Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2020 Giulia

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volcano80

Herkese merhaba
Ne yazık ki Guilia ile yollarımızı ayırdık. Araç fazlalığı, sadece 2 3 haftada bir Pazar  kullanmaya başladığım için, vergisi , yakıtı, kaskosu  derken satma kararı almıştım. 2 aydır ilandaydı. Çok fazla arayan soran oldu, bir çok kişi cesaret edip alamadı veya malum ekonomik durumlar diye düşünüyorum, niyet eden çoğu kişi  g20 ile karşılaştırıyor, belki de g20 de karar kılıyorlar.
Yerine bir şey gelmeyecek, çünkü günlük Golf um var ve geçen aylarda sahip olduğum 2024  kıa sportage var.
Golf 7 1.6 tdi, büyük turbo, st xa coil, s3 freni vs var. Direksiyon/sürüş hissiyatı çok çok  tatmin etmeyen ama büyük turbo sayesinde ara hızlanmaları , coil sayesinde yol tutusu ve frenleri ile iyi bir araç oldu. Yine de ileride sürüş zevkinin  tatmin edemeyeceğini düşündüğüm için satıp, temiz 159 veya bmw e90 320d  almayı planlıyorum. Hangisi temiz olursa artık.
Guilia'ya geri gelirsek çok ama çok  keyifli bir arabaydı, şartlar elverirse bir gün kesinlikle tekrar satın almak istiyorum.

kuti147

Hayırlısı olsun. Güzel arabaydı 👍
Alan kardeşimiz alfa gruplarında arka Spoiler ve difüzör arıyor :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

volcano80

Teşekkür ederim, evet difüzor ve spoiler takacağını söylemişti. kazasız belasız biner umarım.

volcano80

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese merhaba
Ne yazık ki Guilia ile yollarımızı ayırdık. Araç fazlalığı, sadece 2 3 haftada bir Pazar  kullanmaya başladığım için, vergisi , yakıtı, kaskosu  derken satma kararı almıştım. 2 aydır ilandaydı. Çok fazla arayan soran oldu, bir çok kişi cesaret edip alamadı veya malum ekonomik durumlar diye düşünüyorum, niyet eden çoğu kişi  g20 ile karşılaştırıyor, belki de g20 de karar kılıyorlar.
Yerine bir şey gelmeyecek, çünkü günlük Golf um var ve geçen aylarda sahip olduğum 2024  kıa sportage var.
Golf 7 1.6 tdi, büyük turbo, st xa coil, s3 freni vs var. Direksiyon/sürüş hissiyatı çok çok  tatmin etmeyen ama büyük turbo sayesinde ara hızlanmaları , coil sayesinde yol tutusu ve frenleri ile iyi bir araç oldu. Yine de ileride sürüş zevkinin  tatmin edemeyeceğini düşündüğüm için satıp, temiz 159 veya bmw e90 320d  almayı planlıyorum. Hangisi temiz olursa artık.
Guilia'ya geri gelirsek çok ama çok  keyifli bir arabaydı, şartlar elverirse bir gün kesinlikle tekrar satın almak istiyorum.
Herkese merhaba,
Giuliya'yı alan arkadaşta 3 ay sonra arabayı satmış, araç şu an Çanakkale deymiş. 280-300 hp lik yazılımla devam ediyormuş hayatına. Yeni sahibide kazasız belasız biner umarım.
Ben ise, golf u de geçen aylarda satıp 2012 bmw e90 320d aldım, 52000 km de ilk sahibinden, servis bakımlı ,sahibide düzgün birisi olunca bir tık pahalı olmasına rağmen gidip aldım.  Gidişi, sürüş zevki vb açısından şu anlık tatmin ediyor. Alır almaz içinde tek sevmediğim şey olan krem rengi olan koltukları orjinal recaro koltuk ile değiştirdim. 18 inc hafif jant (f30 bmw nin kışlıkları ile borusan'ın sattığı jant) taktım, son olarakta eibach yay taktım.
BMW ve Alfa ları çok seviyorum. Şu anda bir alfam olmamasına rağmen hala buralardayım forumu okuyorum.
Gönül bmw yanına 156 2.0 ts veya mito 155 lik istiyor,  bir Alfa istiyorum ama kısmet, içişleri bakanını kandırmaya çalışıyorum arada ama karşı geliniyor haliyle. Çok ileride yine Giulia ya dönmek isterim ama 280 lik bu sefer.
Sağlıcakla