Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2008 model Alfa Romeo GT 42.000 km Manuel

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Orhanga

You are not allowed to view links. Register or Login
@Kurzuk

Hocam 147 ile aynı olması lazım. Önce tweet in yanındaki küçük Oval plastigi çıkarın.

Yıldız tornavida ile vidayı çıkarın.

Kapı kolunu açarak ve bir yandan gerdirerek hareket ettirin.

Kapı kolu acık vaziyette iken kapı kolundan kurtarın. Tweeter bağlantısını sökün.

Artık Parça elinizde. Ters çevirip tweeter ı saat yönünün tersinde çevirin. Yukarıda gorulen Parça direk elinizde olacak.

Tweeter yok ise işlemleri tersi yönünde yaparak takabilirsiniz.

Edit: 147 için ön arka ayni işlemle sökülüyor. GT'de arkalar nasıl bilmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha guzel anlatilamazdi

sarpgrey

Bu arada ben benim 147 nin kapı kolunu boyamak için sokmek istedim ama sokulmedi. Vidalari cikarmama rağmen.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Orhanga

İnternette bunu buldum [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Orhanga

Sanirim tweeter'a gerek yok cunku zaten hoparlorler uzerinde var ama olsun ben memnun kaldim hala tavsiye ediyorum herkese ekstradan alin ve takin

Kurzuk

Hocam 147 ile aynı olması lazım. Önce tweet in yanındaki küçük Oval plastigi çıkarın.

Yıldız tornavida ile vidayı çıkarın.

Kapı kolunu açarak ve bir yandan gerdirerek hareket ettirin.

Kapı kolu acık vaziyette iken kapı kolundan kurtarın. Tweeter bağlantısını sökün.

Artık Parça elinizde. Ters çevirip tweeter ı saat yönünün tersinde çevirin. Yukarıda gorulen Parça direk elinizde olacak.

Tweeter yok ise işlemleri tersi yönünde yaparak takabilirsiniz.

Edit: 147 için ön arka ayni işlemle sökülüyor. GT'de arkalar nasıl bilmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim. Denedim :) aynen dediğiniz gibi açılıyor. Tekrar teşekkürler.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Orhanga

Arkadaslar aracimi 159 almak icin malum sitede ilana koydum. Aracin gecmisi belli. İlgilenen Alfistilere ayricalik tabi ki yapilir.

Orhanga

İlan bilgileri İlan No: 210441658

Kurzuk

Hayırlısı olsun. Değerini bilecek birine gitsin. Ben almamış olsaydım ciddi müşteri olacağım bir GT'dir. Malum 6 aydır GT arıyordum. Birçoğuna baktım, baktırdım. Bence gerçekten bu temizlikte +bakımlı+jantlı :)) başka GT yok diyebilirim. Alfisti'ye ayrıcalık sözünü de vermiş kardeşimiz. Düşünen kaçırmasın.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

francobaresi

Cuore sportivo

Orhanga

Hayırlısı olsun. Değerini bilecek birine gitsin. Ben almamış olsaydım ciddi müşteri olacağım bir GT'dir. Malum 6 aydır GT arıyordum. Birçoğuna baktım, baktırdım. Bence gerçekten bu temizlikte +bakımlı+jantlı :)) başka GT yok diyebilirim. Alfisti'ye ayrıcalık sözünü de vermiş kardeşimiz. Düşünen kaçırmasın.
Çok tesekkur ederim umarim degerini bilecek birilerine gider. Ama gonlum bir alfisti arkadasimin satin almasi. Sozum soz tabi

Orhanga

hayırlı satışlar
Tesekkur ederim

muğlalı

krm1983

İyi satışlar olsun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

vieri

Hayırlı satışlar.Yeni jantlarla beraber harika olmuş. :nazar: Önümüz yaz. Bence satmayın keyfini sürün. 

ar.159

Imkan olsa bir an düşünmeyeceğim bir arac ins temiz bir 159 buluruz olmadı takas mi yapsak :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Orhanga

Arkadaslar sabah kullandim vallahi vazgectim satmaktan kiyamadim yemin ederim ilani kaldirdim

Kurzuk

Arkadaslar sabah kullandim vallahi vazgectim satmaktan kiyamadim yemin ederim ilani kaldirdim
GT'nin dayanılmaz çekiciliği
2008 MY GT Q2

since1910

Gerçekten de insanı satmaktan vazgeçirebilecek güzellikte bir GT, doğru karar  :)  :nazar:

Orhanga

Arkadaslar ilan tekrar yayinda maalesef Sahibinden 58.000 KM
İlan No: 210441658

Burdan tekrar soyluyorum ilgilenen alfistilere ciddi indirim yapicam. Sadece alfistilere

Orhanga

Bu arada ilana yanlis girmisim arac 2008 model 27 kasim 2007 trafige cikis tarihi

Orhanga

Az evvel yikattim Guncel fotograflaridir

Orhanga

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

Hayirli satislar , sirf jantlar icin bile alinir .

Orhanga

Hayirli satislar , sirf jantlar icin bile alinir .
Tesekkur ederim

Orhanga

Arkadaslar 1,5 aydir ilanda arac ama fiyat yuzunden kimse yanina yanasamiyor bu gidisle aracim bende kalicak neyse pek sikayetci degilim bu durumdan.
1,5 ay zaman boyunca yine duramadim birkac kozmetik degisiklik yaptim aracimda sirasiyla direksiyon simidinin deri kaplanmasi ve kapi kollari ile cam acma dugmelerinin temizlenip mat siyaha boyanmasi. Ayrica biraz tuzlu da olsa on arka viraj denge cubuklari akslarin kisaca on ve arka takimlarin degismesi arti on fren diskleri (aynalar) ve balatalarin degismesi son olarakta fren balatalari kirmizi alfa romeo amblemli kaliper kapaklari ile kaplanmasi olarak ozetleyebilirim.
Valla arkadaslar son olarak sunu soyleyebilirim kiyamiyorum aracima. Hala ilanda ama olsun kiymet bilen biri cikarsa satabilirim. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]