Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

41 K 9803 Kocaeliden selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Recep Küçük

Hoşbulduk You are not allowed to view links. Register or Login  aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum saygılar

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

GooSe

Hoşgeldin hocam , Zeki abinin orada görmüştük. (Gri 147ss sahibi ) Güle güle kullan tekrardan

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login  çok teşekkür ederim abicim hatırladım hoşbulduk en kısa zamanda tekrardan görüşmek dileğiylee

esatay

Hocam hoşgeldiniz bende izmitteyim hayırlı olsun tekrar iyi sürüşler
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login hoşbulduk çok teşekkür ederim izmit merkezdeyim ben  görüşmek ümidiyle

esatay

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login hoşbulduk çok teşekkür ederim izmit merkezdeyim ben  görüşmek ümidiyle
Bende alikahya tarafindayim kavanium da
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

Recep Küçük

Çok memnun oldum inşallah görüşüp yüzyüze tanışmak ümidiyle

Tolga033

Hoşgeldiniz,ne güzel sigarayı bırakmanıza da vesile olmuş,hayırlı olsun.  :clover:

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hem bir alfa sahibi olmama hemde böyle güzel insanlarla dolu bir aileye girmeme vesile oldu :alfisti:

erdinc147

Aramıza hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun allah güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bu virüs bulaştımı bırakamazsınız sizin için çok iyi olmuş Alfa'yla başlamak gözünüz artık başka araba görmez siz ojna iyi bakarsanız oda size çok iyi bakar alfa candır :)  :alfisti:

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login  güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçektende bu arabayı aldıktan sonra ve foruma katıldıktan sonra sürekli gözüm alfa arar oldu😃 sürekli bir onunla ilgileneyim durumundayım. Valla bir ağır bakımını yaptırdık triger varyatör sıvılar vs. Benden önceki sahibi pek bakmamış anlaşılan. Şuanlık iyi anlaşıyoz. Bu ailenin bir üyesi olmaktanda çok mutluyum. Sağolun varolun

alperensahin88

Bayadir girmedim foruma:) recep bey ben yahya kaptanda oturuyorum.  Universitede arastirma gorevlisiyim.

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login  bende  yenişehir mahallesinde oturuyorum kocaeli ünivde mühendislik tamamlama öğrencisiyim. Epey yakınmışız birbirimize

Recep Küçük

Yarın allah kısmet ederse carium zeki ustaya gideceğim benim yakışıklının şarj dinamosu gitti gibi gözüküyor. Yarın eğer o taraflarda olacak alfisti kardeşlerim varsa tanışmayı ve görüşmeyi çok isterim.  :alfisti:

alperensahin88

Recep bey universiteye ciktiginizda beklerim makina muhendisligindeyim ben

Recep Küçük

Valla bu aralar hep çıkacam malum finaller başlıyor. Makine müh tam olarak nerede bulabilirim sizi?

pallas00

Hoş geldiniz.inşallah aravınızda sorun yoktur ve alfisti olmaya devam edersiniz

tayfun

Recep bey aramıza hoşgeldiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Recep Küçük

Hoş geldiniz.inşallah aravınızda sorun yoktur ve alfisti olmaya devam edersiniz

Bahaneyle ağır bakımını komple yaptırmış oldum. Hoşbulduk çok teşekkür ederim

Recep bey aramıza hoşgeldiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok teşekkür ederim hoşbulduk. Aranızda olduğum için çok mutluyum

Recep Küçük

bugün yakışıklı italyanı güzelce iç dış yıkadık ve dışına pasta cila attık.  :nazar: :nazar: :clover: :clover: :alkis:

ByCruise

Arkadaşlar en sonunda resim yükleyebildim. İşte eşimin ve benim yakışıklı italyanımız ailedeki adıyla  Romeo.
tekrar selam olsun kocaeliden forumdaki bütün arkadaşlara.

Benimkine "Haydar" diyoruz biz ailecek ama sizinki de iyiymiş :)

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login  valla sizinkinin ismi de çok güzelmiş :haydi:

ByCruise

You are not allowed to view links. Register or Login  valla sizinkinin ismi de çok güzelmiş :haydi:

Geçenlerde ufak bi kaza geçirdik, bizde hiçbirşey yoktu öbür arabanın ön tarafta komple aşağı indi. O günden beri adı Haydar :)

Recep Küçük

:alkis: :alkis: gerçekten de ismini resmen haketmiş :nazar: :nazar:
bizde arabayı aldık hanım döndü baktı sonra dedi ki bence adı romeo olsun önden çapkın çapkın bakıyor dedi adını öyle haketti bizimkide :D :D

Recep Küçük

Biraz güncel foto koyalım. bugün tatili de fırsat bilim bayram öncesi bıcı bıcı ve parlatma yaptık. herkese selamlar olsun. Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle...  :clover: :nazar: