Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 ZJ 8607 - 147 1.6 TS Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

Sehir disindayim burada o urunleri bulabilecegimi hic sanmiyorum.Daha pratik cozumler lazim aseton tiner gibi  :) Tesekkur ederim yardiminiz icin.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

zephry

Gazyağı veya mazot kullanarak zift lekelerini kolayca çıkarabilirsiniz.5-6 sene önce denemiştim işe yarıyor.En ucuz yöntem ise margarin kullanmak, denemedim ama zift lekesini çıkardığı söyleniyor.

erol1903

Asetonu bilmiyorum ama tiner boyayi inceltiyor diye biliyorum. İnternette erdem boya dan isteyebilirsiniz bu arada 1-2 gunde geliyor.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Alper

Oğuz

Once margarini deneyelim,olmazsa gazyagiyla cikartiriz. Tesekkur ederim yardimlariniz icin. :)

Alfadanadam

Margarin bomba yöntemdir. Sürün sıcak altında bekletin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oğuz

Taksit taksit soruyorum kusura bakmayin,tekerlere yapisan ziftler kendiliginden cikar mi,ona da bir sey uygulamak gerekir mi ?

Oğuz

Merhaba arkadaşlar,

Giulietta'mız gelmiş, kredi işlerinden dolayı haftaya teslim alacağım aracı. Bu sürede 147'mi de satmam lazım tabi ki.

Araç hakkında bilgi vermek gerekirse :

Araç şuan 76bin km'de. 60bin km'den beri bende. Alır almaz sıralı sistem BRC lpg taktırdım ,lpg bakımlarını düzenli bir şekilde yaptırdım. 65 binde triger kopması sonucu motor rektifiye oldu, hazır masraf açılmışken varyatör değişti, bakımları yapıldı. Sıfır araç gibi oldu. Araç %90 Şile yolunda kullanıldı(uzun yol sayılır), trafiğe fazla girmedi. Aracı aldıktan sonra CD çaların lensleri yenilendi.

Aracın kusurlarına gelirsek :

Ön takımların elden geçmesi lazım, düz yolda sıkıntı olmasa da kasislerde ve çukurlarda fazla gacırdama yapıyor.

Sürücü tarafındaki cam açma kapama düğmeleri çalışıyor,fakat fazla oynaklar her an yerinden çıkacakmış gibi duruyor.

2-3 yerinde çizik bulunmakta,önceki sahibinin hatırası.

Arabayı satacağım için 75bin bakımını yaptırmadım,alıcının yaptırması taraftarıyım. Araba kendi elinizde bakıma girdikten sonra daha rahat kafayla binersiniz diye düşünüyorum.Tabi yine de dayanamadım hava filtresi değiştirdim ve yağ eklettim.

Yağ ve yağ filtresi değişimi,polen filtresi değişimi gerekli.

Ciddi düşünen varsa özelden ulaşabilir, en geç çarşambaya kadar satılması lazım aracın.Her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim.

Oğuz

Fiyat aciliyetten son 22500 TL'dir. Kaçırmayın derim.  :)

egeozal1

Hayırlı satışlar. Umarım sitede kalır

Oğuz

Aracın satışı yarın gerçekleşecek.Konu kilitlenebilir.

Gouki