Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

5 yıllık özlem ve sonunda 159 JTDm 2009 Dist.Plus

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canselmo

Hayırlı olsun  bence manuel olması bana göre + olmuş , hem yakıttan hem perfonmansdan hemde keyifli olur uzun yollarda kullanımı. Cok iyi denk gelmiş gercekten makyajlı 100.000 kmde tertemiz güle güle kullanın. :nazar:

Mahsuru yoksa size ne kadara geldi araç
2.memleket  = İtalya

fatihmehmet

Vay be böyle 159'lar kalmış mıydı :)

Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız ağız tadıyla bin inşallah. Bizim alabilecek durumumuza 2010'lar filan kalırsa anca alırız herhalde :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Çoooook güzel yahu! Manuel olması dışında tam hayallerimin 159'u. Hayırlı olsun :D Güle güle kullanın  :)) :haydi: :nazar:
teşekkürler...otomatik olmasını bende isterdim ama manuelin bile yakıt tüketimini görünce iyiki otomatik almamışım diyorum..naparsam yapayım şehiriçi ortalamayı 7.5 in altına düşüremedim

1,5 tonluk, 1,9 litrelik, nispeten eski teknoloji ile üretilen bir araç.
7,5 litre çok iyi rakam kıymet bilin :)
şehirdışı CC 90 sabit ile (double yol) 4.8 yaktı,otoban ve CC 120 ile 6 olur diye tahmin ediyorumaladım..şuan şehiriçi dur kalk trafikte minimum ne yakarım testi yaptığım için ölçüm aşamasındayım, yani 7.5 i yakalayana kadar neler çektiğimi tahmin edebilirsiniz :-)  triger yağ filtreler hepsi sıfır..1500 devir arası emekli öğretmen modunda kullanıyorum,hiç bağırtmıyorum,fırsat buldukça boşa atıyorum ve tin tin tin gittiğim için arkamdaki araçlardan bol bol selektör yiyorum,,bastığımda ise turbo göstergesi 1.6 ya doğru çıktıkça benimde tansiyonum çıkıyor :-) biri kalkıp ben şehiriçi 7 den daha az yakıyorum derse hayatta inanmam,bilecem ki sürekli boşa atmış.
Bu bilgileri ve testleri diğer 159 sahibi arkadaşlara referans olması açısından yapıyorum... itiraf edeyim ki bu tarz kullanım ile gram zevk almadım 159 dan

ArinFırat

Hayırlı olsun  bence manuel olması bana göre + olmuş , hem yakıttan hem perfonmansdan hemde keyifli olur uzun yollarda kullanımı. Cok iyi denk gelmiş gercekten makyajlı 100.000 kmde tertemiz güle güle kullanın. :nazar:

teşekkürler,,direk rakam vermeyecem ama piyasasından en az 7 bin TL ucuza maloldu,,bu 159 u almam için havadaki bütün pozitif elektronlar benimleydi, şans yanımdaydı, satıcı ile ortak arkadaşımız çıktı, para elinin kiri olan biriydi, pazarlıkta hiç ketum davranmadı çünkü elden çıkarması gerekiyordu, alacak karşılığı 4,5 yıllık ilk sahibinden aldığı için Alfanın A sından anlamayan hayvancılık sektöründen biriydi. Allah razı olsun, beni hayallerime kavuşturdu

Tolga033

Çok güzel,temiz 159 denk gelmiş. Hayırlı olsun ,kazasız belasız.  :nazar:

canselmo

teşekkürler,,direk rakam vermeyecem ama piyasasından en az 7 bin TL ucuza maloldu,,bu 159 u almam için havadaki bütün pozitif elektronlar benimleydi, şans yanımdaydı, satıcı ile ortak arkadaşımız çıktı, para elinin kiri olan biriydi, pazarlıkta hiç ketum davranmadı çünkü elden çıkarması gerekiyordu, alacak karşılığı 4,5 yıllık ilk sahibinden aldığı için Alfanın A sından anlamayan hayvancılık sektöründen biriydi. Allah razı olsun, beni hayallerime kavuşturdu
Allah istemiş resmen araca size  nasip etmiş . Cvp için teşekkürler ortalama fiyat belli oldu kafamda :)
2.memleket  = İtalya

ademirtas

Maşallah demeden geçmemek lazım :) MAŞALLAH ...
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

hakan.yklmz.7

ArinFırat

Maşallah demeden geçmemek lazım :) MAŞALLAH ...
Daha iyileri sizlerin olsun.teşekkürler

ArinFırat

allah kaza bela vermesin. çok güzel.
Teşekkürler.Amin cümlemize

mdrcn70

Hayırlı uğurlu olsun  Fırat abi 156 ın  emin ellerde gözüm gibi bakıyorum. 159 da muhteşem Allah kaza bela vermez inşallah. 

harunk

ben genelde(eger muzigin sesini acmadan gidiyorsam ort. 8,5 yakiyorum ki kasmadan kullaniyorum hic gerci sunuda soylemem gerekir ki trafige girdigim pek olmuyor (trafik saatlerinde veya rotasinda biyere gideceksem araba illaki lazim degilse motorla cikmam etkili fazlasiyla)

hayirli olsun bu arada araciniz
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

ArinFırat

Hayırlı uğurlu olsun  Fırat abi 156 ın  emin ellerde gözüm gibi bakıyorum. 159 da muhteşem Allah kaza bela vermez inşallah.
teşekkürler Mehmet kardeş..wallahi senin farlar 10 gündür bagajımda duruyor,fırsat bulup ilçe garajına gidemedim.(hoşgörü pls) :-)

ArinFırat

ben genelde(eger muzigin sesini acmadan gidiyorsam ort. 8,5 yakiyorum ki kasmadan kullaniyorum hic gerci sunuda soylemem gerekir ki trafige girdigim pek olmuyor (trafik saatlerinde veya rotasinda biyere gideceksem araba illaki lazim degilse motorla cikmam etkili fazlasiyla)

hayirli olsun bu arada araciniz
teşekkürler kardeşim,,,140 TL'ye 35,7 lt yakıt ile şehir içi 500 km yol yaptım..2000 devri geçmeden ve aşırı yumuşak kullanarak,yeri geldi boşa atarak en az ne kadar yakabilirim testi uyguladım, yol bilgisayarına göre ortalamam 7,5lt/100km ...kısacası az yakması için her yolu denedim,,1 lt ile 14 km yol yapabildim..hesaplamalarıma göre önceki 1.6 lpg li 156 ile aynı yakıyorum..

cany

Güzel günlerde kazasız kullanmanız dileğiyle.. Maşallah  :nazar:

ArinFırat

teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login

ArinFırat

ArinFırat

sitenin resim yükleme ile ilgili uygulamada yaptığı değişiklikten ötürü ilk sayfalardaki resimlerim görünmüyor..bu sebeple resimleri güncelleme ihtiyacı hissettim.

ArinFırat

ArinFırat

ArinFırat

ArinFırat

Theillest

ArinFırat