Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 ALP 08 GT 2.0 JTS SS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tfnsmsk

You are not allowed to view links. Register or Login
Montajı tamamladık :)
...
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş, kullandıkça gülümsetsin  :yukari-ok:
sportif ruh.

tolga_ozhan

Montajı tamamladık :)
...
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş, kullandıkça gülümsetsin  :yukari-ok:

Teşekkür ederim.

ByAKINCI

Çok güzel olmuş Tolga Bey  :) Epeydir bu double din modelini araştırmaktaydım.İyi bir referans oldunuz teşekkürler.Navigasyon , telefon görüşmesi v.s modlarda ve ekran video performansını gösteren birkaç resim paylaşır mısınız?  Nasıl alabileceğimizi ve hangi yolları izlememiz gerektiğini paylaşırsanız çok sevinirim.İyi günlerde kullanın.  :)

Yakın zamanda bir video çekip paylaşırım, tüm ekranları kapsayacak şekilde.
Süreç çok basit You are not allowed to view links. Register or Login'dan satıcı ile irtibata geçtim. Adamla detaylar konusunda anlaştık, parayı paypal üzerinden gödnerdim. Aynı gün kargoya verdi, kargo takip numarası ile hem çin hem ptt üzerinden gönderiyi takip ettim ve 15 gün içinde elimde oldu. Ben herhangi bir vergi ödemedim. Fakat burası biraz şans tabii ki.
En fazla %20 gümrük vergisi vermek gerekebilir.
Cihaz 365 USD (navi anteni ve tüm kablolar dahil)
Kargo 100 USD
İçinde navi programı ve güncel harita yüklü 4 GB SD kart 10 USD

Açıklama için teşekkür ederim. Müsait olduğum en yakın zamanda inşallah bende uygulama fırsatı bulacağım  :) Ses sisteminde kolonlarda v.s bir yenilemeye gittiniz mi ?
147 Blackline Red

tolga_ozhan

Çok güzel olmuş Tolga Bey  :) Epeydir bu double din modelini araştırmaktaydım.İyi bir referans oldunuz teşekkürler.Navigasyon , telefon görüşmesi v.s modlarda ve ekran video performansını gösteren birkaç resim paylaşır mısınız?  Nasıl alabileceğimizi ve hangi yolları izlememiz gerektiğini paylaşırsanız çok sevinirim.İyi günlerde kullanın.  :)

Süreç çok basit You are not allowed to view links. Register or Login'dan satıcı ile irtibata geçtim. Adamla detaylar konusunda anlaştık, parayı paypal üzerinden gödnerdim. Aynı gün kargoya verdi, kargo takip numarası ile hem çin hem ptt üzerinden gönderiyi takip ettim ve 15 gün içinde elimde oldu. Ben herhangi bir vergi ödemedim. Fakat burası biraz şans tabii ki.
Kargo 100 USD

Açıklama için teşekkür ederim. Müsait olduğum en yakın zamanda inşallah bende uygulama fırsatı bulacağım  :) Ses sisteminde kolonlarda v.s bir yenilemeye gittiniz mi ?

Rica ederim.
Zaten aracın orjinalinde bose varmış.
Benden önceki sahibi Onur arkadaşımız komple sistemi değiştirip sanırım pioneer ve JBL ile yenilemiş. Zaten üzerindeki mid ve tizler oldukça başarılı. Bir adette amfi var bagajda. Sub'da vardı ama onu ben istemediğim için söktüm.

ByAKINCI

Kargo 100 USD

Rica ederim.
Zaten aracın orjinalinde bose varmış.
Benden önceki sahibi Onur arkadaşımız komple sistemi değiştirip sanırım pioneer ve JBL ile yenilemiş. Zaten üzerindeki mid ve tizler oldukça başarılı. Bir adette amfi var bagajda. Sub'da vardı ama onu ben istemediğim için söktüm.

147'imde malesef bose yok Double Din'den sonra yenilemeye gideceğim anlaşılan 
147 Blackline Red

tolga_ozhan

Ses sistemi konusunda çok fazla tecrübeli ve ihtiyaçları olan birisi değilim ben.
Zamanında kullandığım156 üzerinde fabrikasyon sistem vardı ve fazla fazla yetiyordu bana.
Head unit ve ses sistemi konuları ayrı dünyalar bana göre.

ByAKINCI

Ses sistemi konusunda çok fazla tecrübeli ve ihtiyaçları olan birisi değilim ben.
Zamanında kullandığım156 üzerinde fabrikasyon sistem vardı ve fazla fazla yetiyordu bana.
Head unit ve ses sistemi konuları ayrı dünyalar bana göre.

Haklısınız  :yukari-ok:
147 Blackline Red

Tolga033

Çok güzel,orjinal olmuş.Hayırlı olsun.  :nazar:

Veloce

Ne yalan söyleyeyim, bu tip ürünleri sevmiyorum, kullanmayı da hiçbir zaman düşünmedim fakat bu ürün araç için özel üretildiği için orjinal gibi durmuş ve direksiyon kumandalarının da kullanılabilir olmasıyla birlikte değerlendirilmesi gereken bir ürün olmuş. Görüntü, uyumluluk harika olmuş. Çalışırkenki videosunu merakla bekliyorum.

5 6 yıl önce o zamanki GT'me orjinal navigasyon modülü alıp takmıştım ikinci el fakat ne direksiyon kumandaları çalışıyordu, ne telefonu.. Ayrıca bose'nin mevcut performansı da olumsuz etkilenmişti. Teknoloji olrak geride bir orjinal parça diyebiilriz. Bu ondan kesinlike daha iyi.

Tek ve benim açımdan önemli dezavantaj ise, zaten kısıtlı olan eşya bölmelerini düşününce, işe yarayan bir bardaklık ve bozuk para vs için kullanılacak olan parçayı mecburen sökecek olmak. Bundan sora araçta kutu kola içmek eziyet olacak... :) Sanırım buna değer...

tolga_ozhan

Mesela hiç bir güç bana mk2 156'nın orjinal ünitesini değiştirtemezdi.
Görüntü olarak araca uyumlu olan o çünkü. Varsın mp3 çalmasın, ses kalitesi kötü olsun.
Bu cihazı almamdaki en birincil amaç hiçbir kesip biçmeye ihtiyacı olmaksızın soketlerini tak ve kullan olması ayrıca görüntünün birebir konsola uyumlu olması.
Teknolojik avantajlarıda cabası tabii ki.

Veloce

Mesela hiç bir güç bana mk2 156'nın orjinal ünitesini değiştirtemezdi.
Görüntü olarak araca uyumlu olan o çünkü. Varsın mp3 çalmasın, ses kalitesi kötü olsun.
Bu cihazı almamdaki en birincil amaç hiçbir kesip biçmeye ihtiyacı olmaksızın soketlerini tak ve kullan olması ayrıca görüntünün birebir konsola uyumlu olması.
Teknolojik avantajlarıda cabası tabii ki.
:yukari-ok:

huseyinsimsek

Ben de benim GT'deki navigasyonu aktif hale getirmek için araştırırken bu modeli görmüştüm. Gerçekten uyup uymayacağı konusunda ciddi şüphelerim vardı. Ama uygulamasını burada görmek şaşırttı beni. Gerçekten orjinali gibi olmuş. Güle güle kullanın. İzlenimlerinizi bekliyoruz
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

Doğa Tosun

Çok iyi olmuş. Orjinal duruyor.
Fiyati nedir acaba ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tolga_ozhan

Ben de benim GT'deki navigasyonu aktif hale getirmek için araştırırken bu modeli görmüştüm. Gerçekten uyup uymayacağı konusunda ciddi şüphelerim vardı. Ama uygulamasını burada görmek şaşırttı beni. Gerçekten orjinali gibi olmuş. Güle güle kullanın. İzlenimlerinizi bekliyoruz

Teşekkürler.
Araç şu an bir kaç ufak değişiklik için sanayide olduğu için bende 1-2 gün izlenimlerden uzağım. Fakat yakın zamanda bir video ile paylaşacağım.

tolga_ozhan

Çok iyi olmuş. Orjinal duruyor.
Fiyati nedir acaba ?

Fiyatı daha önce bu başlıkta paylaşmıştım.
Aşağıya copy paste yapıyorum

"Cihaz 365 USD (navi anteni ve tüm kablolar dahil)
Kargo 100 USD
İçinde navi programı ve güncel harita yüklü 4 GB SD kart 10 USD"

Doğa Tosun

Pardon :)
Abi 20. 21. Sayfalara kadar dönmüstum ama gözümden kacmis demekki. Fiyati cok uygun görünüyor resimlere ve senin yorumuna göre, babamla konusayim olur derse benim de aklimda. Bilgi icin cok tesekkur ederim

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tolga_ozhan

Spoiler'im boyadan çıktı. Şu an arka koltukta kuzu kuzu yatıyor. Bugün taktırmaya vakit kalmadı.
Hazır spoiler için boya yapılırken park sensörleride aradan çıksın dedim. Tamponu kendim söküp taktım. Resim çekemdim ama, karanlık oldu.
Arka bagaj üstü siyah spoiler ve cam üstü siyah spoiler gitti. Şu an yenisi takılmadığı içinde arka taraf sade duruyor.
Spoileri takmadan önce bu halini de resimlerim yarın gündüz gözüyle.

Fakat önemli değişiklik koltuklarda oldu. Deri döşemede toplam 8 parça değişti. Onarım yapılan yer yok. Yeni derileri 1 hafta italya'dan bekledim. Normalde GT koltuklarında ön taraf hakiki deri, yan ve arkalar sunni deri. Biz aynı rengi sadece hakki deri olarak bulunca ve  bulduğumuz deri Ferrari deri çıkınca fiyat biraz tuzlu oldu ama değdi bence. Sadece sırtlıklarda sunni deri kalmış oldu. Bu arada resimlerde ki kısmi renk farkı kirlilik ve temizlik farkı.
Kafalıklardaki Alfa Romeo yazıları da siyah iplikle nakış.

Öncesi

Sonrası

Koltukları beklerken boş zamanım olunca amerikan park modülü ile uğraştım. Arıza ışığı yaktı en başta, daha sonra beslemesini parklardan değil doğrudan aküden alınca bu sorunda ortadan kalktı :)
Resim çok net değil ama böyle birşey çıktı ortaya.

egeozal1

Abi çok güzel olmuş Maşallah...  :nazar: Yalnız deride ton farkı var gibi? :-X :-[

tolga_ozhan

Abi çok güzel olmuş Maşallah...  :nazar: Yalnız deride ton farkı var gibi? :-X :-[

Ege iyiki açıklamalarına yazmışım. Sende keşke okusaymışsın :)
O ton farkı kirli ve yeni olması ile alakalı. 7 senelik deri temizlenmeden sence sıfır deri ile aynı renk olabilir mi :)
Deri örneklerine bakmadan önce bir yer güzelce temizlenip öyle bakıldı. Kirli haline bakarsan yeni yaptığında aynı kirlilik oranına ulaşınca bu seferde yeni yer daha koyu durur.

egeozal1

Abim ben niye orayı okumamışım ki çok pardon  :-[ :-[

Gouki

Harika bir hareket olmuş abi yine :alkis: Kafalıklarda Alfa Romeo yazısı yerine logo daha mı iyi olur acaba. Ne camda ne bagajda spoiler olmayan fotoğrafı merakla bekliyorum.

tolga_ozhan

Harika bir hareket olmuş abi yine :alkis: Kafalıklarda Alfa Romeo yazısı yerine logo daha mı iyi olur acaba. Ne camda ne bagajda spoiler olmayan fotoğrafı merakla bekliyorum.

Teşekkürler Özgün.
Şimdiye kadar ki tüm deri koltuklarımda logo vardı (GTV, Spider, 166).
Bu seferde değişiklik olsun dedim :) Yoksa evet logo daha iyi olabilirdi katılıyorum sana.

Bu arada eklemeyi unutmuşum öndeki siyah lip de gitti. Zaten o en sonuncu foto'da hayal meyal belli oluyor. Haliyle plaka'da yok şu an. O da yakın zamanda italyan APP olacak. Alper kardeşimin desteği sağolsun :)

emin

harika olmuş ama koltuk başları daha sade olsa alfa falan yazmasa :D
>:D
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ATA

Bu hafta bende amerikan park yaptim. Sinyal aşagida olduğundan çok başarili oluyor. Umarim isinan tip modüllerden takmamişsindir. Eğer öyle ise aman plastiğe falan monte etme derim.

Deriler mükemmel olmuş. Tavanida ayni renk alcanta yaparsin sen şimdi :))

Yeni spolieri heycanla bekliyorum.

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tolga_ozhan

harika olmuş ama koltuk başları daha sade olsa alfa falan yazmasa :D
>:D