Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 3.0 V6 Nero - ALF44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunerviper

You are not allowed to view links. Register or Login
Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Öyle ki, bana da bir an için, "156 projesinden vazgeçmese miydim acaba" dedirtti.

Teşekkürler. 156 benim vazgeçemediğim bir model. geçenlerde giulietta qv kullandım ama yine 156 daki hissi alamadım. bakalım gt unutturabilecek mi bu hissi.
Turbo Twin Spark

01hakan

Maşallah Sizin Gibi insanlar sayesinde can buluyor bu araçlar Tahmini Güç ve tork değeri nedir?

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

Kaan

Teşekkürler. 156 benim vazgeçemediğim bir model. geçenlerde giulietta qv kullandım ama yine 156 daki hissi alamadım. bakalım gt unutturabilecek mi bu hissi.

156 benimde ilk aşkımdır ama GT ye geçtikten sonra farkı hissediyorsunuz. 156 daki hissin önüne geçebilecek bir model var ise o da kesinlikle GT. Ben de merakla bekliyor olacağım GT yi. Bu arada samandıradaki lacivert GT yi mi aldınız. Sona kaldı ama kusura bakmayın. Elinize emeğinize sağlık. Keyifli sürüşler.
1 hayal
5 duyu
6.his

tunerviper

Maşallah Sizin Gibi insanlar sayesinde can buluyor bu araçlar Tahmini Güç ve tork değeri nedir?

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler henüz ölçüm yapmadık. standart olarak 226 hp
Turbo Twin Spark

tunerviper

156 benimde ilk aşkımdır ama GT ye geçtikten sonra farkı hissediyorsunuz. 156 daki hissin önüne geçebilecek bir model var ise o da kesinlikle GT. Ben de merakla bekliyor olacağım GT yi. Bu arada samandıradaki lacivert GT yi mi aldınız. Sona kaldı ama kusura bakmayın. Elinize emeğinize sağlık. Keyifli sürüşler.

Teşekkürler. Samandıradaki siyah olan gt :)
Turbo Twin Spark

DcD-Semih

Çok özel ve incelikli bir iş olmuş, 156 toplamak gerçekten çok keyifli, nispeten güncel araçlara göre basit bir yapıda bir çok işi kendi başına halledebiliyorsun, sanayi tabiri ile nankör bir araba değil, güzel şeyler yapıp biraz para harcanınca da karşılığını veriyor. Bunların dışında az biraz mekanik bilgi ile de cesaret edip yapamayacağınız iş kalmıyor zaten.

Elinize emeğinize sağlık keyfiniz daim olsun. :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Cihan82

Ben de çok beğendim, tebrik ederim  :clover: :nazar:
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

ali kaynak

Çok güzel iş çıkarmışsiniz devamı geliri inşallah
Tebrikler.
Lancia delta III

Theillest

Eline emeğine kesene sağlık Anıl hocam harika olmuş 3.2 yi de bekliyoruz merakla bi tane yanan 3.2 vardı onu acaba gt .Birde şu soruyu sorayım 1.6 turbo TS 156 mı Busso 3.0 156 mı :))

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tunerviper

Çok özel ve incelikli bir iş olmuş, 156 toplamak gerçekten çok keyifli, nispeten güncel araçlara göre basit bir yapıda bir çok işi kendi başına halledebiliyorsun, sanayi tabiri ile nankör bir araba değil, güzel şeyler yapıp biraz para harcanınca da karşılığını veriyor. Bunların dışında az biraz mekanik bilgi ile de cesaret edip yapamayacağınız iş kalmıyor zaten.

Elinize emeğinize sağlık keyfiniz daim olsun. :)

Teşekkürler.
Turbo Twin Spark

tunerviper

Ben de çok beğendim, tebrik ederim  :clover: :nazar:
Çok güzel iş çıkarmışsiniz devamı geliri inşallah
Tebrikler.

Teşekkürler.
Turbo Twin Spark

TRSemih

:nazar:

Şiir gibi bi başlık olmuş Anıl. Resmen yoktan var etmişsin. Helal olsun.

Naçizane iki önerim var;

-Kemerler siyaha dönmeli

-2.5 veloce göstergeler
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tunerviper

Eline emeğine kesene sağlık Anıl hocam harika olmuş 3.2 yi de bekliyoruz merakla bi tane yanan 3.2 vardı onu acaba gt .Birde şu soruyu sorayım 1.6 turbo TS 156 mı Busso 3.0 156 mı :))

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim. Evet önden kaza yapıp motor kısmı yanan 3.2 şu an söküldü. turbo ve atmosferik çok farklı karşılaştırmak zor. 1.6 her ne kadar turbo da olsa hacimden dolayı üst hızlarda 3.0 kadar değil. 2.0 turbo da yapıyorum turbo zevkinden mahrum kalmamak için.
Turbo Twin Spark

tunerviper

:nazar:

Şiir gibi bi başlık olmuş Anıl. Resmen yoktan var etmişsin. Helal olsun.

Naçizane iki önerim var;

-Kemerler siyaha dönmeli

-2.5 veloce göstergeler

Teşekkürler abi.
Kemerler dediğin gibi olmadı. Aslında başka bir koltuk kombinasyonu düşünüyordum ama olmadı o yüzden kemerler öyle kaldı. Siyaha dönecek.
veloce göstergeler aslında aklımdaydı ama artık çok klişe oldu. Bulabilirsem uygun fiyata gta gösterge kovalıyorum.

Düzgün siyah kemeri olan var ise kırmızılar ile takas edebilirim :)
Turbo Twin Spark

stan

Muazzam bir süreç. Tebrikler, detaylı paylaşım için de teşekkürler.

Erkay KAHYA

Mükemmel olmuş.  :nazar:
Ana parçalar tamamlandıktan sonra trim vs. gibi şeyler her zaman yapılır.

tughan

Gecelere yargı dağıtan bir 156 :rock: Maşallah, Allah nazardan saklasın. Mükemmel görünüyor. :nazar:
Tuğhan.
156 Selespeed

SkY

çok ama çok güzel olmuş.maşallah kazasız belasız kullanın :)

olcaycharger

Harika bir hikaye ve proje ,çok teşekkürler burada paylaştığınız için.

İnanın çok merak ediyordum. Benzer işler bizi de bekliyor ve bana çok faydalı oldu.

Herkesin cesaret edemeyeceği işlerle bulaşmış ve başarılı bir şekilde bitirmişsiniz.

Sesi muhteşem! 
Olcay Meral
1998 156 2.5 V6 24V Nero

Fatihob

Anıl mükemmel olmuş :clover: İç, dış, motor herşey süper gözüküyor.
..

olcaycharger

Fren modifikasyonu ile ilgili bir sorum olacak. Hangi modelin kaliperini ve diskini taktınız? Var mı tanıdık çıkmacı?

Benimde iyileştirmek istediğim bir şey. Yurt dışından sürekli çıkma Brembo kaliper kitleri bakıyorum ama rakamlar 300-400 euro bandında. Burada daha uyguna kapatabilirim belki? 305-310mm olan diskler uyumlu sanırım? 
Olcay Meral
1998 156 2.5 V6 24V Nero

tunerviper

Muazzam bir süreç. Tebrikler, detaylı paylaşım için de teşekkürler.
Mükemmel olmuş.  :nazar:
Ana parçalar tamamlandıktan sonra trim vs. gibi şeyler her zaman yapılır.
Gecelere yargı dağıtan bir 156 :rock: Maşallah, Allah nazardan saklasın. Mükemmel görünüyor. :nazar:
çok ama çok güzel olmuş.maşallah kazasız belasız kullanın :)
Harika bir hikaye ve proje ,çok teşekkürler burada paylaştığınız için.

İnanın çok merak ediyordum. Benzer işler bizi de bekliyor ve bana çok faydalı oldu.

Herkesin cesaret edemeyeceği işlerle bulaşmış ve başarılı bir şekilde bitirmişsiniz.

Sesi muhteşem! 

Teşekkürler herkese
Turbo Twin Spark

tunerviper

Anıl mükemmel olmuş :clover: İç, dış, motor herşey süper gözüküyor.

Teşekkürler Fatih  :) :serefe:
Turbo Twin Spark

tunerviper

Fren modifikasyonu ile ilgili bir sorum olacak. Hangi modelin kaliperini ve diskini taktınız? Var mı tanıdık çıkmacı?

Benimde iyileştirmek istediğim bir şey. Yurt dışından sürekli çıkma Brembo kaliper kitleri bakıyorum ama rakamlar 300-400 euro bandında. Burada daha uyguna kapatabilirim belki? 305-310mm olan diskler uyumlu sanırım?

diskler 310 mm 166 diski. 5x98 e göre delik açtırınca uyuyor. kaliperler de 166 v6 kaliperi. Braket yapılarak takılabiliyor. İlk fotolarda var.
Bende bir set daha brembo fren var ama ts turbo için saklıyorum. Aklımda bulunsun denk gelirse size haber veririm.
Turbo Twin Spark

olcaycharger

Tekrar okuyunca 166 fren sistemi olduğunu gördüm. Teşekkürler. 
Olcay Meral
1998 156 2.5 V6 24V Nero