Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 2.5 V6

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gkhnaydgn

blackgear

Konu ve aracın akıbetini şiddetle merak ediyorum nedense  >:D

Hayırlı olsun bu arada, iyi günlerde kullanmanız dileği ile  :clover: :nazar:

Jakomo

Eski bir 2,5 kullanıcısı olarak hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde inşallah...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

devirsever

You are not allowed to view links. Register or Login
2 sene kullandım bahsettiğiniz aracı, Keyif almanız güzel aracınızdan gule gule kullanın,
Yavaş kullanın 2.5in frenleri gidişine göre iyi değildir durmaz...[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kule gergisinin ortasinda gorunun ayar kismi benimkinde yok  :) bunlarin iki cesidimi var yoksa bu ayar sonradanmi eklenmis. Yoksa sekil olarak ayni bendeki.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

coyote

Kule gergisinin ortasinda gorunun ayar kismi benimkinde yok  :) bunlarin iki cesidimi var yoksa bu ayar sonradanmi eklenmis. Yoksa sekil olarak ayni bendeki.

Bizim 156'nın kule gergisinde de ayar yok. Orjinallerde ayar yok diye biliyorum. Bir de orjinaller biraz daha geride, bu nedenle üzerlerinde, fren hidrolik haznesi için bir girinti var.

Doğa Tosun

2,5 mükemmel araç hayırlı olsun performans tek kelime ile efso fişek gibi gider ama vosvogen CC falan hafif kalır daha hızlı arabalara da patır patır sıkabilirsiniz yarış arabası tarzı mesela bmw emüç tarzı modellere veya maserati amateur veya jaguar hand job tarzı faketaxi tipi daha tarzı yarış arabası şeklinde maşallah  :nazar: yakında hiddencam fotoğraflarını bekliyoruz hoşgeldiniz sesi de çok güzeldir. tekrar maşallah  :nazar:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

devirsever

Bizim 156'nın kule gergisinde de ayar yok. Orjinallerde ayar yok diye biliyorum. Bir de orjinaller biraz daha geride, bu nedenle üzerlerinde, fren hidrolik haznesi için bir girinti var.

:yukari-ok: degerli bilgiler icin cok tesekkurler
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

devirsever

2,5 mükemmel araç hayırlı olsun performans tek kelime ile efso fişek gibi gider ama vosvogen CC falan hafif kalır daha hızlı arabalara da patır patır sıkabilirsiniz yarış arabası tarzı mesela bmw emüç tarzı modellere veya maserati amateur veya jaguar hand job tarzı faketaxi tipi daha tarzı yarış arabası şeklinde maşallah  :nazar: yakında hiddencam fotoğraflarını bekliyoruz hoşgeldiniz sesi de çok güzeldir. tekrar maşallah  :nazar:

:p :p :p giula qv eksik kalmis
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

stan

Gkhnaydgn

Teşekkürler 300 tl yakıt aldım 530 km ışık yanık değil tüp yok arada bi yükleniyorum şehir içi normal mi V6 göre arkadaşlar

cem meric

Benzin olmuş 5.5 tl gayet normal...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackgear

emüç nedir yaaa :D hahuhahaah :D

tunerviper

Teşekkürler 300 tl yakıt aldım 530 km ışık yanık değil tüp yok arada bi yükleniyorum şehir içi normal mi V6 göre arkadaşlar
Çok az yakmış
Turbo Twin Spark

admin

Mesaj yazarken noktalama işaretlerinde biraz daha özenli olmanızı rica etsek...  ;)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

DarknessHero

Çok az yakmış
Aynen öyle. Gerçekten az bile yakmış. Şehir içi fabrika verisi 16 17 litre olan bir araba ve benzini ortalama 5.5tl olarak hesaplarsak 100km de 10.5 litre bedava. Aldığınız yakıt bitmiş olsa hesap böyle bitmediyse nasıl olduğunu açıkcası anlamdıramıyorum gerçi bu hesabı da şehir içi anlamdıramıyorım.

iskoc

Rölantiden daha az yakmış
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

tunerviper

normalde şehir içi minimum 15 litre yakar
Turbo Twin Spark

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Gkhnaydgn

Bügün sabah aldım 100 tl ışık yanmıyordu bakalım deniyecem ne kadar yapıcan birde bi fikir almak istedim aracın herşeyi orijinal nette bakıyorum abartı egzoz değilde orjinalin son susturucunun içini boşaltılırsa yakıt artar mı ses daha hoş oluyor videoları izledimde ve kule gergi Demir'i yok bağlamak istersem nerden Temin edebilirim yada WhatsApp grubu varmıdır

Doğa Tosun

Gökhan Abi kaç silindir aktif çalışıyor ? maşallah muazzam değerler. 2,5 twinspark güzel motordur. Varyatörler sağlıklı demekki o yüzden az yakıyor maşallah. Bu 2,5 TS'lerde varyatöre çok dikkat etmek gerek bozulduğunu hiç belli etmiyor.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Gkhnaydgn

Günaydın kardeşim saolasın bilgi için 6 silindir saolasın kardeşim

Gkhnaydgn

Günaydın kardeşim saolasın bilgi için 6 silindir saolasın kardeşim
Zaten sabahları çalıştırdım mı devir saatin normale düşmesini bekliyorum ısınmadan hayatta gaz vermem 😉 daha önce başıma geldiği için

OğuzCanAlantor

Bügün sabah aldım 100 tl ışık yanmıyordu bakalım deniyecem ne kadar yapıcan birde bi fikir almak istedim aracın herşeyi orijinal nette bakıyorum abartı egzoz değilde orjinalin son susturucunun içini boşaltılırsa yakıt artar mı ses daha hoş oluyor videoları izledimde ve kule gergi Demir'i yok bağlamak istersem nerden Temin edebilirim yada WhatsApp grubu varmıdır

Selamlar Abi öncelikle hayırlı olsun

Egzoz konusuna gelirsek bence 2.5 v6 hattı komple krom boru + varex(performans artar) olmalı yok ben orjinal kullanıcam dersen son susturucu supersprint marka bakabilirsin. Orjinalinin içini boşaltmak güç katmaz geri götürebilir.

Kule gergisini yabancı sitelerde bulabilirsin.

iyi günlerde kullan  :nazar:

Gkhnaydgn

Teşekkürler supersprint marka  elinle yada kullanmayan var mı acaba nerden Alabilirim umarım trafik sıkıntı çıkarmaz 😊

martini_lancia

Btg Maslak'tan alabilirsiniz,montajı da orda yaptırırsınız.Orijinal ürün,faturalı garantili satış yapılıyor.Ben geçmişte ordan satın almıştım.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.