[ haftaya takarim herhalde. You are not allowed to view links. Register or Login sana da tavsiye ederim. Yasasin halojen  :p
*Smiles per gallon*

Fatihob

Aynen halojen iyidir, dertsiz, tasasız ve ucuz :D
..

ealprsln

Beyler bakıyorum halojen reklamı yapıosunuz :D Vallahi benim için lüksten çok ihtiyaçtı, şehirin 6 km dışında oturup sıfır aydınlatmalı yoldan evime dönüyorum her gece.  Benim için süper upgrade oldu. 400'e H7 xenon takmak hakkikaten gereksiz ama orjinal D1S bi-xenon bambaşka. Buna bu parlar verilene kadar difüzor, marşpiyel ve birçok başka şey alabilirdim; onlar lüks olurdu ama ihtiyaç buydu...Bakalım daha başka şeylerde var kafamda...

Gouki

Fatihob

Bi-Xenonumuz yok, elimizdekilerle avunuyoruz :)
..

ealprsln

Hayırlı olsun Emre

Teşekkürler Özgün, çok sağol.

ealprsln

Bi-Xenonumuz yok, elimizdekilerle avunuyoruz :)

Keşke senin elindekiler bende olsada ben de elimdekilerle avunsam   :D  Şaka  bir yana senin Mito'nun gidişi aracın bütün dertlerini unutturur bana. Dertsiz başıma o set-up için dert alabilirim . Takasa açığız herzaman  :))

Fatihob

Piste çıkmasam bir sorunu olmayacak aslında. Takaslamayalımda, gelirsen Istanbul araç kiralayacağına MiTo veririm sana :p
..

ealprsln

Uzun zamandır güncellememişim, 3000 km önce rutin bakımı gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta genleşme kabındaki sıvının miktarında azalma farkettim. Antifiriz eklememize rağmen 3-5 gün içerisinde tekrar su minimum seviyesinin altına indi. Geçtiğimiz hafta aracı ustama You are not allowed to view links. Register or Login ayaklarından üst tarafta olanların radyatörü deldiğini belirtti, durum şaşırtıcı ama gerçekten fan ayakları radyatörü delmiş  >:( Yeni orijinal radyatör ve genleşme kabı sipariş edildi, dün montajı gerçekleştirildi. Şu ana kadar bir eksiltme vs. söz konusu değil. Umarım sorun tamamen çözülmüştür... 7000 km sonra baskı balata, volan ve triger değişimi gerçekleşecek....