Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 LL 3129 Giulietta JTDm

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Aracısız 6 bin altına alırım...  ;)
:)) :)) :))

///////////////

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaş Azerbaycan'a gidip geliyor, oralarda da ilanlara bakıyormuş araba fiyatlarına falan... Bi site varmış, oradan gönderme yapayım sana, ilan altına şu şekilde yorumlar: :D

"
- Yahşi maşin...
- Eder...
- Etmezzzz...
"

Bizim gerzek 2.el muhabbetlerinden daha güzel :D

Hayırlısı olsun, değerini bilene gider inşallah :)

walla ben o konularla pek ugraşmıyorum :) O yüzden galeriye veriyorum. Galeri kesin net alıcıyı ayağa getiriyor karşılıklı rakama arabada okeysen iş bitiyor.

Ama Esnaf, Kullanıcı  Semtin Dedikodusu :)) Satılır Satılmaz Polemiği kendi içlerinde Sürdürürken, Akıllara Cem Yılmaz ın kaç para topluyo lan bu repliği geliyor :))

Şaka bi yana her malın bi alıcısı vardır. 145 içinde oha satılır mı falan dediler, adamların 1980 model alfaları 75 liradan ilanda istediğim rakama net satıldı. Ne Eksik ne fazla.

çooq üçbıcıgg diyen mercedesci adamda benim türkiyedeki favorim bu arada

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Sercan Keklik

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Dün lastigimize vida girdi :)

Önde fren kiti var ama italyan akıl edememiş stepheni 330 a göre yapmamış. Gece gece 2 lastik söktürdü..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

admin

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Dün lastigimize vida girdi :)

Önde fren kiti var ama italyan akıl edememiş stepheni 330 a göre yapmamış. Gece gece 2 lastik söktürdü..

İtalyan akıl etmiştir de İtalyan'ın aklı Türkiye yollarından ziyade Avrupa yollarına gitmiştir. Buradaki gibi yol ortasında çatal, kaşık yoktur oralarda!
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

octinum

İtalyan akıl etmiştir de İtalyan'ın aklı Türkiye yollarından ziyade Avrupa yollarına gitmiştir. Buradaki gibi yol ortasında çatal, kaşık yoktur oralarda!

Sercan Keklik'in alacağını nereden akıl etsin garibim İtalyan.  >:D Benim gibi bi adam alır diye koymuştur onu o.
Gerçi ben de tüplü ve öfkeli gezer stepneyi eve atıp lastik tamir kiti takılırım. Pintilik bunlar hep.  :p

Sercan Keklik

Dün test amaçlı bi katkı kullandım. Yeni bir iş birlikçimiz getirdi.

Farkı çok bariz gördüm 15 dk da.. İlerleyen zamanlarda 50.000 km tesirli bu ürünü biraz daha kullanınca detaylı bilgi vericem.

Kullananlar farkı bariz şekilde görücekler.  :alfisti:
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

agucba

Admin'in yazdığı gibi JTDM için en iyi katkı 2 zamanlı yağ eklemek.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////

Sercan Keklik

Dün test amaçlı bi katkı kullandım. Yeni bir iş birlikçimiz getirdi.

Farkı çok bariz gördüm 15 dk da.. İlerleyen zamanlarda 50.000 km tesirli bu ürünü biraz daha kullanınca detaylı bilgi vericem.

Kullananlar farkı bariz şekilde görücekler.  :alfisti:

Şiddetle Tavsiye Ediyorum!
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

francobaresi

Dizel 159 icinde onerir misin sercan?

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

Sercan Keklik

Dizel 159 icinde onerir misin sercan?

Abi ben Giulietta dizelde kendim kullandım,
Spider da kendim kullandım,
Chevrolet Kalos var 145 i satıp aldığım onda da kullandık, Ciddi anlamda fark gördük, Müşteri olarak 2 müşterime verdim. Teki giulietta 1.4 MA İnanılmaz fark olduğunu söyledi fakat benim araçlarda öyle inanılmaz falan bir fark olmadı. Fark varmı? Bariz var. Ama İnanılmaz degil :)

Birde QV si olan bir müşterime verdim. Oda denedi fark var cevabını aldım.

Youtube da falanda fazlasıyla video var inceleyin derim
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

cem meric

Bir soruda ben sorayım  :)
Yağ değişiminde 4.5 lt yağ ekliyoruz bu 300 ml olduğu için 4.2 mi ekleyeceğiz  ?

Sonraki değişimlerde motor içinde kaldığını okudum sonraki yağ değişiminde de mi 4.2 lt koyulacak yağ  ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan Keklik

Bir soruda ben sorayım  :)
Yağ değişiminde 4.5 lt yağ ekliyoruz bu 300 ml olduğu için 4.2 mi ekleyeceğiz  ?

Sonraki değişimlerde motor içinde kaldığını okudum sonraki yağ değişiminde de mi 4.2 lt koyulacak yağ  ?

hayır yine aynı miktarda yağ ekliyorsunuz. Bu bir sıvı, motorun içinde çalıştıkça motorun yüzeyine seramik kaplıyor. aynı aracın dışına yaptırdığımız seramik misali. Buda Aşınan parçaların aşınmasını yağın daha kaygan olmasını saglıyo
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

cem meric

hayır yine aynı miktarda yağ ekliyorsunuz. Bu bir sıvı, motorun içinde çalıştıkça motorun yüzeyine seramik kaplıyor. aynı aracın dışına yaptırdığımız seramik misali. Buda Aşınan parçaların aşınmasını yağın daha kaygan olmasını saglıyo
Teşekkür ederim detaylı cevap için :)

francobaresi

Abi ben Giulietta dizelde kendim kullandım,
Spider da kendim kullandım,
Chevrolet Kalos var 145 i satıp aldığım onda da kullandık, Ciddi anlamda fark gördük, Müşteri olarak 2 müşterime verdim. Teki giulietta 1.4 MA İnanılmaz fark olduğunu söyledi fakat benim araçlarda öyle inanılmaz falan bir fark olmadı. Fark varmı? Bariz var. Ama İnanılmaz degil :)

Birde QV si olan bir müşterime verdim. Oda denedi fark var cevabını aldım.

Youtube da falanda fazlasıyla video var inceleyin derim
Yarin bitane kapiyim oyleyse :)

Cuore sportivo

suqunet

yag degisimi yaparken mi katkıyı koymak lazım. simdi alsam saglıklı olsun diye duzgun bir yag ile mi karıstırtmam gerekiyor?

Sercan Keklik

yag degisimi yaparken mi katkıyı koymak lazım. simdi alsam saglıklı olsun diye duzgun bir yag ile mi karıstırtmam gerekiyor?

Hayır gerek yok aslında ama mantıken bence yağın içinde en az bir 1.000 km falan gidip motor içinde tamamiyle görev görmesi daha mantıklı, yani tam anlamıyla blok içini seramik kaplaması 5 dk sürüyor deselerde ben garantici adamım 1.000 km yapmadan boşaltmazdım  :lol:
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

qrkmtp

Valla dunden beri bende bu yazilari takip eder oldum hatta firmanin kendi sitesine kadar gittim:)ama bizim 147 2004 model acaba yastan bir problem cikarmi alfayedekte speedtec olarak birde benzin katkisi var ikisini birden kullanmayi planliorum ama yaş isi kafami  kurcaliyor.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan Keklik

Valla dunden beri bende bu yazilari takip eder oldum hatta firmanin kendi sitesine kadar gittim:)ama bizim 147 2004 model acaba yastan bir problem cikarmi alfayedekte speedtec olarak birde benzin katkisi var ikisini birden kullanmayi planliorum ama yaş isi kafami  kurcaliyor.

Bu ürünler performans arttırıcı bir şeyler degil üstad :)

Yani size bu konuda güçlenicek edicek vs gibi bir zaten iddaları yok. Sürtünmeyi azalttığı için motorun içindeki parçaları koruyor.

2008 Model Spider da kullandım memnunum. Hani yanlış anlaşılmasın ürün satmak için yazıyor falan gibi gelebilir bazılarına ama gerçekten kullandığınızda ki farkı ciddi anlamda görüceksiniz. Ben 5-6 yıldır bu işi yapıp çeşitli katkılar, performans arttırıcı ürünler vs kullandım, sattım fakat bu ürünün amacı ve gayesi çok farklı.

Youtube dan gerekli videoları izleyebilirsiniz.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

qrkmtp

Bu ürünler performans arttırıcı bir şeyler degil üstad :)

Yani size bu konuda güçlenicek edicek vs gibi bir zaten iddaları yok. Sürtünmeyi azalttığı için motorun içindeki parçaları koruyor.

2008 Model Spider da kullandım memnunum. Hani yanlış anlaşılmasın ürün satmak için yazıyor falan gibi gelebilir bazılarına ama gerçekten kullandığınızda ki farkı ciddi anlamda görüceksiniz. Ben 5-6 yıldır bu işi yapıp çeşitli katkılar, performans arttırıcı ürünler vs kullandım, sattım fakat bu ürünün amacı ve gayesi çok farklı.

Youtube dan gerekli videoları izleyebilirsiniz.

Yoo asla oyle bi dusuncem olmadi zaten hali hazirda daima sitenizden alisveris yapiorum.forumdan takip ettigim kadariyla da oyle birisi olmadiginizi biliyorum.Ama dedim ya firmanin sitesine kadar gittim die 20 ps'e kadar bir guc artisi verdigi bir video ve resimler var.Simdi bizim arac zaten 10 yas ustu belli bir performans kaybi mutlaka var bu performans kaybini tabiki hepsi deil ama en azindan bi kismini geri kazansam fenami olur :))Yine de en onemli kisim motordaki asinmayi onlemesi :)

Sercan Keklik

Yoo asla oyle bi dusuncem olmadi zaten hali hazirda daima sitenizden alisveris yapiorum.forumdan takip ettigim kadariyla da oyle birisi olmadiginizi biliyorum.Ama dedim ya firmanin sitesine kadar gittim die 20 ps'e kadar bir guc artisi verdigi bir video ve resimler var.Simdi bizim arac zaten 10 yas ustu belli bir performans kaybi mutlaka var bu performans kaybini tabiki hepsi deil ama en azindan bi kismini geri kazansam fenami olur :))Yine de en onemli kisim motordaki asinmayi onlemesi :)

ordaki idda şu :)

Motorunuz ilk gün ki performansında çalışmıyor, bu yüzden ilk güne geri dönün gibi bir kampanya açıkcası :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

octinum

Bu tip katkılara hep mesafeli duran octi'ye bile kullandıracaksın. :)

Nasıl iş gördüğünü araştırmaya başladım bile. Eğer yanlış anlamadıysam bu şeye ihtiyacım olacak. C5'in bizim varyatöre benzeyen bir parçası var, benimkindeki motorların kronik sorunlarından biridir. Bizim varyatörler gibi kolay değil ama değişimi. :) Onda deneyeceğim. Aynı mantıkla, varyatör ömrünü de uzatabilir. Bir de gördüğüm kadarıyla sadece motor değil, şanzıman vb. için de işe yarayabilir.

Sen hangi yağla kullandın? Acaba garanti olması için Liqui Moly üretimi bir yağla kullanmak mı mantıklı? Liqui Moly bu ürünün geliştirmesini ve testlerini kendi yağlarıyla yapmıştır tahminen.

Alfadanadam

Ben hala mesafeliyim katkılara. Videodaki deney ki adına deney denemez bence, birşeyi kanıtlamıyor. Viskoziteyi düşürüyor yağ soğukken onu gösteriyor. Viskoziteyi düşürürken nelerden ödün veriyor bilmiyoruz. Ama araştıracağım o ayrı :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sercan Keklik

Bu tip katkılara hep mesafeli duran octi'ye bile kullandıracaksın. :)

Nasıl iş gördüğünü araştırmaya başladım bile. Eğer yanlış anlamadıysam bu şeye ihtiyacım olacak. C5'in bizim varyatöre benzeyen bir parçası var, benimkindeki motorların kronik sorunlarından biridir. Bizim varyatörler gibi kolay değil ama değişimi. :) Onda deneyeceğim. Aynı mantıkla, varyatör ömrünü de uzatabilir. Bir de gördüğüm kadarıyla sadece motor değil, şanzıman vb. için de işe yarayabilir.

Sen hangi yağla kullandın? Acaba garanti olması için Liqui Moly üretimi bir yağla kullanmak mı mantıklı? Liqui Moly bu ürünün geliştirmesini ve testlerini kendi yağlarıyla yapmıştır tahminen.

Abi bir Güncelleme yazıcam birazdan onuda mutlaka oku :))
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sercan Keklik

Bir Güncelleme Gelsin O Halde,

1.000 Km Yaptık.. Ceratec Motor Bloğu içinde iken tam net 1.000 km yi bu hafta devirdim.

Ciddi Anlamda Farklar oldu, yani İlk koyduğum anda yaşadığım farkın %30 - %40 ını daha yaşadım.

Neydi bu farklar? Ne Şartlarda denedik..

Giulietta 1.6 JTD Euro 5 Motor. İçinde Motul 8100 Motor yağı mevcut. 2.000 km önce değişim yapılmış, 5w30 FE serisi konulmuştur.

Ardından Çok Araştıran, Bir Müşteri sayesinde Ceratec ile tanıştım.

Liqui Moly ı yaklaşık 5-6 aydır satıyoruz fakat ceratec i kullanmamıştık ve depolamamıştık. Gerekli Ürünlerini silikon sprey, benzin katkısı, dizel katkısı, radyatör temizleyici vs kullanmıştık. Liqui Moly Plasiyeri dükkana gelip gidip abi senin gibi bi adam nasıl ceratec kullanmaz, nasıl bizim yağlarımızı kullanmaz araştır et vs diyerekten sürekli beni aşılıyordu.

Fakat bu ürünleri kendim denemeden bir insana kullandırmak, önermek bana hep mantıksız gelmiştir. Farkı görmeliyim ki insanı da bilgilendirmem lazım. Aldın satıyosun veya öneriyorsun e farkı nasıl anlatıcaksın? Bu kısmıda önemli işin.

Liqui Moly de eşantiyon hediye vs gibi durumlar olmadığından mecbur 6 lı 12 li veya 24 lü kutular almak zorunda kalıyorsunuz. Araştırmacı Müşteri bir kutu hediye ceratec getirmesi ile mevzu başladı.

Ceratec i hemen boşalttık motora, en fazla motor yağı zararım olur düşüncesi ile işe giriştim.

İlk Günlerde aracın sesi, çalışması, titreşimi azaldı. Araç yağ gibi kaymaya başladı derler ya aynı o misal kaymaya başladı :))

Bu hafta sonu 1.000 km yi tamamladı, Hafta sonu malum istanbul trafiği ve kötü hava koşularından ötürü Şile - Reşadiye taraflarında bir rota belirleyerek hem hafta sonu hanım dırdırından hemde orman yolları arasından zevkli virajlı yollarda hafta sonu terapisi uyguladık.

Ceratec de 1.000 km sonunda Gözle Görülebilir Farklar;

Koyar Koymaz;
1- Silkeleme Kesilmesi,
2- Ses Değişimi (Araç Sessizleşiyor Benzin Dizel Fark Etmez)
3- Yakıt Tüketimi Düşüyor
4- Araçta Gaz Pedalına dokunduğunuzda ilerlemeye başlıyor. (daha Önce %20 kadar pedala basıyorsanız Artık %5 bile yeterli oluyor)

1000 Km Sonra;
1 - Araç 4 Vites, Yokuş Yukarı Eğim Yaklaşık 70 Derece, Devir 1.500 Civarı Klima Açık, Araçta Normal Kg larda 2 Yetişkin. (85 Kg - 47 Kg) Araçtaki Gaz Yemediğinde Ikandığı Silkeleme Sıfır..
2- Düşük Devirlerde gazı kavrama ve hızlı tork artışı.
3- Özellikle Giulietta Kullanıcıları iyi bilir DNA Arasında ki tork Farkını, N de Ciddi Anlamda bir Tork var iken, D ye Aldığınızda Ceratec ile araba çıldırıyor.
4- Yüksek Devirlerde Sessiz Motor
5- Benim Kullanımım ile 1.1 LT Daha Az Yakıt Tüketimi (Yakıt Tüketimi herkesin kullanımına göre farklılık gösterebilir çok dikkate almamak lazım)

Kısacası konu reklam vs değil, ciddi bir mucizevi bir katkı. Şu yaşıma kadar bir çok markanın ürününü satıp bir çok iyi ürün kullanmama ragmen bu kadar övüp anlatıp, alın bunu dediğim bir ürün olmamıştır :)

Ceratec i alın. Düşünmeyin. Farkı Arabayı sadece kullanmak olarak gören Kız arkadaşım bile Vites Kaçta ya? sorusuyla bütün yol aklını karıştırdı :)

Şimdi Çok Araştıran müşterim Birde Benzin Katkısı kullandı Ceratec ile beraber, Onla beraber ap ayrı bir performans var diyor. Zira henüz depo boşalmadı ve bende 1.000 km bir yol yapmak istediğim için koymamıştım araca.

Bu hafta Depoyu boşaltıp, deniyeceğim. Fark Olursa bilgilendiririm.

Not: Ceratec Kullanan Müşteri kitlesi daha çok facebookta sayfamızı takip edip, Yorumlarını paylaştıkları için facebook tan direk kullanıcı yorumlarına da bakabilirsiniz.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Ormanci

Ben severim böyle katkıları, ama yağ değişimine biraz daha var, km olarak yetişemeyeceğim ama 1 yıl da daha dolmamış, şimdiden yağ mağ değiştirmeden koysak bişey olur mu Sercan :D veya faydası olur mu diyeyim.

Daha önceden bu tip şeylere pazarlama hilesi, çizik giderici kalem, yakıt düşürücü mıknatıs gibi bakardım. Ancak baktım ki çok ünlü birkaç firmanın da böyle ürünleri var, allah allah demiştim, demek ki işe yarıyor gerçekten.

Zamanında böyle benzer bi ürün kullanmıştım, sonra da tamamen aklımdan çıktı, hiç Giulietta'da kullanmak aklıma gelmedi. Özellikle de seramik muhabbeti olması işin kalıcılığını daha da artırıyordur bence. Daha önceki yağ katkıları bu kadar uzun süre etkili olmuyordu sanırım.

106 ve 207 kullanmıştım, bunlar 1.4 motorlu 75 ve 90hp'lik araçlar olmasına rağmen ilk çalışma ve özellikle rölanti devrinde gaza basınca kolay devirlenme, rölantide gaza basışta ilk birkaç milisaniyelik anda hıbılıbırıbıpppp diye devrin önce düşüp sonra yükselmesi gibi çok ufak anlık tıkanıklıklar falan hep gitmişti. Çalışmada titreşim kesilmesi ve sessizleşme, daha rahat çalışma gibi hisler de kesinlikle hoşa gidiyor ve olayın sallamasyon olmadığı belli oluyor.

Ancak benim derdim genellikle sonrası, sonrasında artık kulak mı alışıyor, motor eski haline mi geliyor, katkıyı yenilemek mi gerekiyor, bunu dikkatli takip etmek lazım. Yani etki çabuk geçiyor gibi geliyordu genelde ama daha kalıcı bi ürün gibi, orası belli az çok.