Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

41 K 9803 Kocaeliden selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login  üstad görmediğim için bilmiyorum telefonda söyleyip geçti. bujilerin olduğu çukurlara galiba çünkü spreylemişler iyice temizlemişler. Eve geldiğinde çekiş çok güzeldi. Ama zaman geçtikçe ince ince silkelemeler başladı ama eskisi kadar değil.

Bujilerin takılı olduğu yerlere yağ doluyorsa en basit arıza. Hiç dert edecek bir durum yok, külbütör kapağı contası diye adı geçen bir lastik conta var. Uygun fiyatlı ve işçiliği de zor olmayan bir parçadır. Değiştirirsiniz biter derdiniz.

Üstad çok teşekkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login   Bayramdan sonra zeki ustaya uğrayıp bu önerinizi bir danışayım kendisine. İnşallah böle kolay çözülecek birşeydir.

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Recep Küçük

Bu bayram teyzemin daveti üzerine ve bilet bulamayınca eşim ve ben bizim yakışıklıya atlayıp Osmaniye'ye gidip geldik hayırlısıyla. 2500 km yol katettik. Yolculuğa başlarken korktum açıkçası ama benim yüzümü kara çıkartmadı. Malum buradan bazı sıkıntıları paylaşmıştım.
Her neyse Yolculuk esnasında 147 ve 156 larla selamlaştık. Osmaniye'de çok güzel tepkilerle karşılaştım özellikle çocuklardan yüzümü gülümsetecek harika ve yöresel şivede aldığım övgüler çok güzeldi.  :))
Ayrıca katıldığımız bir akraba düğününde gelin arabası 33 plaka simsiyah inci gibi bir 2.0 ts 156 mk1 di. sahibiyle güzel bir muhabbet kurup foruma davet ettim.
Tekrardan bayramınız mübarek olsun kardeşlerim. :alfisti:

ssg

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Recep Küçük

Bayılıyorum bu mk1'e. :)
Allah razı olsun sizin beyaz güzelliği de allah nazarlardan korusun :nazar:

DcD-Semih

Bu araç için en sevdiğim tabiri kullanıcam maşallah abi çiçek gibi bir 147 :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Recep Küçük

Bu araç için en sevdiğim tabiri kullanıcam maşallah abi çiçek gibi bir 147 :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O senin gönlünün güzelliği üstad 😉

Recep Küçük

Değerli kardeşlerim dün sabah karşılaştığım manzara. Kimin yaptığı tabiki de meçhul. Nazar falan bilmiyorum artık ama gerçekten sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum. :duvar:

radar54

Değerli kardeşlerim dün sabah karşılaştığım manzara. Kimin yaptığı tabiki de meçhul. Nazar falan bilmiyorum artık ama gerçekten sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum. :duvar:

Nazar diyip duruyoruz hafız ama sürekli vurup kaçıyorlar kalmadı memlekette mert adam  :duvar: Geçmiş olsun :nazar:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Recep Küçük

Allah razı olsun hafız. Aynen öyle valla yaptırmasını falan istemiyorum çıksın söylesin ben yaptım diye ama işte yok

radar54

Allah razı olsun hafız. Aynen öyle valla yaptırmasını falan istemiyorum çıksın söylesin ben yaptım diye ama işte yok

Çıksın bi özür dilesin ama yok işte mert adam. Benim tampona da apartman otoparkında sürttü komşu hala gelip söylemesini bekliyorum ama yok...

Koful

Theillest

İki gun önce abi kaza benimde basıma geldi durdum direk adamın arabasına baktım sahibini aradık hemen baskası olsa kacmıstı,bundan önceki aracımızda adam kapıyı resmen ikiye bölmüş kacmıs bu nasıl bi adliliktir bilemedim.Geldiğmizde kapı iceriye kadar gömülmüştü büyük ihtimal kamyon geri geri gelirken ezmiş.Bunla gecmis olsun abi ,iyi bi kaportacı halleder güzelce orayı. Nazar değmis gene Allah beterinden saklasın  :nazar:

Recep Küçük

Geçmiş olsun Recep bey.

Çok teşekkür ederim

Recep Küçük

İki gun önce abi kaza benimde basıma geldi durdum direk adamın arabasına baktım sahibini aradık hemen baskası olsa kacmıstı,bundan önceki aracımızda adam kapıyı resmen ikiye bölmüş kacmıs bu nasıl bi adliliktir bilemedim.Geldiğmizde kapı iceriye kadar gömülmüştü büyük ihtimal kamyon geri geri gelirken ezmiş.Bunla gecmis olsun abi ,iyi bi kaportacı halleder güzelce orayı. Nazar değmis gene Allah beterinden saklasın  :nazar:

Yaklaşık 4 sene önce şirket aracıyla bizim komşunun arabanın tamponuna dayandım çok az bir boya atması oldu. Ama içim rahat etmedi. Geceydi hatırladığım kadarıyla. Evine gittim dedim abi gel bakalım ne gerekiyorsa yapalım. Arabanın yanına geldik bunun için mi evden çıkardın beni diye fırçalamıştı. Ama ben içimi rahatlatmıştım. Ama işte maalesef herkesi kendim gibi zannediyorum ve çoğu kez yanılıyorum. Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için üstad.

hakan

Geçmiş olsun,bu alfistilerin kaderi sanırım.illaki cansıkıcı birşey olacak.nediyelim,ALLAH beterinden korusun.tekrar geçmişolsun.
haktas

Gouki

Bununla gecmis olsun.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login çok teşekkür ederim sağolun

Tolga033

Recep Küçük

Geçmiş olsun.  :nazar:

Sağolasın üstad

Recep Küçük

Herkese selamlar. Bugün tatil olunca You are not allowed to view links. Register or Login  le mini bir buluşma gerçekleştirdik ve bostancıya uğradık. Bunlarda buluşmadan kareler.

147 brothers :)) :)) :nazar: :nazar:

escape

You are not allowed to view links. Register or Login Şeker gibi Alfistiler gelince şekerde ikram ettiler  :p
I ♥ YOU ALFA ROMEO

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login Şeker gibi Alfistiler gelince şekerde ikram ettiler  :p

:lol: :lol:

Recep Küçük

Selam millet. Dün sabahtan öğlene vaktimi bizim yakışıklıya ayırdım. LPG enjektörlerine baktırdım. Berbat halde olan son susuturucuyu iptal edecektim ama arkadaşım kanıma girdi. Dışındaki çürümüş parçaları temizleyip siyah yanmaz boyayla boyadık. Elimizden geldiği kadar yakışıklıya bakmaya çalışıyoz. Herkese selamlar.

Recep Küçük

Güncel. İç - dış yıkama ve hızlı cila sonrası bizim yakışıklı... :nazar:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

radar54