Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Serkan ve '97 145 QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Üzücü bir kaza, Mert'e bir şey olmamış olması da mutlu edici.  :(

///////////////

DcD-Semih

Çok tehlikeli bir kaza olmuş, yüksek hızda olmaması ve size bir şey olmaması yeterli, daha iyilerine sahip olursunuz inşallah.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ilbey666

Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

Kaan

Cana zeval gelmemesi sevindirici olsa da bu şekilde keyfi araç kullanmanın çocuk oyuncağı olmadığı ve ne kadar tehlikeli olabileceğinin bir kez daha gözler önüne serildiğini düşünüyorum. Bu kadar özel bir Alfa Romeo'nun küçük bir çocuğun cahilce hareketleri yüzünden bu hale gelmesi ayrıca üzüntü verici. Biliyorum ki can-mal kıyası yapabilirsiniz haklı olarak ama başka bir pencereden bakılması lazım bu kazaya. Bu tarz düşüncesizce bir hareket sonucu ölümden dönen  birisi olarak orada bir kamyon yerine aileyi taşıyan küçük bir otomobil, biz yada sevdiğimiz birinin olduğunu ve hayatını kaybedebileceğini düşünmenizi isterim. Bu yüzden 20 yaşında acemi bir sürücünün bu kadar güçlü motora sahip bir otomobili kontrol edemeyeceği şekilde dikkatsizce kullanması ve sonucunda böyle bir olayın yaşanması insana üzüntüden daha farklı duygular hissettiriyor. Adı üzerinde kaza ama umarım bu üzücü olay ders olur ve bir daha trafiğe açık yollarda böyle tehlike saçmaz.
1 hayal
5 duyu
6.his

octinum

Yalan yok, benim de içim cız etti. Foruma girdigimden beri baktığım, satılığa çıktığında piyango vursa da alıp garaja kaldirsam dedigim bir grup Alfadan biriydi. Tek teselli Alfista dostumuzu korumuş.

Ülkenin eğitim ve ortamı nedeniyle pek çoğumuz o yaşlarda böyle hatalar yaptık. Çoğunda tamamen şansla böyle sonuclanmadigini yaş ilerleyip geriye bakınca görüyoruz. Çok şükür karşıda ailesiyle gelen küçük bir araba yokmuş. Başkasının ailesinin katili olmak hayatta en çok korktuğum şey. Keşke gelir ortalalamiz kolay alabildigimiz Alfalari pistlerde kullanmaya musait olsa, yolda limitleri merak etmemize bile gerek kalmasa...

Umarım bu güzelliği tekrar forumda görmem. O son görevini layıkıyla yerine getirmiş. Bir sonraki kazasinda içinde bir dostumuz olmasın. Hatta kimse olmasın. Biz anariz "ya şöyle güzel bir Alfa vardı" diye.

Tekrar geçmiş olsun.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

blackgear

Koful

Adza

defrost

Gkt94

You are not allowed to view links. Register or Login
Cana zeval gelmemesi sevindirici olsa da bu şekilde keyfi araç kullanmanın çocuk oyuncağı olmadığı ve ne kadar tehlikeli olabileceğinin bir kez daha gözler önüne serildiğini düşünüyorum. Bu kadar özel bir Alfa Romeo'nun küçük bir çocuğun cahilce hareketleri yüzünden bu hale gelmesi ayrıca üzüntü verici. Biliyorum ki can-mal kıyası yapabilirsiniz haklı olarak ama başka bir pencereden bakılması lazım bu kazaya. Bu tarz düşüncesizce bir hareket sonucu ölümden dönen  birisi olarak orada bir kamyon yerine aileyi taşıyan küçük bir otomobil, biz yada sevdiğimiz birinin olduğunu ve hayatını kaybedebileceğini düşünmenizi isterim. Bu yüzden 20 yaşında acemi bir sürücünün bu kadar güçlü motora sahip bir otomobili kontrol edemeyeceği şekilde dikkatsizce kullanması ve sonucunda böyle bir olayın yaşanması insana üzüntüden daha farklı duygular hissettiriyor. Adı üzerinde kaza ama umarım bu üzücü olay ders olur ve bir daha trafiğe açık yollarda böyle tehlike saçmaz.

Yorumunuz bana biraz sert geldi,kime göre küçük bir çocuk ?
Yada 20 yaşındaki biri bu gucte araba kontrol edemez vs
Adı ustunde kaza olmuş,bize geçmiş olsun demek duşer.
bende 22 yaşındayım ama 1.4 ma giulıetta kullanıyorum ve 200 beygirlerde su an?
Duvara patlamam an meselesi mi yani?
La Meccanica Delle Emozioni

admin

Geçmiş olsun. Sevindirci olan ölüm olmamış olması.

Adı her ne kadar kaza olsa da kazalar "daima" insan hatası sonrası meydana gelmektedir. Yani "Kaza işte!", "Takdiri İlahı!",  "Bu işin fıtratında vardır!" vb. şekilde diyerek geçiştirmek, akıllıca bir hareket olmayacaktır.

Tekrardan geçmiş olsun diyerek konuyu kapatalım en iyisi.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.