Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 YB 4242 - ALFA MITO [09.05.2013'te satılmıştır.]

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Sıcak günler gelsede yapsak

Bugun bu smileye taktım çok hoşuma gitti
..

emin

cam tavan smiley =) bu sefer 4 mito olucaz galiba fatih bakalım nasıl fotoğraflar çıkıcak =)

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

coni-wayt

4 mü?

bi mito daha geldi foruma benim mi haberim yok

emin

"13-obasar +3 (GT, 156 V6 2,5, Giulietta, Mito)"

buluşmaya gelecek arkadaşlardan biri ekip olarak geliyor =) bakalım ne renk çıkacak

coni-wayt

vay vay vay çantaya bak yani hea

hadi bakalım siyah olsa bari..

hatta senin şu patlıcan moru siyahından olsa, koltuklar deri olsa, jantlar 18 falan olsa

emin

quote:

vay vay vay çantaya bak yani hea

hadi bakalım siyah olsa bari..

hatta senin şu patlıcan moru siyahından olsa, koltuklar deri olsa, jantlar 18 falan olsa

fantastik olur =)

Register or Login" border=0>

hastasıyım =)

Fatihob

aaa obasar ile MiTo gelirse 5 olcaz..+1de benden;)
..

Murat Sağlam

mitolar daha mı fazla ne giuliettadan....

emin

değil galiba şuan =) Fatih hayırdır?

Fatihob

Gelsin birlikte görelim 5. MiToyu:)Tabi gelebilirse daha tam garanti değil..
..

coni-wayt

5 mito mu?!!

kesin bi tanesi siyahtır

Fatihob

Obasar ile gelen sarı olsa keşke..merak ediyorum hiç canlı görmedim..
..

emin

valla ben de merak ediyorum, mitoları bakalım neler gelecek =)

ya bu xenon uygulaması için ne düşünüyorsunuz, volkanda gördüm hoşuma gitti baya, sol şeritten hızlı gelirken xenon olması sen selektör yapmadan yol vermelerine sebep oluyor.

coni-wayt

@fatih geçen zincirlikuyu birmottaydım, fotografladım senin için :) Register or Login" border=0>

@emin
artıları yanında maliyetini düşününce yaptırmamak mantıksız gibi geliyo bana,
arabana artı deger katıcaksın, akşam sürüşlerin daha keyifli olacak, malum istanbul yollarındaki çukurları daha erken farkediceksin,  gündüzde kullanabilirsin çok rahat farkediliyo çünkü,

bide mito gibi üst segment bi araca sarı sarı lambalar gitmiyo abi, bizim alt komşunun 94model hondasında bile xenon var sen düşün

maliyeti de eskisi gibi degil, fiyatlar düştü, enrenalpar 120 liraya ümraniyede taktırmış forumdan okumuştum.
bana uzak geldi orası, b.köye gittim 150liraya farklı bi marka taktık, birde xenona geçiyosan gündüz farını da degişmen lazım mitoda.biliyosun o sapsarı yanan tombul bi ampul farın dışındanda görünüyo zaten, işte onlarında beyaz ışık veren cinsleri var çifti 40 lira.

pazara bi bak bakalım sen bence, kendi gözünle de gör

emin

valla bu sarıda zenon var direk onu mu alsam =)

şaka bir yana fatihinkiler çok maviydi, sendeki tonu çok sevdim, evrenalparın zenonlarını da görmüştüm iyiydi. benim de aklıma takılan gündüz farlarıydı ben onları kapalı kullanıyorum ancak zenonla birlikte illaki değiştirmek lazım.

açıkçası önceliğim chip işlemiydi ama zenonu öne alıyorum. merceksiz araçta zenondan nefret ediyorum gözümü alıyor hem de çok rezil görünüyor. gel gör ki 145ten bu yana mercekli farkla karşılaşılabiliyor ama bir  stock 147 olsa veya gt ya da 156 bunlarda mercek olmadan zenon taktırmam.

bakalım =)

coni-wayt

merceksiz olarak xenon kullanmak yasak zaten, polis farkederse ceza kesiyor,

şimdi bizim öyle bi sorunumuz yok, zaten kısalarda mercek var. ışığı düzgün bi şekilde dagıtıyo, karşıdan gelenin gözüne gözüne vermiyosun ışıgı :)

artık mercegş olmayan araçlara da mercekle birlikte zenonda takıyolar, bi kaç yerde gördüm resimli mesimli.

bu arada gündüz farını kullan bence, sarı da olsa kullan, güvenlik açısından, hem yayalar hem önünde seyreden araçlar çabuk farkeder

ozi156

bildigim kadarıyla xenon mercekleri daha farklı oluyor,sizinkiler halojenler için uygun mercekler ama yine xenon uygulamasında gayet rahat iş görecek,birde kurallar gereği her xenon farların ,far yıkama sisteminin olma zorunluluğu var.(bu bende de yok:) )eskiden tuv de kusur yazıyorlardı..bakalım yaza gidecem ne dycekler..

coni-wayt

quote:

bildigim kadarıyla xenon mercekleri daha farklı oluyor,sizinkiler halojenler için uygun mercekler ama yine xenon uygulamasında gayet rahat iş görecek,birde kurallar gereği her xenon farların ,far yıkama sisteminin olma zorunluluğu var.(bu bende de yok:) )eskiden tuv de kusur yazıyorlardı..bakalım yaza gidecem ne dycekler..

mercekler pek farklı olmuyor, sadece soket girişleri farklı. merceklerin iç yapısı ve ışıgı dagıtan kısmı birebir aynı.

Murat Sağlam

lacivertte çok hoş bence

emin

17 Nisan 2011 İstanbul - Pendik Sahil Buluşmasından

ozi156

kırmızı-beyaz guzel ikili olmuş;) dusundumde buluşma harici bu ikisinin karşılıklı denk gelme olasılığını
cok guzel olurdu..

emin

hem maddi, hem parça ve işçilik imkanım sınırsız olsa aracı bu hale getirirdim =) gerçi photoshopta bu hale getirebilmek için folyo kaplama işleminden daha uzun bir süre harcadığım kesin =)

arka tarafa da çift çıkış çifter egzos ve karbon fiber difüzör.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 18/04/2011  21:52:47

coni-wayt

emin güzel olmuş

araba yine senin tarzından siyah siyah izler taşıyo :)

siyah far çerçevelerini genelde begenmesem de bunun siyah far içiyle birlikte güzel durmuş..oww yea diyorum

emin

quote:

emin güzel olmuş

araba yine senin tarzından siyah siyah izler taşıyo :)

siyah far çerçevelerini genelde begenmesem de bunun siyah far içiyle birlikte güzel durmuş..oww yea diyorum

zaten sen buluşmada siyah yaptırma diyince, iyice uğraşayım deneyeyim de sana beğendireyim diye yaptım =).

tabi böyle bir far içini nasıl yapacağımızı bilmiyorum. boya mühendisi bir arkadaşım var. o siyaha boyarız diyor ancak tutmazsa ya da bir sıkıntı olursa diye korkuyorum.

abi ben siyah araba istiyorum senelerdir =) bu mitoyu görünce dayanamadım olabildiğince kırmızıyı siyahlarla azaltıyorum. siyah araba alsaydım da kırmızıyla siyah aracın gövde çizgilerini öne çıkaracak şekilde renklendirecektim.

beğendiğine sevindim.

önce chip
sonra xenon + mavi ampüller (uzun ve gündüz farına)

gerisi nasip kısmet =)

coni-wayt

eksik olma, far içi beyaz olan siyah çerçeveli mitolardan çok gördüm, olmuyo abi..
far içinide boyatabilirsen bence denemeye deger, baya bi degiştirmiş olursun arabanın karakterini..