Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

5. Araç Alfa 159 Oldu - 10HK757

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

harunk

Herkese Merhabalar,
Adım Harun
Aracımı alalı 1 hafta oldu 5. arabam ilk Alfam :)

öncesinde kullandıgım araçlar sırasıyla imzamda yazılı zaten, bir önceki aracımda siyahtan ve temizlmekten illallah etmiş olsamda bence 159 a en çok yakışan renk olan siyah arabam ile aranıza katıldım.
Balıkesirliyim İstanbul'da yaşıyorum öğrenciyim aynı zamanda yatırım danışmanlığı yapıyorum

Araba ve motor konusuyla bazen arkadaşlarımında isyanından anlıyorum ki fazla ilgiliyim ayrıca birde Chopper'ım var
(trafik yogun olduğu saatlerde İstanbul' hayat kurtarıyor)

Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

vieri

tayfun

Forum'da bahar şenliği var, baya hareketli. Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun.

ilbey666

Hoşgeldiniz :) nice Alfa'lara

Sent from my iPad Mini using Tapatalk
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

hi_cazz

Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun güzel Detaylı fotolar isteriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

The Schuey

Hayırlı olsun. Gelmiş geçmiş en agresif bakışlı arabalardan birisini almışsınız. Böyle olmasını ben seviyorum açıkçası, sinirli olmak yakışıyor 159'a.

gkm

Hayırlı olsun.

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aurora

ar.159

Hayırlı olsun
İstanbul mu İngiltere mi :)
Ayna efekti olunca direksiyon sağda çıkmış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

hayırlı olsun,hogeldiniz.o kadar vag dan sonra alfa deneyimlerinizi paylaşırsınız artık burdan  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

muğlalı

hayırlı olsun keyifli sürüşler garanti eder 159.

Kurzuk

İyi günlerde kullanın. Hayırlı uğurlu olsun.  :clover: :nazar: :alfisti:
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

harunk

You are not allowed to view links. Register or Login
Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun güzel Detaylı fotolar isteriz

Bunu aldıgım  gun 11 saatlık yolculuktakı ılk molamda cektım araca bı pasta cıla bırkac bısey yaptırıp fotografları paylasmaya baslayacam :)

Erkay KAHYA

erdem1904

Hoşgeldiniz  :alfisti: Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

harunk

Evet bugun ılk bakımımıza gırdık

fıltreler yaglar degıstı forumda okudugum sanzıman yagınıda eklettım gercekten faydası oluyormus. Gercı 3 gündür arabayı kullanamıyorum arabayı aldıgım gün gelırken afyon taraflarında kardan dolayı onumdekı araba kayınca bende onden carpmamak ıcın ıkı manevra yapıp araca arka camurlugumdan vurdum Allahtan ucuz atlatık kazayı sonuc tamponda yerınden cıkmıstı

Arabayı aldım 1 parca boyaydı sol on camurluktu
sımdı arka sag ve arka tampon eklenmıs oldu

Nazar bıraz hızlı cıktı sanırım (Arabanın fotografını alınca fazla kısıye attım onda kesın hep bunlar)

muğlalı

fıltreler yaglar degıstı forumda okudugum sanzıman yagınıda eklettım gercekten faydası oluyormus. Gercı 3 gündür arabayı kullanamıyorum arabayı aldıgım gün gelırken afyon taraflarında kardan dolayı onumdekı araba kayınca bende onden carpmamak ıcın ıkı manevra yapıp araca arka camurlugumdan vurdum Allahtan ucuz atlatık kazayı sonuc tamponda yerınden cıkmıstı

Nazar bıraz hızlı cıktı sanırım (Arabanın fotografını alınca fazla kısıye attım onda kesın hep bunlar)
:nazar:şanzıman yağı değişiminin ne gibi faydası oldu, araç kaç binde, model yılı ne?deri koltuk var mı?

The Schuey

Nazar değmiş. Neyse, en kötüsü böyle olur inşallah.

krm1983

Hayırlı olsun.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

harunk

:nazar:şanzıman yağı değişiminin ne gibi faydası oldu, araç kaç binde, model yılı ne?deri koltuk var mı?

vıtes gecıslerı cok serttı bıraz daha yumusadı.
Arac 2006 model 121bın km de ama son ıkı sene bayan surucu kullanmıs tabırı caızse arabayı cöpluge cevırmıs ıcını dıstada tabı cızıkler mevcut bır aya adam edecem fazlasıyla ıc dıs olarak

aracta derı ısıtmalı elektrıklı koltuk mevcut

harunk

Sanayıde gecen bır gun daha.

Bugun sabahtan tekrar sanayıye gıttım sag onden hafıf ses gelıyordu
bıraz pımpırıklıyımdır. Aracın oncekı sahıbı salıncaklar falan yenı degıstı demıstı kontrol ettırmıstım aldıgım yerde ama bırde burda kontrol ettıreyım dedım. evet gercekten alt takım yenı degısmıs ama sag on tarafta bı takozda problem varmıs
burdakı fıat a gıttım artık alfaya bakmadıklarını soyledıler sanayıde yetkılı servıse gıttım
ellerınde tek takoz olmadıgını ıstersem salıncagı toptan tekrar degıstıreceklerını ve 1000 tl oldugunu soyledıler tabıkı ıyı gunler deyıp cıktım

aracın ıkıncı egsoz cıkısında sacma bos bır baslık vardı onu sokturdum oraya boru cektırıp susturucu ve egzoz baslıgı taktım ıkı tarafada aynı sekılde
santım santım olcturdugum halde tam ıstedıgım goruntu olmadı ıkıncı baslıgın yerını oncekı sahıplerınden bırı daha buyuk kestırdıgınden sankı bırı daha yukarıda gıbı gozukuyor artık ona bı ayar yaptıracam tekrar ve dıger egzoza gore yenı yaptırdıgım 1.5cm daha dısarıda oda gozumden kacmadı 2 hafta sonra tekrar Balıkesır'e gelecem tekrar sokup yapacaksın dedım anlastık

Ayrıca tanıdık bır kaplamacıyla gorustum yarın ıkı aynayı 40tl e fırcalanmıs metal rengıne kaplatacam Istanbulda 150dıyordu protac :)

ar.159

Acil logo ihtiyacı var bu güzelliğin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Kestirmekle alakalı değil. 2. Ucun olduğu boşluk zaten hazırda var. Sadece Kapağı sökülüyor. Ama Dediğiniz gibi orası daha geniş diğerinden.

42HIN15

MEHMETHINIS|KONYA`15