Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 YB 4242 - ALFA MITO [09.05.2013'te satılmıştır.]

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Mazda miata'lar çok iş yaptılar zamanında. Hepsi parasını son kuruşuna kadar çıkardı, canlı şahitlerindenim :)

emin

Register or Login" border=0>

mitoya bayram temizliği yaptık.

You are not allowed to view links. Register or Login

İlanı sahibindende duruyor hala alfistiye son fiyat 39 olur.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

obasar

Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

ATA

yanlış zaman diyorum başkada bir şey demiyorum  :(
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

emin

Ata ne zaman istiyorsun birader? Sen istediğin zaman satayım ayıp ediyorsun, mitoyu sen alacaksan zerre tasam olmaz satarken, sen bana ileriye yönelik planın varsa söyle çünkü şuan kafamda ilanı yüksek fiyattan tutup 1-2 sene daha binmek var. Ekimde işe başlıyorum fazla kullanma fırsatımda olmayacak, servis ve metro kullanarak işe gitmeyi planlıyorum.

4. senesi geliyor aracın trigerini değiştirme yanlısıyım bu sene sonunda, ufak tefek kozmetik ihtiyaçları var onları gidereceğim 2013'e canavar gibi gireriz inşallah.

Alacak araç bulamıyorum şuan, mitodan sonra keyifli olur diye düşündüğüm araçlar da hep 70-80 bin TL üzeri o kadar da bütçem yok, motorla yanyana yürüyüp hem de keyif verebilecek araç şimdilik bu. Bakalım aklımda giulietta yok, 159 desen dizel temizler baya pahallı ve araç değişikliği yakıt tüketimi için yapılmaz bunu anladım. Uzun yolda efendi kullanımda 6.5 yakan bir araba, 18 inc ile bozuk yolda bile mahçup etmeyen bir alfa, tıkırtıları kafana takmayacaksın arkadaş =)

agucba

Sahibinden 145 QV verelim!  :D

///////////////

emin

Sahibinden 145 QV verelim!  :D

Teklif alalım abi özelden =)

ATA

Ya abi askerlik preoblemim var, bende arabamı satıcam bu yüzden ama satmak için kıyamıyorum. Ne ilan verebildim nede fiyatı senin gibi aşağılara çekebildim! Döndüğümde almak istediğim araç kesinlikle Mito. Ancak kriterleri senin mito'n olduğundan yanlış zaman diyip duruyorum işte =) sahibinden ilanlarında çekici gelen bir ilana rastlamadım henüz.! Diyorum ki olurda sen ben yokken binmeye devam edersin bende o zaman gelirim, bu yazılanlar gerçek olur =))
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

emin

valla benim de askerlik durumu kritik, tecilim 1 sene bitiyor ama uzatacağım biraz daha tahminimce bir terslik olmazsa, 2-3 sene sonra gidebilirim. Yani sen önümüzdeki dönemlerde gideceksen, cazip bir takas yüksek bir fiyat olmazsa ben mitoya biniyor olurum.

sahibinden de arada bir piyasa fiyatında QV oluyor(3-4 fazla verirsin stock olur ama QV olur), onlarda düşünülebilir hem model yaşı daha genç hem de turbo daha büyük onların.

ATA

Evet bakalım, zaman bizim için en iyisini göstersin =) Millet qv'leri çok boş almış bu arada. Şöyle siyah yada kırmızı dolu bir qv'ye sahibindende rastlamadım henüz... Konu dışı olucak ama qv'de motor farklı olarak sadece turbo değişimi ile 170hp yakalamak mümkünmüdür?
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fatihob

Biz yazılım egsozla 170i yakaladık belki biraz fazlada olabilir.Torkumuz 290. Qv ile Tb arasında turbo dısında uçuk kaçık bi fark yok diye biliyorum.Piston egzantirik falan aynı olması lazım.Ama sadece o kısacık vites kolu ve vites arası için Qv alınır;) Qv'nin diğer avantajıda yazlımda 200hp civarını zorlaması Tb'lerin turbosu cidden ufak.5.5k devir sonrası basınc iyice düşmeye başlıyor.Hee tabi TB MiTo alıp 2bin TL masrafla GT2260 yada az delay için GT2060 turboyla 200-220hp arasında zevkli zevkli binilebilir:)
..

emin

bir ara baya bir muhabbetini yaptık fatihle, hatta olmuşken pistonları da güçlendirelim diyorduk, ama bu hareketi yaparsak mitoyu nüfusa geçirmek lazım. Ben de internal vb aynı diye biliyorum.

Ama turbo sipariş edilip gelecek vergisi vb, sonra işçiliği montajı.
Egzoz manifoldu ona uymayayacak, yeni egzoz yapılacak vb

Timuçin'in QV alınabilir.

cut-out ve yazılımı hazır. Fiyatta makul gibi kapıdaki boyanın da çok önemli olduğunu sanmıyorum.

Aramızda mito almayı düşününen varsa değerlendirsin bunu da.

Bu arada bugün sahibindende bizim doktorun tbinin sahibi mesaj atmış takas düşünür müsün diye ulan 79.500 fiyat yazmışın nasıl düşüneyim =) Anahtarına drag mı yapsak =)

bir eleman da 35'e bırak diyor oldu cicim =)

Fatihob

Takas teklifinin şartları çok iyiymiş ;D Şöyle yapalım 2 MiTo'yu depoları full verelim + senin motoru verelim:)
..

emin

Takas teklifinin şartları çok iyiymiş ;D Şöyle yapalım 2 MiTo'yu depoları full verelim + senin motoru verelim:)
motoru vermeyelim hacı araba sende kaldığında ben napıcam =)
ama iki mitoyu verebiliriz bence mantıklı.

Gouki

Benim Mito'yu da verelim Fatih cocuğun motor kalsın :)

emin

Benim Mito'yu da verelim Fatih cocuğun motor kalsın :)

QV yi vermeyiz hacı ayıpsın =)

Gouki

Seninki benimkinden fazla Qv reyiz :)

emin

Seninki benimkinden fazla Qv reyiz :)

tencere dibin kara seninki benden kara hesabı oldu =)

Fatihob

Evet evet motor kalsın kuryelik yapar para kazanırız onla ;D ;D
..

agucba

155'lik ile 170'lik arasında bayağı bir fark var.
170'liklerde kullanılan motor hepimizin bildiği MultiAir motor. Yani arada sadece turbo farkı yok.

///////////////

emin

Serkan abi doğru diyorsun, multiair'ın teknoloji farkı da var, bizimki bravonun tjet motoru olarak da geçiyor, illa qv aldıracaksınız bana =) multiair videolarını izlemiştim sanırım yakıt pompasının daha verimli çalışmasını sağlayan bir sistem var.

bi bakılabilir, forged housing diyo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Datça Palamutbükündeyiz

Knidos yolundayız

Konyaaltı Varyantı Antalya

Aile saadeti =) halamın dizel powerıyla

Fatihob

Motor farklıda içi aynı olabilir.Gerçi colombo&bariani'nin sitesinde TB için egzantik var QV için yok heralde egzantikler farklı.Yoksa piston,kol aynı diye biliyorum.Büyük ihtimalde blokta aynıdır.Yazılım vs değişik olabilir.Benim motor içi aynı demem 250 hp güçte TB'de M.Air'de aynı dayanıklılığı göstericektir.Tabi sıkıştırmada aynıysaki pek sanıyorum.Off çok karıştı neyse dıştan bakınca sadece turbo farklı :D :D

Edit: 37k km oldunmu acabaa?
..

emin

Motor farklıda içi aynı olabilir.Gerçi colombo&bariani'nin sitesinde TB için egzantik var QV için yok heralde egzantikler farklı.Yoksa piston,kol aynı diye biliyorum.Büyük ihtimalde blokta aynıdır.Yazılım vs değişik olabilir.Benim motor içi aynı demem 250 hp güçte TB'de M.Air'de aynı dayanıklılığı göstericektir.Tabi sıkıştırmada aynıysaki pek sanıyorum.Off çok karıştı neyse dıştan bakınca sadece turbo farklı :D :D

Edit: 37k km oldunmu acabaa?

multiair baya farklı abi belki bizim qvyi kullanırken hissettiğimizde oydu.
kanka sahibindene fazladan yazdım sık sık güncellemeyeyim diye bugün 35160dı kontağı kapattığımda, istanbula vardığımda görürüz 36ları sen ne civardasın ?

Fatihob

36200 falan olması lazım.iyi iyi yetiştin bana:)gerçi yerinde durmuyorsunki bi orda bi burda ohh ne güzel valla.insan senede 3-5 kez tatile çıkarmı :D
..

emin

36200 falan olması lazım.iyi iyi yetiştin bana:)gerçi yerinde durmuyorsunki bi orda bi burda ohh ne güzel valla.insan senede 3-5 kez tatile çıkarmı :D

bütün yaz motora bindiğim için yaz boyunca bin km anca yapmışımdır emin değilim, 30 ağustostan beri 1750km olmuş. Ekimde işe başlayacağım artık kaçınılmaz son =) iki kez tatile çıktım be olum amma abarttın, türkiyede tüm yollar iyi kalitede değil, özellikle virajlı sürüş keyfinin üst düzey olduğu yerlerin asfaltı daha iyi olsa tadından yenmez.

Motorla uzun yol daha keyifli ama yorucu, mitoyla ise konforlu, camların uzun olması sıcaktan rahatsız olmadığım sürece iki camı da açıp keyifle gidebiliyorum.