Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 AEK 99 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baskan

You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkürler bilgiler için başkan. Bir ara teybi söküp bakayım en iyisi teybin arkasında durum ne diye. :)

Tapatalk

Zamanın da Blaupunk servisine gittiğimde bizim araçlar için ellerinde hazır aux kablo setleri vardı, soketi yuvaya takınca aux menüsü geliyor demişti usta..
Ama ne yazık ki soketi taktığında aux menüsü gelmemişti, ve usta bu olmuyor deyip pes etmişti :) Elektronikçi kırık bir abim ile biraz istişare ile usb yollarını aux'e çevirdiğimizi görünce nasıl yaptınız bana da anlatın demişti :)
Demem o ki kalıplarının dışında kırık bir usta hertürlü bu işi çözer..

Alfadanadam

Bende blaupunkt için o aux bağlantı var. O yüzden sökecektim zaten belki uyar diye :)

Tapatalk

ozoozo

Özdemir hayırlı olsun, güzel durmuş ;)

Teşekkür ederim fatih sağolasın  :arkadasim: artık ilerisi senin timerlara  :p

Hayırlı olsun,çok güzel olmuş gerçekten. :nazar:

teşekkür ederim daha güzeli sizlere nasip olsun  :arkadasim:

Özdemir hayırlı olsun. Kesinlikle çok şık olmuş. Aman kliplere dikkat diyorum trafikte gözünü almasın >:D

Sağolasın yiğit teşekkür ederim  :serefe: dün akşam flo rida cant believe it i açtım , benden çok yandaki ışıklardaki araba izliyordu klibi biraz fazla müstehcen  :p

Baskan

Bende blaupunkt için o aux bağlantı var. O yüzden sökecektim zaten belki uyar diye :)

Tapatalk

Teyb'in arkasında boşta mavi soket takılı onu çıkartıp yerine sizdeki soketi takıcaksınız..Soket uyar ondan sıkıntı çıkmaz, ancak aux menüsü gelirmi orası muamma..

dün akşam flo rida cant believe it i açtım , benden çok yandaki ışıklardaki araba izliyordu klibi biraz fazla müstehcen  :p

O da birşeymi :D Araba da görmesini hiç istemediğim kişiler NERD-Lapdance klibini görmüşlerdi, varmı ötesi  :haydi: :rock:

ozoozo

dün akşam flo rida cant believe it i açtım , benden çok yandaki ışıklardaki araba izliyordu klibi biraz fazla müstehcen  :p

Alıntı Yap
O da birşeymi :D Araba da görmesini hiç istemediğim kişiler NERD-Lapdance klibini görmüşlerdi, varmı ötesi  :haydi: :rock:

hahaha aman abi ben o videolara girersem b*kunu çıkartacak çok adam var çevremde  >:D , sonra karşı cinsten ne eşimiz kalır ne dostumuz kalır  :haydi:  :haydi:

Baskan

hahaha aracı bırakıp 2 dk. markete gitmiştim, o sırada olan olmuş :) arac'a bindiğimde sanki klima -30'da açılmış gibi soğuk bir hava esmişti :D

tolga_ozhan

Şık ve işlevsel olmuş. Güle güle kullan.

TRUPHASE

Gaziantep'e sık sık gelen biriyim. Gerçekten Gaziantep'te Alfa sayısı küçümsenecek gibi değil. Bu arada son geldiğimde gördüğüm yapay göl muhteşem olmuş, hem alfa hem göl hayırlı olsun. Göl de aquapark yapılıyor şimdi tabi ses sistemlerini biz yapıyoruz :) Halil ustasından beyranına kadar çok severim oraları. Çok selamlar...
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

ozoozo

hahaha aracı bırakıp 2 dk. markete gitmiştim, o sırada olan olmuş :) arac'a bindiğimde sanki klima -30'da açılmış gibi soğuk bir hava esmişti :D

hahaha ben en iyisi inerken falan tableti kapatayım abi  :D

Şık ve işlevsel olmuş. Güle güle kullan.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Gaziantep'e sık sık gelen biriyim. Gerçekten Gaziantep'te Alfa sayısı küçümsenecek gibi değil. Bu arada son geldiğimde gördüğüm yapay göl muhteşem olmuş, hem alfa hem göl hayırlı olsun. Göl de aquapark yapılıyor şimdi tabi ses sistemlerini biz yapıyoruz :) Halil ustasından beyranına kadar çok severim oraları. Çok selamlar...

İyi ve güzel dilekleriniz için teşekkürler , bu bayram antepe gidemedim kebap ve beyran burnumda tütüyor desem yeridir , çok fena özledim  :-X Bende orayı bizim arkadaşlar yapıyor sanıyordum :) ŞAH ses elektronik diye madem bu işle uğraşıyorsunuz belki tanıyorsunuzdur , genelde bu antepteki büyük işleri onlar alıyor ve orayıda onlar yapıyor sanıyordum belki yanlış anlamışımdır , tekrardan teşekkürler  :serefe:

Tolga033

Alıntı Yap

hahaha aman abi ben o videolara girersem b*kunu çıkartacak çok adam var çevremde  >:D , sonra karşı cinsten ne eşimiz kalır ne dostumuz kalır  :haydi:  :haydi:

:D :D

TRUPHASE

Tanıyorum Şahveli fakat o bu projeler bizim Bayazhancıların projesi orayı da ben yapmıştım yıllar önce. Oraya gittiyseniz benim farketmeden benim hoparlörlere kulak misafiri olmuşsunuzdur.

ozoozo

Cok gittim, olmusumdur :) sahveli amcayida , oglu mehmet cok yakin dostumdur, cok iyi tanirim :) o zaman benim antepte oldugum bir gun beraber agirlariz insallah sizi :)

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

hi_cazz

İyi ve güzel dilekleriniz için teşekkürler , bu bayram antepe gidemedim kebap ve beyran burnumda tütüyor desem yeridir , çok fena özledim  :-X Bende orayı bizim arkadaşlar yapıyor sanıyordum :) ŞAH ses elektronik diye madem bu işle uğraşıyorsunuz belki tanıyorsunuzdur , genelde bu antepteki büyük işleri onlar alıyor ve orayıda onlar yapıyor sanıyordum belki yanlış anlamışımdır , tekrardan teşekkürler  :serefe:

Bende Recep'ten Nohut Dürümü, yuvalamayı, içli köfteyi, katmeri ve tabi ki fıstıklı baklavayı çok özledim...

ozoozo

Ahahah forum antep gurmesi cikti haberimiz yok :) ah ah yuvalama+pirinc pilavi , katmer+süt ne guzel olurdu.  Olsada yesek :D

dragut

Hatay yakın  olduğu için Antep'e defalarca gittim. Özellikle dört büyüklerin maçı olduğunda giderdik. Sabah erken önce maç biletlerini alırdık. Öğlen fıstıklı kebabımızı Mazıcıoğlu'nda yerdik! Ardından da baklavalarımızı Burhan İnal'da. En keyifli zamanlar da Tuğcan Otel'in önünde futbolcuları görebilmek umuduyla bekeldiğimiz dakikalardı. Aradan neredeyse 13 sene geçti, Antep'e gidemedim. Şimdiki halini çok merak ediyorum.
"Alfa sevgisi"

Tolga033

Arada Mersin'e de uğrayın tantuni,cezerye ısmarlayım. :D

dragut

Hatay'a buyrun gelin. İçli köfte, dana tepsi kebabı, kağıt kebabı, tuzda tavuk, humus, patlıcan ezme, acılı çiğ köfte, kiremitte kaşarlı ve mantarlı tavuk ve de künefe...!  :D

"Alfa sevgisi"

Tolga033

Hatay'a buyrun gelin. İçli köfte, dana tepsi kebabı, kağıt kebabı, tuzda tavuk, humus, patlıcan ezme, acılı çiğ köfte, kiremitte kaşarlı ve mantarlı tavuk ve de künefe...!  :D
Ben en meşhurları yazayım dedim de ,yoksa Hatay'da olur. :D :D

Yiğit Doğukan

ah ah yuvalama+pirinc pilavi , katmer+süt ne guzel olurdu.  Olsada yesek :D

Özdemir yapma böyle şeyler lütfen :D Bursa'da bir tek beyran yiyebiliyorum, onu da kendim yapıyorum.  :p Antep'e gidince ilk iş güzel bir kavurma dürümü yemek olacak. Üstüne limonu sıkıp bir tutam kimyon kattıktan sonra bir de soğuk ayran varsa daha ne istenir :D

ozoozo

Yemin ederim agzimi sulandirdiniz :D ,dersten cikip Antepe gidesim geldi :) yapmaaa yigit of of her kebaptan once yarim kavurmam kesinlikle olmali , uzerine sogan piyazi yaninda acik ayranim :) @Dragut mac zamanlari stad yaniyor sanar genelde disaridan gelenler :) stadin altindaki kebapcilardan dolayi siraya girerdik onunde :) Bogazalti ve maras tarakli of of sakatat benim isim :D

Ferhat_27

Bana afiyet olsun o zaman,ikinizin yerine yerim ben merak etmeyin,Ciğerci Mustafa'dan   :haydi:

Tolga033

Bana afiyet olsun o zaman,ikinizin yerine yerim ben merak etmeyin,Ciğerci Mustafa'dan   :haydi:
Ferhat Abi sen burdamıydın. :D

Ferhat_27

Ferhat Abi sen burdamıydın. :D
Her iki yerdeyim ben  >:D

TRUPHASE

Yiğit Doğukan

Bu da benden olsun  :))