Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 AS 6253 / Mercedes C 180 K. Fascination

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

emin

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

egeozal1

asklepios

hakikaten çok temiz ve diri duruyor :nazar: güzel günlerde kullanın :clover:

NOT: Bizleri farklı marka arabalar almak durumunda bırakan Alfa Romeo utansın :alfisti:

Alfadanadam

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
Hadi hayırlı olsun :nazar: Forum revolution moduna girdi bu aralar bakalım hayırlısı...

Evet abi forumda hareket var hakikaten :)
Ben de açıkçası bir Alfa ile bu harekete katılmak isterdim ama inşallah ilerde... :)

hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun :nazar:
hayırlı olsun Alper hocam  :nazar:

Eksik olmayın, çok teşekkür ederim :)

Tertemiz duruyor tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

hakikaten çok temiz ve diri duruyor :nazar: güzel günlerde kullanın :clover:

NOT: Bizleri farklı marka arabalar almak durumunda bırakan Alfa Romeo utansın :alfisti:

Teşşekürler arkadaşlar :)

Araç hakikaten çok temiz ve özenilerek kullanılmış, ben de imkan olduğu müddetçe dikkat ve titizliğimi eksik etmeyeceğim.

Ah Alfa ah. Ne diyim. 159'un üretim durdu 2 yıl geçti hala gelen giden yok :/ Otomatik Giulietta'ya baksan iyi donanım alayım desen pahalı... Neyse.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Calibra

Hayırlı uğurlu olsun Alper'cim :)

Abi çok teşekkür ediyorum :)
Neye niyet neye kısmet oldu bizimkisi.

erol1903

Hayirli olsun:) kesinlikle trafikteki bolca c180 arasinda kaybolmayacak bir arac, cok sevdim durusunu masallah.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Calibra

Hayirli olsun:) kesinlikle trafikteki bolca c180 arasinda kaybolmayacak bir arac, cok sevdim durusunu masallah.

Çok teşekkürler :) Sipariş versem 2 renk, ya bu ya da paladyum grisi arasında gidip gelirdim, o açıdan da şansımıza iyi denk geldi.
Ama yine de çok var trafikte yahu. Şimdi daha çok dikkat ediyorum, çok fazla C serisi var hakikaten...

Ben de Giulietta'nıza hastayım, güle güle kullanın :)

erol1903

2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Ormanci

Güzel seçim olmuş, hayırlı olsun, güle güle kullanın. Alet süper...
Alfa'lar güzel aletler ama Mercedes için oturur düşünürüm... Pek uzun sürmez, Alfa'yı anında satabilirim :)

Giulietta'dan sonra kısmet olursa A, B veya C var kafamda artık.
A sadece heves olacak, çünkü bu segmentteki aracı zaten kullanıyorum.
Ancak çoluk çocuk, evlilik muhabbetlerine girince B kullanışlı, C de prestij+sedan+konfor+kullanışlılık açısından iyi olacak. Bunun yanında sıfıra yakın aksesuarlı B'lerin fiyatına çok temiz C'ler bulunuyor. Kafamı karıştırıyorlar gerçekten :)

Gouki

Calibra

Bu gri süper. Hayırlı uğurlu olsun abi.

Özgün çok teşekkür ediyorum :)

Güzel seçim olmuş, hayırlı olsun, güle güle kullanın. Alet süper...
Alfa'lar güzel aletler ama Mercedes için oturur düşünürüm... Pek uzun sürmez, Alfa'yı anında satabilirim :)

Giulietta'dan sonra kısmet olursa A, B veya C var kafamda artık.
A sadece heves olacak, çünkü bu segmentteki aracı zaten kullanıyorum.
Ancak çoluk çocuk, evlilik muhabbetlerine girince B kullanışlı, C de prestij+sedan+konfor+kullanışlılık açısından iyi olacak. Bunun yanında sıfıra yakın aksesuarlı B'lerin fiyatına çok temiz C'ler bulunuyor. Kafamı karıştırıyorlar gerçekten :)

Teşekkürler :)

Biz de aynı mantıkla düşündük.

0 km otomatik Giulietta alsaydık, sunroof, spor paket falan derken bu arabaya ödediğim paranın da epeyce üzerine çıkmamız gerekecekti.
Bu aracın donanımına yakın ikinci el 1-2 tane otomatik Giulietta denk geldi, onlar da bu araçla aynı fiyat seviyesindeydi, ve alsaydık yine kompakt sınıf bir araçla devam edecektik. Açıkçası sattığım arabanın üzerine iki katı kadar daha para ekleyip aynı boyutta, aynı donanımda aracı almak istemedim, her ne kadar tipi, motoru, herşeyi yeni ve çok daha başarılı olsa da.

Bizde bir de iki kompakt sınıfı elden çıkarıp tek arabaya düşme durumu da olduğu için, hazır yapıyorken daha geniş iç hacim, daha geniş bagaj tercih ettik.

B serisine baktık inceledik lakin çok hoşumuza gitmedi, C serisi daha oturaklı ve kesinlikle çok daha keyifli.

engin uzun

Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

wolkanku

abi hayirli olsun. tenorit gri çok güzel bir renkti, makyajla kaldırdılar ki çok büyük hata bence.
bir cila atıldığında ne demek istediğimi anlayacaksın.
fascination olduğu da çok iyi olmuş.
güle güle kullan demekten başka bir şey yok, her şey yerli yerinde :) Command sistemine de pek girmene gerek yok derim.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

evrenalpar

Güle güle kullanın, bir iki dokunuşla çok daha şık olur..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

fatihmehmet

Abi hayırlı olsun. Maşallah.
Önceki araç kadar temiz ve diri duruyor. Bu işin sırrı nedir? :)

En çok yakıştırdığım renk bu MB'e. Arac performansını da 147'e göre kıyaslardan guzel olur. 0-100 hemen hemen aynı olmasına rağmen ara hızlanmalar çok rahattır eminim. Mutlaka daha güçlü ama sadece kısa bir karşılaştırma istiyorum :)

Allah kaza, bela vermesin. :nazar:
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

miracozdag

cihan71

Çok güzel görünüyor gerçekten güle güle kullanın. Maşallah

Kubilay

Calibra

Güle güle kullanın..Mercedes alan, aldanmaz..
Güle güle kullanın, bir iki dokunuşla çok daha şık olur..
Rengi süper gerçekten. Güle güle kullanın.
Çok güzel görünüyor gerçekten güle güle kullanın. Maşallah
Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Çok teşekkür ediyorum, daha iyileri sizlerin olsun arkadaşlar.  :alfisti:

abi hayirli olsun. tenorit gri çok güzel bir renkti, makyajla kaldırdılar ki çok büyük hata bence.
bir cila atıldığında ne demek istediğimi anlayacaksın.
fascination olduğu da çok iyi olmuş.
güle güle kullan demekten başka bir şey yok, her şey yerli yerinde :) Command sistemine de pek girmene gerek yok derim.

Volkancım teşekkürler tekrar. Bu rengin kaldırıldığını bilmiyordum, bence en çok yakışan renklerden birisi. Aldığımdan beri hızlı cila uyguluyorum ancak ilk müsait zamanımda polisaj aleti ile bir detaylı girişeceğim. Veya Soner Abi'ye gideceğim.

Comand işi de aklımda yoktu ancak bir arkadaşım aklımı çeldi, canlısını görünce, benim arabadaki ekran Nokia 3310 gibi geldi bir anda :) Gerçi o işi yapabilecek adamı da buldum ancak 1300-1400 Euro bütçe ayırmam gerekecek ki şu anda imkansız.

Abi hayırlı olsun. Maşallah.
Önceki araç kadar temiz ve diri duruyor. Bu işin sırrı nedir? :)

En çok yakıştırdığım renk bu MB'e. Arac performansını da 147'e göre kıyaslardan guzel olur. 0-100 hemen hemen aynı olmasına rağmen ara hızlanmalar çok rahattır eminim. Mutlaka daha güçlü ama sadece kısa bir karşılaştırma istiyorum :)

Allah kaza, bela vermesin. :nazar:

Teşekkür ederim :)

Biraz şans ile temizini bulmak ve temiz kullanmak sanıyorum.
147'mi 12950 km'de almıştım ilk sahibinden ve gerçekten 0 km gibi kokuyordu, arka koltuklara hiç oturulmamıştı. Ben de temiz kullandım, çukurlardan kaçtım, bakımını eksik etmedim. 78000'deydi sattığımda ve yine ilk günkü gibiydi kondüsyonu.
Bu araba da çok temiz kullanılmış, inşallah bize de ağız tadıyla binmek nasip olur, yine temiz kullanarak, temiz bakarak hep bu görüntüsünde tutabiliriz.

147 ile karşılaştıracak olursak yanılabilirim. Çünkü 147 düz vitesti, bu 5 ileri otomatik.
İkisinin de performansı benzer (güç ve ağırlık oranları aşağı yukarı aynı) ama tabii ki hızlanma, yol tutuş gibi özellikleri farklı.

147 düz vites olmanın da verdiği avantajla, şehir içinde ilk hızlanmalarda daha atik davranıyor ama belli bir hızdan sonra hızlanması yavaşlıyordu, bu ise biraz farklı.

Öncelikle, manevra kabiliyeti 147'nin çok üzerinde, daha büyük bir araç olmasına rağmen daha kıvrak, direksiyonu düşük hızlarda daha hafif. Ayrıca 200 km/s'ye kadar aynı kararlılıkta hızlanabiliyor. Frenlemelerde daha dengeli tabii ki. Yol tutuş olarak da 147'den daha iyi olduğunu düşünüyorum ilk denemelerimde, en azından daha oturaklı, o kesin.

Ama 147'de benim en çok hoşuma giden deli doluluk ve 2. ile 4. vitesteki ara hızlanmalar bu araçta yok, otomatik şanzımandan dolayı. Tabii hız 120'nin üzerine çıkınca işler yine MErcedes lehine dönüyor. Daha oturaklı, daha güvenli ve daha stabil. Ayrıca iç mekanı çok sessiz 147'den sonra.

İlk söyleyebileceklerim bunlar şimdilik :)

Calibra

Yarın 45000 bakımı için Koluman Samandıra'da olacağız.

Bir gerginlik yok değil ehehe :)

Alper

Neden Samandıra adaşım?
Topkapı da Mengerler var yada daha başka Özel Servis dolu da?

Calibra

Neden Samandıra adaşım?
Topkapı da Mengerler var yada daha başka Özel Servis dolu da?

Abi iyi referanslar aldım orayla ilgili, o yüzden.