Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 VG 6342 166 2.0 TS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfun

Tolga bravo egzost çok abartısız kıvamında olmuş. Gerçek bir aresse gibi. Birde senin çektiğin videolarda araba yükte deyil, eminim yükte dah güzel bir ses veriyordur. Yağmur sensörüne gelince cam dibindeki o soketleri bende gördüm bu hafta ve şaşırdım. 166'ya alıştıkça ve tanıdıkça nekadar kaliteli olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. Adamlar kapı içine bizim koltuk döşemede kullandığımız sünger ile izolasyon yapmışlar. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatihob

Aküden içeri kamış çekte, ara ara içeriz :) Özellikle kaliperlerine hayırlı olsun, güzel şeyler yapmıssın yine ;)
..

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Tolga bravo egzost çok abartısız kıvamında olmuş. Gerçek bir aresse gibi. Birde senin çektiğin videolarda araba yükte deyil, eminim yükte dah güzel bir ses veriyordur. Yağmur sensörüne gelince cam dibindeki o soketleri bende gördüm bu hafta ve şaşırdım. 166'ya alıştıkça ve tanıdıkça nekadar kaliteli olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. Adamlar kapı içine bizim koltuk döşemede kullandığımız sünger ile izolasyon yapmışlar. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sen de aç artık şu başlığı :)

tayfun

Abi açıcamda senin bu yaptığın iyileştirmelerinin yanında bizim başlık sönük kalır Biraz elini yüzünü toparlıyayım açaçam inşallah.

Murad

Abi açıcamda senin bu yaptığın iyileştirmelerinin yanında bizim başlık sönük kalır Biraz elini yüzünü toparlıyayım açaçam inşallah.

Tayfun, konuyu açmak için bişeyleri yapmayı bekleme. Önce konuyu aç sonra bişeyler yap ki, bizde öncesi ve sonrasını görelim ellerinde nasıl güzelleşti araç.

tayfun

Tayfun, konuyu açmak için bişeyleri yapmayı bekleme. Önce konuyu aç sonra bişeyler yap ki, bizde öncesi ve sonrasını görelim ellerinde nasıl güzelleşti araç.
Eyvallah Muratbirşeyler yapmaktan Ziyade benim biladerin düyünü var iki haftaya haZırlık , tadilat vs derken başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum. Brak başlığı daha adam akıllı foto bile çekemedim. Ama tez zamanda açıcam İnşallah.

Kurzuk

Malumunuz forumda bu yılın başlarında aktif olan bir üye olarak bazı konuları yeni fark ediyorum. Bu başlığı da bugün inceleme şansım oldu. Özellikle yağmur sensöründen, ICS ünitesine, fitilinden jantına orjinal ve karakter taşıyan bu iyileştirme anlayışı o kadar başarılı ve zevkli ki... Ellerinize, emeklerinize sağlık. Gerçekten severek yapılan bir iş sizinki. Güle güle, keyifle kullanın. :nazar:
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

milano 75

Kaliper demisken benim on diskler degiscek.disarda 166 kaliper diskiyle upgrade ediyolar ama direk olmuyomus.bunu yapacak birilero varmidir.malum standarti yaptirmak sikinti .tornaci isimidir frenci isimi

166 kaliperler öncelikle her janta sığmaz. Sen ofset seviyorsun. Sana iyice zor olur.
Bunun dışında disklere bijon aralığı yüzünden tornacı şart. Fakat maliyeti yüksek bir geliştirme. Değer mi tartışılır.
doğru diyosun,genelde trackday tarzı arbalara yapıyolar en az 17 jant takılı,dediğin gibi masraflı olcak ,orjinal jantları bi daha kullanamıyacaz + o kadar paraya randıman alabilcezmi,kim You are not allowed to view links. Register or Login daha standart işleri adam gibi yaptıramıyoz,egzoz manifoldundaki kırığı 2 farklı tornacı 3 defa yaptı yinede kaçırıyor  >:( ben en iyisi takip mesafemi fazla tutayım  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

master

Makina zalım olmuş, emeğine sağlık Tolga. Maşallah  :nazar: :nazar: :nazar:
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

DcD-Semih

Tolga abi maşallah, özellikle 166 nın o orjinale sadık iç yenilemeleriyle sürüş zevkinin ne kadar güzel olduğunu az buçuk hayal edebiliyorum, egzoz için ise egzoz dan önceki uygulamalar ve daha sonra yapılacak renk değişiminden sonra jantlar ve geri kalanlarla birlikte hiç sırıtmayacaktır bence. Her değişiklik zevkli olmuş tadın bozulmasın hocam.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

tolga_ozhan

Makina zalım olmuş, emeğine sağlık Tolga. Maşallah  :nazar: :nazar: :nazar:
Tolga abi maşallah, özellikle 166 nın o orjinale sadık iç yenilemeleriyle sürüş zevkinin ne kadar güzel olduğunu az buçuk hayal edebiliyorum, egzoz için ise egzoz dan önceki uygulamalar ve daha sonra yapılacak renk değişiminden sonra jantlar ve geri kalanlarla birlikte hiç sırıtmayacaktır bence. Her değişiklik zevkli olmuş tadın bozulmasın hocam.

Eyvallah dostlar.

iskoc

abi egzoz tam yerinde olmuş.o gün egzozu görünce kendi kendime mi acaba dedim vazgeçtim  :D
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

tolga_ozhan

abi egzoz tam yerinde olmuş.o gün egzozu görünce kendi kendime mi acaba dedim vazgeçtim  :D

Egzoz asıl senin aslana yakışırdı ama o zaman da polisle içli dışlı olabilirdin.

milano 75

@iskoç ,bi ara japon bi vatandaşın 166 videosunu attıydım ya,sana öyle bi egzoz lazım  ;)

iskoc

@iskoç ,bi ara japon bi vatandaşın 166 videosunu attıydım ya,sana öyle bi egzoz lazım  ;)

Evet abi emniyettende tanıdık lazım

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

milano 75

:)) :))  bi daha dinle istersen

Doğa Tosun

ben bayağı kaçırmışım abi maşşallah sesine bayıldım. Tekrar tekrar dinliyorum valla. GoPro falan gibi birşey varsa yük altında devirlenirken ki sesini de çok merak ettim. İlla gt'deki gibi Ankara'ya getirtmeyelim seni :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Arese V6

Tolga, Gölcük'ten selamlar! Görüşüne ihtiyaç duyduğum bir kaç husus var.  91 model 164 3.0 v6 alma arefesindeyim. Bir uzman görüşü fena olmazdı. Haberleşelim : Ender 05323641640

tolga_ozhan

Yapılan işlemi yazmayıp, sizlere bırakıyorum :)
Taze bitti ve İzmir'e bayram yolculuğu başladı.

Before
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

After
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

TRSemih

Oo 6'ya takılmış :) hayırlı olsun.

İyi yolculuklar
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tolga_ozhan

tugrul

Güle güle kullan, bu işten senden sonra en karlı çıkan ben oluyorum her zamanki gibi :lol:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Alper

Güle güle kullan :)

Gtv den önce 166 oldu :)

Testleri yap bakalım yakıt da ne kadar fark edecek

tugrul

Yoldayken attığı fotoda 6.8 l/100km yazıyordu ekranda :yukari-ok:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Fatihob

Hayvan gibi şii yapıyonuz. Şanzımanmı değiştiriyorsunuz ne yapıyorsunuz? Yuh la :S
..