Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 US 8622 / Alfa 159 1.9 Jtdm Distinctive+ / Yine yeniden, ilk aşkla...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

sadece şuan için değil yıllardır hevesle beklediğim bir testti hatta o kadar hevesle bekliyordum ki izlemek için ende çoluk çocuğun yatmasını bekledim ) ama hevesim biraz kursağımda kaldı;
açıkcası ben öncelikle sanatsal bir değeri olan dışa tsarımın daha detaylandırılmasını beklerdim bugun birşeye benzemeyen koreli testlerinde bile daha detaylı anlatımlar varken scuedettouya değinmemek öndeki bağımsız farlardan bahsetmemek arka farların detayına girmemek haksızlık olmuş ama sanırım diğer testler yeni bir arabanın sunumu ile hazırlanırken bu test 10 yıllık bir arabanın ikinci eldeki durumunu baz alarak hazırlanmış olduğundan tasarımsal detaylara girilmedi
tamam bunu bir şekilde kabul ettim ama en azından sağlam bir viraj testi beklerdim Sinan'dan sonuçta altında araba herşeyden daha çok sana yol tutuşu vaat ediyor ve bu öyle bir vaat ki 2016 model bir çok aracın pabucunu dama atma kabiliyetine sahip neden bir iki viraj ve aracın limitini zorlamayı denemedi yada denediyse bunu videoya yansıtmadı bu husus hayal kırıklığı oldu.
her arabada derinin kalitesi kokpitin yumuşaklığı tatrtışılırken bunda derinin kalitesini kokpitin yumuşaklığını konuşmak yerine büyük bir nimet olan gerçek metal dashın olumsuzluklarından bahsetmelerini de yadırgadım.
diğer taraftan yerden yere vururlar diye beklediğim trakötör bazlı motor sesini, 025 ml sişesinin dahi girmediği işlevsiz kapı ceplerini, arkada yok denecek kadar az diz mesafsesini, es geçmelerine, şehir içinde gerçekten zorlayan direksiyon ağırlığını eleştirmemelerine şaşırdım
sonuç olarak överek bitiremeyeceklerini beklediğim şeyler dikkate alınmazken aha da burdan yerden yere vururlar dediğim şeyler ise dile getirilmeyip alakasız hususların eleştirilmesi beni hayal kırıklığına uğrattı tabi bu 159 sevdalısı ve tecrübelisi olarak düşündüklerim belki dışardan bakacak 3. bir göz ulan harbiden iyi arabaymış diyebilir
birde ben testte olsam belli bir noktada sadece 2 kişi binip limitleri zorlamalarını isterdim herhalde çünkü 159 da arabaya binen her bir kişinin performansı ne kadar etkilediğini eminim sizde yaşamışsınızdır benim için tek başıma kullandığım 159 ile 4 kişi kullandığım 159 gerçekten çok farklı..
Antı bir kaç şey dışında çok eleştiremeyeceğim çünkü bir çok araba için eleştirel konuşmayı seven bir mizacı var ancak boya konusunda resmen zırvaladı.
neyse ezcümle bize bu şansı yaşatan Volkan'a Evren'e ve bir kaç olumsuzluk dışında yinede arabanın ve sahiplerinin özelliğini dile getiren ve güzel çekimler yapan otopark ekibine teşekkür ederim.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

düzeltme düzeltme düzeltme
dünkü şok ve bugun kü yazılanlardan sonra bende Anta yüklendim ama şimdi videoyu tekrar izleyince aslında ilk bozuşu Sinan vites etrafına kore malı gibi diyerek yapıyor(aslında vitesin gerisindeki tuşlar maseratiden alınmadır) ve 7,30 dk ya kadar ant aslında efsane konuşmuş arabanın kullnışlığı donanımı torpido içinin kol dayama içinin kalitesi vs adam çok güzel yardırmış taki 7,30 da saatlerdir arabanın ne kadar arıza yaptığını konuşuyoruz diye başlayıp araba çöp olmaya çok müsait cümlesini kurana kadar yoksa ilk 7,30 dk çok iyi
hatta dediğim gibi ilk gaflet sinandan geldiği gibi ikinci boyası dandiktir lafıda alfacı sinan dan gelmiş maalesef :(
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
düzeltme düzeltme düzeltme
dünkü şok ve bugun kü yazılanlardan sonra bende Anta yüklendim ama şimdi videoyu tekrar izleyince aslında ilk bozuşu Sinan vites etrafına kore malı gibi diyerek yapıyor(aslında vitesin gerisindeki tuşlar maseratiden alınmadır) ve 7,30 dk ya kadar ant aslında efsane konuşmuş arabanın kullnışlığı donanımı torpido içinin kol dayama içinin kalitesi vs adam çok güzel yardırmış taki 7,30 da saatlerdir arabanın ne kadar arıza yaptığını konuşuyoruz diye başlayıp araba çöp olmaya çok müsait cümlesini kurana kadar yoksa ilk 7,30 dk çok iyi
hatta dediğim gibi ilk gaflet sinandan geldiği gibi ikinci boyası dandiktir lafıda alfacı sinan dan gelmiş maalesef :(

ant arabanın içi yıpranmaya çok müsait diyor ancak , arabamın derilerinde çatlamayı geçtim dökülme vb. de yok..
sadece konsolda daha önce anahtara takılan metal anahtarlığın izi var. arabanın içinde başka gram kusur yok. torpido kapağını şöyle yapıyorum çiziliyor dediği yerde halen gram çizik yok. nasıl bir yorum yaptı ben anlayamadım orada.

yani 10 yaşında bir arabada sadece konsoldaki çizikten dolayı içi yıpranmaya müsait deniliyorsa, 10 yaşında şu çok sorunsuz toyotaları bir görelim. teyp üstünde silinen tuşlar, ortadaki yeşil casio saatin ışığının yarım yanması vb.

evren abinin aracı videolarda iyi çıksa da , iki kapı da boyalı, ve kim boyadıysa çok kötü boyamış bunu kendisi de söylüyor zaten, sol tarafın boyası tamamen dalga dalga, ve bu özensizlikten dolayı da çamurluk ağızlarında sonradan boyanan yerler dökülmüş.   incelemede ne diyorlar bunu görünce, alfanın boyası hassas.. hayır x ustanın boyası hassas.
yani adil olmayan yorumlar var açıkçası , bir kaç kere izleyince ben de bunu çok abartmışlar dedim.

youtubedaki video açıklaması tam anlamıyla REZALET.

bu test videosunu insanların aklındaki alfa romeo algısını değiştirmek amaçlı çekmek istemiştim esasen. ki 54 dakikalık kayıtta parça fiyatlarından ve parçaya erişmenin kolaylığından da bahsetmiştim, kestiklerinde bunlara hiç yer verilmemiş.

önyargıları olanların ekmeğine yağ süren, alfistinin ise göz zevkine hitap eden ortalama bir video olmuş.
genel test puanı, bir kaç izleyişten sonra 6-7/ 10 .
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

ant arabanın içi yıpranmaya çok müsait diyor ancak , arabamın derilerinde çatlamayı geçtim dökülme vb. de yok..
sadece konsolda daha önce anahtara takılan metal anahtarlığın izi var. arabanın içinde başka gram kusur yok. torpido kapağını şöyle yapıyorum çiziliyor dediği yerde halen gram çizik yok. nasıl bir yorum yaptı ben anlayamadım orada.

yani 10 yaşında bir arabada sadece konsoldaki çizikten dolayı içi yıpranmaya müsait deniliyorsa, 10 yaşında şu çok sorunsuz toyotaları bir görelim. teyp üstünde silinen tuşlar, ortadaki yeşil casio saatin ışığının yarım yanması vb.

evren abinin aracı videolarda iyi çıksa da , iki kapı da boyalı, ve kim boyadıysa çok kötü boyamış bunu kendisi de söylüyor zaten, sol tarafın boyası tamamen dalga dalga, ve bu özensizlikten dolayı da çamurluk ağızlarında sonradan boyanan yerler dökülmüş.   incelemede ne diyorlar bunu görünce, alfanın boyası hassas.. hayır x ustanın boyası hassas.
yani adil olmayan yorumlar var açıkçası , bir kaç kere izleyince ben de bunu çok abartmışlar dedim.

youtubedaki video açıklaması tam anlamıyla REZALET.

bu test videosunu insanların aklındaki alfa romeo algısını değiştirmek amaçlı çekmek istemiştim esasen. ki 54 dakikalık kayıtta parça fiyatlarından ve parçaya erişmenin kolaylığından da bahsetmiştim, kestiklerinde bunlara hiç yer verilmemiş.

önyargıları olanların ekmeğine yağ süren, alfistinin ise göz zevkine hitap eden ortalama bir video olmuş.
genel test puanı, bir kaç izleyişten sonra 6-7/ 10 .

hatta nasıl bir montaj yaptılarsa yılların alfisti Volkanı arabadan çok şikayetçi gibi olmuş "parçaları çok pahalı, bmw mercedeste çare var bunda yok, işçilik zor vs" hep burları almışlar
yalnız videoyu tekrar tekrar izleyince andın yaptığı 3-4 pervasız yorumu yok saysan geri kalan yorumları ise(torpido içi kullanışlılık,yol tutuş motor sesi şanzıman) sinandan ve hatta sizden bile daha iyi :)
34 AV 0020 COMING SOON!!

Doğa Tosun

Ben de bi an Volkan abi niye tekrar aldı acaba demeden edemedim. Sırf "maliyetli" cümleleri seçilmiş. Tüm arkadaşlarım bana şimdi masserati idame ediyor gözüyle bakar oldu video'yu izleyince :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Sercan Keklik

Öncelikle "And" ı da Sinan ı da pek eleştirmemek lazım. Ben videoyu yarısına kadar izledim açıkcası. Diğer yarısını izlemedim izlemeyide düşünmüyorum.

Sebeplerine Gelir isek;

Video Daha çok Volkan ve Volkanın Alfa Aşkı Belgeseli olmuş. Arabayla alakalı pek bi detay yok. Araba Alıcam 159 bakarmıyım? Videonun yarısını izleyen biri olarak bakmam. Volkanı Facebooktan aratıp bakarım napıyo ne ediyo kim diye stalklarım.

Amacına ulaşmamış bence Test. Test den ziyade Volkan Karaosmanoğlu Tanıtılmış  :haydi:

"And" ı bu kadar eleştirmenizi de anlamıyorum. Volkan Giulietta için Yerden yere vurup, Bütün forumlarda almayın aman sakın derken, hiç kimse volkanı eleştirmez iken, "And" ın yorumları neden sizi rahatsız etmiş anlam veremedim.

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

salimulas

Videoda Otopark ekibi degilde Saffet Üçüncu olsaydi, sanirim buradaki herkes fazlasiyla tatmin olurdu. Giulietta tanitiminin neredeyse yarisini aracin onunde oturup, Alfa Romeo tarihini anlayarak yapmisti.

wolkanku

Öncelikle "And" ı da Sinan ı da pek eleştirmemek lazım. Ben videoyu yarısına kadar izledim açıkcası. Diğer yarısını izlemedim izlemeyide düşünmüyorum.

Sebeplerine Gelir isek;

Video Daha çok Volkan ve Volkanın Alfa Aşkı Belgeseli olmuş. Arabayla alakalı pek bi detay yok. Araba Alıcam 159 bakarmıyım? Videonun yarısını izleyen biri olarak bakmam. Volkanı Facebooktan aratıp bakarım napıyo ne ediyo kim diye stalklarım.

Amacına ulaşmamış bence Test. Test den ziyade Volkan Karaosmanoğlu Tanıtılmış  :haydi:

"And" ı bu kadar eleştirmenizi de anlamıyorum. Volkan Giulietta için Yerden yere vurup, Bütün forumlarda almayın aman sakın derken, hiç kimse volkanı eleştirmez iken, "And" ın yorumları neden sizi rahatsız etmiş anlam veremedim.
Videonun yarısı 10 dakika zaten, ilk 3-4 dakikanın geyiği de alfa maceram. Tüm videoyu benim tanıtımım diye yorumlaman süper müthiş helal tebriks
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

halil

Videoda Otopark ekibi degilde Saffet Üçüncu olsaydi, sanirim buradaki herkes fazlasiyla tatmin olurdu. Giulietta tanitiminin neredeyse yarisini aracin onunde oturup, Alfa Romeo tarihini anlayarak yapmisti.

tanıtım da öyle yapılır.tarihinden de,başarılarından da,başarısızlıklarından da herşeyden bahsedilir.bahsedilmesi gerekir.
bir daha seyredelim.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login 'un sıfır testi ile ikinci el testlerinin kurgusu farklı,çekim süresi farklı, ekipmanları bile farklı diyebilirim.

tabi ki dış çekime ve dış detaylara daha fazla zaman ayırılabilirdi. Ancak bu onların 3. kez ikinci el testiydi. geridönüşler neticesinde elbette geliştireceklerdir.

zira benim bu videodaki amacım kendimi tanıtmak falan değildi, 159'u tanıtmak ve alfa romeoya olan ön yargıları yıkabilmekti. Keza 54 dakika aracın içinde çekim yaptık, burada parça fiyatlarından tut, yetkilinin bulamadığı parçaları You are not allowed to view links. Register or Login sercan 10 dakika içinde buluyor, 1 hafta içinde de temin ediyor da dedik. ( burda seni de "tanıtalım" istedik You are not allowed to view links. Register or Login )  Ancak kurgu ve video edit işlerini ben yapmadığım için bunlara yer verilmeden 24 dakikada bitirilmiş.

Sinan bir alfista, sitemizde çok farklı modellere sahip kullanıcılar var, onlar da sinan'a ulaşıp araçlarının testini talep edebilirler, böylece biz de daha keyifli videolar izlemiş oluruz.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

otopark.com 'un sıfır testi ile ikinci el testlerinin kurgusu farklı,çekim süresi farklı, ekipmanları bile farklı diyebilirim.

tabi ki dış çekime ve dış detaylara daha fazla zaman ayırılabilirdi. Ancak bu onların 3. kez ikinci el testiydi. geridönüşler neticesinde elbette geliştireceklerdir.

zira benim bu videodaki amacım kendimi tanıtmak falan değildi, 159'u tanıtmak ve alfa romeoya olan ön yargıları yıkabilmekti. Keza 54 dakika aracın içinde çekim yaptık, burada parça fiyatlarından tut, yetkilinin bulamadığı parçaları You are not allowed to view links. Register or Login sercan 10 dakika içinde buluyor, 1 hafta içinde de temin ediyor da dedik. ( burda seni de "tanıtalım" istedik You are not allowed to view links. Register or Login )  Ancak kurgu ve video edit işlerini ben yapmadığım için bunlara yer verilmeden 24 dakikada bitirilmiş.

Sinan bir alfista, sitemizde çok farklı modellere sahip kullanıcılar var, onlar da sinan'a ulaşıp araçlarının testini talep edebilirler, böylece biz de daha keyifli videolar izlemiş oluruz.

Canım benım burda kimse seni suçlamıyor niye alınıyorsun ki?

Otopark.com 2. El Testi diye bir test yapıyor. Ama İçerik ne Test, Ne İnceleme.

Amaç beni, markamı, firmamı önermesi vs degil zaten yapamaz. Reklam bedeli diye maliye gelir tepesine.

İşin Özü İnceleme - Test Vs. Yukarda da Bahsedildiği gibi Saffet Bey Gibi veya bak 4-4lük bana göre inceleme bir şeyi izlerken kendine aşık etme, gözünü alamama bu adam gibi olur.

Altın Elbiseli Adam'ın tüm  videolarını izle, Saffeetin Tüm Videolarını izle, Tanıtım, İnceleme ve Test böyle olur çünkü. Bak Herkesin de ortak şikayet noktası, ne anlatıyo ya bunlar olmuş. Kısacası Bunun adı test mi inceleme mi her neyse işte olmamış. Senle alakalı degil.

Benim içinde sen kendini anlatmışsın diye bi yorumda yok, muhabbet sohbetınızı oldugu gıbı koymuş 21 dk lık videonun 4 dk sı benım diyosan orda sıkıntı var. senle alakalı değil, Kurgu yok, hadi alalım arabaları 4 kamera koyalım akşamada çocukları uyutup yuuutupp a koyalım olmuş

Edit:
Ofise gelen herkesin ortak noktası abi ne saçma video dur, arabayı yerden yere vurmuşlar. Kimse senin hakkında o adam kim demiyo yani :) Test miydi oturmuş geziyolarmıydı anlamadık diyo herkes.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

wolkanku

sinanı tanıyorsun, bu kadar göz tırmalıyorsa aç söyle feedback olsun ne diyeyim You are not allowed to view links. Register or Login
burası niye ağlama duvarı oldu onu da anlamış değilim :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

sinanı tanıyorsun, bu kadar göz tırmalıyorsa aç söyle feedback olsun ne diyeyim You are not allowed to view links. Register or Login
burası niye ağlama duvarı oldu onu da anlamış değilim :)

:) İlginç bi adamsın yemin ederim. Konuyu paylaşan sensin, yorum yapan forumda 20 kişi var. Ben şimdi seni tanıtmışlar diyince mi ağlama duvarı oldu burası?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

wolkanku

:) İlginç bi adamsın yemin ederim. Konuyu paylaşan sensin, yorum yapan forumda 20 kişi var. Ben şimdi seni tanıtmışlar diyince mi ağlama duvarı oldu burası?

yahu sercan , izle izleme hiç umrum değil zaten de, sana ofiste gelip fikir beyan edenle de kol kola girip "he ya valla saçma sapan bişey olmuş" diyip geçiyosun, halbuki 10 dakika izlemişsin kendin söylüyorsun.
ne diyim ki şimdi sana.

kitabın iki sayfasını okuyup tüm kitapla ilgili yorum beyan edenin de yorumu benim için bir nitelik taşımıyor açıkçası.

ağlama duvarını üstüne alınma, genel manada yazdım.
dediğim gibi bizim çıkarttığımız iş budur, imkanı olan daha güzelini yapsın çeksin izleyelim keyiflenelim.
bu konu bu kadar yeterli, uzatma lütfen.

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

Gittigin filmin ilk 60 dk sindan sonra filmden cikip eve gitmek gibi, cocukken mahllede top oynayip verin topumu ben oynamiyorum gibi.

Olayi hala neden kendin cekip yonetmis paylasmissin gibi anlatiyosun ve tribe giriyosun anlamiyorum. Sanirimda anlamicam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

OnurG

Alfa Romeo sahibi olarak, Alfa'ya gönül vermiş biri olarak ve birazda Alfisti olarak...

Video'nun kaldırılmasını istiyorum.

And abiyi anlamadık biz bu testte. Yani, 159 gibi bir araç için saçma sapan bir test yayınlayan Otopark ekibini de anlamadım.

Yanlıştır-doğrudur, görecelidir... falan filan, uzar gider işte. neyse.

ucarozcan

Otopark videolarına baktığınızda genelde bu tarz videolar çok. iki GoPro araç içinde birşeyler anlatırlar, gülerler. Bu video da diğerlerine benzer araç içi muhabbetleri.
  Bence haksızlık ediyorsunuz, Volkan yaptığına yapacağına pişman olmuştur. Basit bir sürüş deneyim videosu sonuçta.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

wolkanku

Otopark videolarına baktığınızda genelde bu tarz videolar çok. iki GoPro araç içinde birşeyler anlatırlar, gülerler. Bu video da diğerlerine benzer araç içi muhabbetleri.
  Bence haksızlık ediyorsunuz, Volkan yaptığına yapacağına pişman olmuştur. Basit bir sürüş deneyim videosu sonuçta.

Xperia Z3

Ben pişman olmadım yahu.
Keza otopark ile organik bir bağım da yok.
Sinanı çok severim, ikimiz de Alfa romeo sevdiğimiz için ve talep olduğu için yapalım dedik.

Daha iyisini çekecek olan arkadaşlarınkini heyecanla bekliyor olacağım (ki yıllardır 159 namına türkçe hiç birşey eklenmiyor. )
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hkmtctnky

Videoyu bende izledim, sadece arabayı gömmeye yönelik bi yan görmedim. Sinan Bey inde "parasına göre alınacak en iyi araba" dediği bi bölümde hatırlıyorum. And ın zaten üslubu hep aynı.
Alfayı hepimiz seviyor olabiliriz, ben 159 lara aşıkta olabilirim ama objektif gözle bakıldığında zora gitmemesi gereken şeyler söylenmiş, klasik gırgır şamatalı otopark videosu olmuş.
Çok övmediler diye cephe almamak lazım.
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

tayfun

Bakın ne buldum. Bence bu bir nebze tartışmaşara su serper. Alfa yı tu kaka eden and sinan'ın 156'sı ize ses gerirecek bir video çekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğa Tosun

Videoyu bende izledim, sadece arabayı gömmeye yönelik bi yan görmedim. Sinan Bey inde "parasına göre alınacak en iyi araba" dediği bi bölümde hatırlıyorum. And ın zaten üslubu hep aynı.
Alfayı hepimiz seviyor olabiliriz, ben 159 lara aşıkta olabilirim ama objektif gözle bakıldığında zora gitmemesi gereken şeyler söylenmiş, klasik gırgır şamatalı otopark videosu olmuş.
Çok övmediler diye cephe almamak lazım.

hahahaha kimsenin "cephe aldığı" yok ki. Yada kimin "zoruna" gitsin ki? İnsanların izlemesini ekmek kapısı yapıyorsan kendine, bunlar da en doğal eleştirilerdir.
159'un kötü olduğu noktalara da bence adam akıllı değinilmemiş, bu da bi başarısızlık benim gözümde. Komedi birçok söz var videonun içinde, yüzyüze konuşuruz. Sen normal bi video gözüyle izlediğin için öyle düşünüyorsun, ben bahse konu araca 8 yıldır biniyorum. Neresi iyi neresi kötü bildiğimiz için birşeyleri farketmek daha kolay oluyor. Muhtemelen o yüzden sana "zorumuza gitmiş" gibi geldi  :))

Testteki araç ford fiesta olsa yine aynı yorumları yapabilirdik kısaca. Konu 159'la veya Volkan Abiyle Evren Abiyle ilgili değil
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Sercan Keklik

hahahaha kimsenin "cephe aldığı" yok ki. Yada kimin "zoruna" gitsin ki? İnsanların izlemesini ekmek kapısı yapıyorsan kendine, bunlar da en doğal eleştirilerdir.
159'un kötü olduğu noktalara da bence adam akıllı değinilmemiş, bu da bi başarısızlık benim gözümde. Komedi birçok söz var videonun içinde, yüzyüze konuşuruz. Sen normal bi video gözüyle izlediğin için öyle düşünüyorsun, ben bahse konu araca 8 yıldır biniyorum. Neresi iyi neresi kötü bildiğimiz için birşeyleri farketmek daha kolay oluyor. Muhtemelen o yüzden sana "zorumuza gitmiş" gibi geldi  :))

Testteki araç ford fiesta olsa yine aynı yorumları yapabilirdik kısaca. Konu 159'la veya Volkan Abiyle Evren Abiyle ilgili değil

+1 ve ek Hala Test veya inceleme demeyin lütfen adına :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

OğuzCanAlantor

Bugün otopark.comun acizliğinide gördüm :) kardeşim forumdan filan görüyorsan söylediğim neyi yediremedin de beni otopark.comdan atıyorsun ha bu işi profesyonel yapıyorsanız eleştiriye açık değilseniz neden yapıyorsunuz ?

Bi derdin varsa profilimde ARa beni And denilen kardeşim .

wolkanku

Eskiden evden dümdüz çıkıp 1 sağ sokağa çıkarak kız arkadaşıma gidebiliyordum.
Ethem efendi köprüsünü onarıma aldılar, şimdi taaa feneryoluna kadar gidip özgürlük parkının arkasından gittiğim tüm yolu geri giderek kız arkadaşıma ulaşabiliyorum
Tam 5 kilometre, 40 dakika sürüyor sadece dur kalk , 20km hızın üzerine asla çıkılamıyor, 15 litre ortalama tüketimin altını görmek mümkün değil
Tek fotoğraf ile tüm herşeyi anlatayım
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

nihat159