Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 VG 6342 166 2.0 TS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackpearl

Tolga abi maşallah, elinin değdiği her türlü belli oluyor. Emeğine sağlık, keyifle takip ediyorum. En kısa zamanda ziyarete gelecegim :)
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

erdem1904

Egzoz sesi şahane olmuş. .. bildiğin yırtık arese sesi :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

iceberg156

Ellerine sağlık, ozellikle ses muthiş olmuş..

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Erkay KAHYA

Harika hareketler bunlar.  :yukari-ok:
Güle güle kullan.

ealprsln

Ses çok çok iyi olmuş, ben de videoyu izlemeden hiç böyle birşey ile karşılaşacağımı zannetmiyordum.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Yakışır arkadaşım.
Kaliper dediğinde içim ciz ediyor :(

Ayna aklımda hafta sonu gelecem.
Tolga abi maşallah, elinin değdiği her türlü belli oluyor. Emeğine sağlık, keyifle takip ediyorum. En kısa zamanda ziyarete gelecegim :)
Egzoz sesi şahane olmuş. .. bildiğin yırtık arese sesi :)
Ellerine sağlık, ozellikle ses muthiş olmuş..
Harika hareketler bunlar.  :yukari-ok:
Güle güle kullan.
Ses çok çok iyi olmuş, ben de videoyu izlemeden hiç böyle birşey ile karşılaşacağımı zannetmiyordum.

Teşekkür ederim hepinize.
Ahmet Abi, Gökhan her zaman beklerim.

max-ime

Hayırlı olsun Tolga. ufak ufak iyileştirmelerden sonra renk değişimide altın vuruş olacak sanırım :)

Alfadanadam

Her güncellendiğinde dikkate değer değişikliklerin olduğu başlık. Ellerine sağlık Tolga, güzel güzell :)

fevkalbeser12

Hepsi çok güzel olmuş maşallah, herkes gibi videodan önce bende böyle bir ses beklemiyordum. Ufak bi eleştirim olucak egzoza, hani ben zaten 166 dan böyle bi ses beklemezdim egzoz olayı daha çok 156, GT, 147 vs için gibi. 166 böyle yanımdan sessiz sakin uzamalı diye düşünüyorum. Tabi kesinlikle zevk ve renk olayı.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

tolga_ozhan

Hayırlı olsun Tolga. ufak ufak iyileştirmelerden sonra renk değişimide altın vuruş olacak sanırım :)

Boya işleride yakındır ama zamanlaması için başka şeylerin olgunlaşmasını bekliyorum.

Her güncellendiğinde dikkate değer değişikliklerin olduğu başlık. Ellerine sağlık Tolga, güzel güzell :)

Teşekkür ederim Abi :)

Hepsi çok güzel olmuş maşallah, herkes gibi videodan önce bende böyle bir ses beklemiyordum. Ufak bi eleştirim olucak egzoza, hani ben zaten 166 dan böyle bi ses beklemezdim egzoz olayı daha çok 156, GT, 147 vs için gibi. 166 böyle yanımdan sessiz sakin uzamalı diye düşünüyorum. Tabi kesinlikle zevk ve renk olayı.

Kemal ben de sana katılıyorum. 166 dediğin araba sessiz olacak. Egzozcu işini bitirdiğinde dışarıdan sesi hiç dinlemedim. İçine binip kontağı basıp çıktım. Yolda dönerken aa ne güzel içeride ses değişikliği yok bile dedim. Bilmesem 3 yıldır kullandığım arabanın egzozu değişti demezdim. Taa ki bizimkilerin yanına gidene kadar. Egzoz ne güzel olmuş dediler. Ben de öyle fark ettim.
Canlı dinlesen kesinlikle sök bunu demezsin. Zaten yüksek, ortalığı yırtan bir ses yok. V6 tadından hırıltı ve homurtu gelmiş dışarıdan.

koroglubrk

Maşallah süper dokunuşlar :nazar:
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

milano 75

Helal tolga.orjinden sasmadan yapilabilecek ne varsa en ust seviyede yapiyosun ellerine emegine saglik.dun oralardaydim cikmadan slam veriyim dedin cikmissin.sesi canli duymak vardi
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

agucba

Bana kalırsa egzoz sesi hiç olmamış 166'ya. Belki videoda olduğundan daha kötüdür, ama bence olmamış.

Diğer iyileştirmeler ise övgüyü hak ediyor. Fazla göze batmayan ama tam olması gereken dokunuşlar olmuş. Arabaya binerken kapı fitillerine bir bakış, orta konsolu kullanırken alınan keyif, yağmur yağdığından sileceklerin otomatik çalışması, frenleme esnasında duyulan güven hisse, yapılanların göründüğünden daha fazla zevk alınmasına neden olur.

///////////////

milano 75

Standart v6 da buna yakin biraz daha tok bi ses var zaten. Ts ye niye gitmesinki

agucba

Açık olmak gerekirse videodaki sesi pek beğenmedim ve bence V6 sesi ile pek alakası yok, bana alelade bir ses gibi geldi. Bence biraz daha tok olmalı.
Büyük ihtimalle video yanıltıyordur ve gerçekte muhtemelen çok daha güzeldir. Gerçekte dinlemiş olsam, belki hoşuma gidecektir.

///////////////

tolga_ozhan

Serkan Abi, Mehmet Abi çok teşekkür ederim.

Dün akşamdan beri V6 sesleri ile arka arkaya dinliyorum. Özellikle bazı videolarda çok fazla benzerlik yakalıyorum.
Tabii V6'ya göre debi daha düşük olduğu için ses desibeli hayli düşük kalıyor ama bu aslında iyi birşey.
Şu video ile arka arkaya dinleyince sesin tınısındaki yakınlığı fark edebilirsiniz.

Fatihob

Hepsi iyi güzelde bence 4 pot kaliperler gereksiz olmuş, boşa ağırlık yapıp yakıt tüketimini arttıracak.

..

milano 75

agucba

Yanlış anlaşılmasın, gerçekte mutlaka güzeldir ve canlı olarak dinlemiş olsaydım beğenirdim ama videodan beğenmedim.
Neyse, bir gün denk gelirsem dinlerim artık.

///////////////

milano 75

Kaliper demisken benim on diskler degiscek.disarda 166 kaliper diskiyle upgrade ediyolar ama direk olmuyomus.bunu yapacak birilero varmidir.malum standarti yaptirmak sikinti .tornaci isimidir frenci isimi

tolga_ozhan

Hepsi iyi güzelde bence 4 pot kaliperler gereksiz olmuş, boşa ağırlık yapıp yakıt tüketimini arttıracak.

15-20 kilo ancak fark etmiştir ağırlık :)
Cam duyu deposu 7.2 litre, onu boş tutarsam dengelerim gibi :)

tolga_ozhan

Kaliper demisken benim on diskler degiscek.disarda 166 kaliper diskiyle upgrade ediyolar ama direk olmuyomus.bunu yapacak birilero varmidir.malum standarti yaptirmak sikinti .tornaci isimidir frenci isimi

166 kaliperler öncelikle her janta sığmaz. Sen ofset seviyorsun. Sana iyice zor olur.
Bunun dışında disklere bijon aralığı yüzünden tornacı şart. Fakat maliyeti yüksek bir geliştirme. Değer mi tartışılır.

Fatihob

Akünün suyunuda boşalt :D
..

tolga_ozhan

Suyu boşaltıp oralet koyucam yerine :)

tugrul

Akü bagajda ya bizde You are not allowed to view links. Register or Login  :-*
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS