Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 YB 4242 - ALFA MITO [09.05.2013'te satılmıştır.]

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Levent Yılmazoğlu

Bencede öyle bu lastikler hem ucuz hemde her yerde bulunuyor. Tabii ki olur, haber veririm hepsi için..

emin

quote:

quote:

@obasar abi ducatiyi aldığında ayrıca bi görüşelim, artçın olayım =)

bu arada dün akşam için kusura bakma yakışıklı GT'yi çekemedim karambole geldim. Ayrıca bir gündüz buluşmasında kırmızılardan acayip kareler çıkar.

Kemal abi, valla elimden geldiğince bakıyorum, ufak tefek eksikleri var bitmiyor, tam bi tarafı istediğim gibi olurken başka bir yerde taş izi görüyorum, başka birşey çıkıyor, yine de şükür kimse 3 yaşında araba demiyor.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 14/01/2012  00:27:01

hiç sorun değil emin, o buluşmadaki dostluk yeter bana, daha çok buluşup resimleri çekeriz zaten...

bu arada sen 3 yaşında diyorsan biz ne yapalım :) 6 yaşında olduk :)

bu kaplamadan sonra sıfır gibi duruyor, gündüz gözüyle görmek de nasip olursa yakından incelemek isterim. O akşam ben 3 saatlik sınavdan çıkıp geldim, beynim sulanmıştı. Dışarsı soğuktu =) bahanem çok.

@ATA

abi, 156'nın yanına bir de beyaz mito QV çekmek nasip olur inşallah =)
yakışır da.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

agucba

Abartıya kaçmadan ama derinden ve etkili bir modifiye. Eminim makul bir süre sonra oldukça güzek bir MiTo olacak karşımızda.

Bu arada dikkatimi çekti. Ön lastikler ile arkalar farklı. Özel bir sebebi var mı?

///////////////

emin

Lastikler konusuna da açıklık getireyim. 4 lastik pirelli p zero nero almıştım ancak öndeki lastiklerden biri balon yapınca,
aynı lastikten piyasada kalmaması sebebiyle, bir tane eski tarihli olan lastiği de yüksek fiyata ben almak istemedim.
arkadakileri ön tarafa taktım, arkaya iki tane petlas 215/40/18 89W Velox Sport PT711 lastik aldım. Yol tutuşunda herhangi bir fark yok, yağmurlu havada biraz şüpheliydim ama hissedilen bir fark olmadı. Ama hala bir fark olması lazım diye aklımda düşünceler var. Bir adet pirelli lastiğim de yedeğe çıkmış oldu. Malum bu çukurlarda balon yapma riski her daim var.

lastikleri alalı 5 ay falan olmuştu, sağolsun Küçükyalı Birmot'tan Erhan bey lastikleri zamanında ucuza kapatmak için, garanti formu falan doldurtmadı, bizi bilgilendirmedi, yoksa pirellinin hangi koşulda olursa olsun 6 ay 5000km balon yapsa dahi değiştiriyor tabi bir form doldurup kayıt yaptırmanız gerekiyor. Garanti kapsamına sokmak için uğraştık, expert gelip baktı ve %99 kullanıcı hatası olacağını söyledi. Durum budur. Birmot'la ilk sürtüşmem olmadığından periyodik olarak söverim.

Passione

Emin geçmiş olsun, lastikleri ilk aldıgın zaman fatura numaranı,tarihini, araç bilgilerini vs. Pirelli'ye telefon açıp tyre-life kaydını yapmadın mı? Ayrıca lastikleri ucuza kapatmakla garanti formunun alakasını anlayamadım ben? Kullanıcı hatalarına karşı Pirelli performans serisi lastiklerinde sigorta var diye biliyorum ben. Pzero Card falan veriyorlar bayiler.

Edited by - Passione on 16/01/2012  22:31:17
"centocinguantanove"

emin

abi aynen bu durumdan haberim yoktu, neden haber vermediniz diyorum Erhan beye, ucuza aldık dışardan aldık yok işte onun garantisi yoktu diye geçiştiriyor. Bilmiyordum dese yine eyvallah. ne diyeyim yani, kaç kere gittim geldim küçükyalı birmot pirelli arası, okulda kütüphaneden çıkıp telefon trafiği, piyasada pzero nero lastik de yoktu o ara, böyle bir çözüm üretebildim.

o bahsettiin garantiden de, pirelli bayisine garanti kapsamına sokabilir miyiz diye sormak için test için gittiğimde haberdar oldum ve çılgına döndüm.

Passione

Neyse sağlık olsun o zaman, fakat bence sen yine de bir Pirelli bayiine gidip durumu anlat belki yardımcı olurlar belli olmaz. İzmir'de olsan ben hallederdim işini görürdüm de İstanbul grubu farklı biraz.
"centocinguantanove"

emin

gittim abi pirelli bayine, yeni lastiklerimi de pirelli aracılığıyla aldım zaten. Ama hallolmadı bir türlü durum, ne kadar tanıdığım varsa lastik konusunda fikri olan hepsine danıştım bir sonuç çıkaramadım.

emin

quote:

Abartıya kaçmadan ama derinden ve etkili bir modifiye. Eminim makul bir süre sonra oldukça güzek bir MiTo olacak karşımızda.

Bu arada dikkatimi çekti. Ön lastikler ile arkalar farklı. Özel bir sebebi var mı?

yazdım abi lastiklerle ilgili durumu. Abartıya da kaçtık, deneyerek görerek en güzelini bulmaya çalışıyoruz. Ama sonu yok, sürekli başka ayrıntılara gözü takılıyor insanın, elden geldiğince de farkettiğim eksiklikleri gidermeye çalışıyorum.

Levent Yılmazoğlu

Emin arabayı satılığa çıkarmışsın, tam bende çıkarıcaktım seni görünce vazgeçtim, hayırdır?

emin

You are not allowed to view links. Register or Login

yüksek fiyattan satılığa çıkardım, takas teklifleri dışında ciddi bir telefon ya da mesaj gelmiyor. piyasası bu değil malum, piyasasına da satmaya niyetim yok benim yaptığım harcamayı üstlenip arabayı devralmak isteyen olursa diye ilan burada, staj süresince de satılık tutucam, bahar gelince keyiflenir ilanı yayından alırım muhtemelen.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 17/01/2012  23:25:45

Levent Yılmazoğlu

Anlıyorum, bende kafamda 40-41 diye düşündüm. Bende aynı şekilde 45 den çıkarıcam,yaza kadar satmayı düşünüyorum. Sonra başka bi araba almayı düşünüyormusun?

obasar

hadi hayırlısı o zaman..
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

Levent Yılmazoğlu

Sağolun, hayırlısı..

emin

abi satmaya niyetliysen 42,500 den çıkar araç gitsin. 41'e falan. 45'ten çıkarınca kimsenin aradığı yok. Hatta bir fiyat al Alfabayraktan şaka gibi rakamlar duyacaksın =), Birmotu ara 25-26 verirler bana geçen sene 32 demişlerdi hastamısınız diyip kapamıştım. Mitonun piyasası ilginç hala anlayamadım.

Q2 diferansiyel var bu arabada millet bunu bilmiyor sanırım, yakıt tüketiminden haberleri yok, performansını çok yabana atan var =)
benim satmaya çok niyetim yok kısmet olursa daha 1-2 sene binerim ama istediğim parayı veren olursa ikinci el Smart fourtwo düşünüyorum.

plakaya gelin =)

Levent Yılmazoğlu

32 de nedir allah aşkına küfretseler daha iyi!Valla ben Haziran gibi yeni araba alacağımdan 45 diye çıkarayım diye düşündüm. Aynı şey benimde dikkatimi çekti, bu arabayı yavaş sanıyolar yalnız 1150 kilo olduğundan ciddi şekilde hızlı, ayrıca bizimkiler chipli.. Ama yinede herkes 36-37 milyar civarında para istiyo.Fiyatı oralarda geziniyor. Plakaya çok güldüm. Normalde yasak olması lazım bunlar ama demekki nah değil

Edited by - Levent Yılmazoğlu on 17/01/2012  23:55:41

emin

Register or Login" border=0>

sabah trafiğe kalmamak için kazaya belaya karışmamak için iş yerine erken giderken, canavarı karlar arasında bıraktım, aklımda kalmadı değil, sokak buz pisti gibiydi, bugünü de kazasız belasız atlattık

@Levent, yani bir de yeni lastik aldın bu araca, egzoz taktın çip yaptın vesaire bunları aldığın fiyata ekleyeceğine, düşersen belki piyasa fiyatına ulaşır =) ikinci eli kuvvetli değil diye fiyat çok belirsiz ve kuvvetsiz. sene sonu elde kalan araç oldu mu 2011 QV satılıyor mu şuan merak ediyorum kaç para diye?

Edited by - Emin Kurtoğlu on 18/01/2012  00:04:58

Levent Yılmazoğlu

Var ben gördüm ve hatta konuştumda, siyah 2011 MiTo QV, 50 hatta 49 bine bırakırlar, benim aram iyi Birmot Zincirlikuyuyla istersen konuşabiliriz beraber gidip..

emin

quote:

Var ben gördüm ve hatta konuştumda, siyah 2011 MiTo QV, 50 hatta 49 bine bırakırlar, benim aram iyi Birmot Zincirlikuyuyla istersen konuşabiliriz beraber gidip..

almak için değil piyasasını merak ediyorum.
17 jant vardır onda acaba sunroof var mı

sunroof+bose+17inc QV alınır. 10 sene araba alınmaz =)
levent sende bose vaaar, sunroofta var yanılmıyorsam arabayı satıp ne yapacaksın =) ama jülyet qv de yakışır.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 18/01/2012  00:23:22

Levent Yılmazoğlu

Bizim eski jantların fümesi vardı onda Bose yoktu cam tavanda yoktu sanırım.
Bende Bose var ama cam tavan yok. Valla bilemiyorumki benimde kafam baya bir karışık.. Giulietta yanında bir de Golf seçeneği var..

emin

ne golfü yapma gözünü seveyim
R olursa eyvallah o paraya da neler alınıyor..
Taş yerinde ağır, sen bu yazı bir geçir sonra karar ver derim.

Levent Yılmazoğlu

İkinci el R düşünüyorum. O paralara da Giulietta QV alınabiliyor. Ama şöyle bir şey de var, Golflerle oynayınca çok rahat beygiri artıyor. Bakalım zaten bennim istediğim gibi bir Golf de yok şuan piyasada. Eğer arabayı istediğim fiyata satarsam evdeki başka bir İtalyan olan Fiorinoya binicem bir süre
Direksiyon
Bu arada bununda hastasıyım çok pahalı ama çok güzel bence cidden, ayrıca carbon aynada 169 euro'ymuş görünce haber vereyim dedim..

Edited by - Levent Yılmazoğlu on 18/01/2012  00:47:06

emin

riskli bi aksesuar bu yaa, 380euro gümrüğü kargosu dünya tutar. Değmez, zaten direksiyonun deri =) 8c'nin direksiyonu çıkma bulabilir miyiz haahahah

Levent Yılmazoğlu

Evet doğru onu düşünmemiştim. İzmir de bir 8C var, neden olmasın

emin

biraz nostalji yapalım =)