Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

54bs970 - adapazarında bir giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bsrgzc54

You are not allowed to view links. Register or Login
Hoşgeldiniz,

Multiair üniteler yağ konusunda oldukça hassastır. Normalde kullandığınız yağın 5W-40 olması ve Fiat'a ait "FIAT 9.55535-S2" spesifikasyonunu sağlaması gerekir. Uygunsuz yağların kullanımı durumunda MA'ın arıza vermesi oldukça olasıdır ( gereğinden fazla yağ konulması, min seviyenin altına inmesi; kısacası MA yağa aşırı duyaarlıdır). You are not allowed to view links. Register or Login bahsettiğiniz yağa OK vermiş, kendisi bu konularla bizden daha haşır neşirdir. 0W-40'ın uygunluğu konusunda araştıracağım fakat; değil yağın kalınlığı ben henüz aracımda spec tutmayan bir yağ kullanmadım.

Yazılım konusunda ise insanların size söylediği sözlerdem ziyade yaaptıkları işleri referans almanızı tavsiye edebilirim. MA bildiğiniz üzere emme egzantiriği olmayan bunun yerine yağ basıncı ile çalışan farklı bir aktivatörün kullanıldığı bir motordur. MA yazılımı konusu başlı başına bir bilgi birikimi ve tecrübe gerekmektedir.Diğer yazılımlara kıyasen emeğin oldukça üst seviyede olduğu bir prosestir. Bu konuda da Oğuzcan sizi aydınlatabilir....
Hoşbuldum teşekkürler. Kullandığım yağ bahsettiğiniz fiatın spesifikasyonunu karşılıyor. Yazılım için de önce egzozu bekliycem buarada da araştırmaya devam edicem ama biyandan da racechip düşünmüyo değilim. Oğuzcanın baya başını ağrıtıcam sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jakomo

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız her daim keyilfli sürüşler dilerim
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

bsrgzc54

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız her daim keyilfli sürüşler dilerim
Teşekkürler

OğuzCanAlantor

Hoşbuldum teşekkürler. Kullandığım yağ bahsettiğiniz fiatın spesifikasyonunu karşılıyor. Yazılım için de önce egzozu bekliycem buarada da araştırmaya devam edicem ama biyandan da racechip düşünmüyo değilim. Oğuzcanın baya başını ağrıtıcam sanırım

Kemal Abi bir dönem box kullandı sonra oda yazılıma geçti istersen onun görüşlerini al derim. You are not allowed to view links. Register or Login

bsrgzc54

Kemal Abi bir dönem box kullandı sonra oda yazılıma geçti istersen onun görüşlerini al derim. You are not allowed to view links. Register or Login
Boxtan vazgeçtiyse sanırım fikrini sormaya gerek yok

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Foxy

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Selam vereceğim bir Alfa daha geldi Adapazarı'na :)

bsrgzc54

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Selam vereceğim bir Alfa daha geldi Adapazarı'na :)
Teşekkür ederim. Kuru kuru selam olmaz çay içmeye de beklerim

bsrgzc54

Yazılım için iki firmayla görüştüm resmen hüsran. Biri senin araca yapmıyoz biz dedi kestirip attı ki bilindik bir firma. İkincisi de yine bilindik bir firma kimisine oluyor kimisine olmuyor beyine bakmamız lazım dedi aracı getir dedi olursa 195hp olur dedi. Nasıl bi iş bu ben alamadım ne demek olan var olmayan var?

OğuzCanAlantor

Yazılım için iki firmayla görüştüm resmen hüsran. Biri senin araca yapmıyoz biz dedi kestirip attı ki bilindik bir firma. İkincisi de yine bilindik bir firma kimisine oluyor kimisine olmuyor beyine bakmamız lazım dedi aracı getir dedi olursa 195hp olur dedi. Nasıl bi iş bu ben alamadım ne demek olan var olmayan var?

Saçmalamışlar nasıl olan var olmayan var :) You are not allowed to view links. Register or Login ile iletişime geçtin mi o DR.ECuda yaptırmıştı .

bsrgzc54

Saçmalamışlar nasıl olan var olmayan var :) You are not allowed to view links. Register or Login ile iletişime geçtin mi o DR.ECuda yaptırmıştı .
Dr ecuyla da görüştüm yaparız demişti. Ecufast olan var olmayan var diyen

bsrgzc54

Dr ecuyla da görüştüm yaparız demişti. Ecufast olan var olmayan var diyen

Çok pardon düzeltiyorum Dr ecu direk 195 yaparız dedi. Ecufast hiç yapamayız dedi. Paşaoğlu olan var olmayan var dedi.

bsrgzc54

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Işıklarda arızalanmış bir TIR ve uyarı niyetine yola konmuş iki sarı çizme. Canım memleketim.

bsrgzc54

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Stickerlarımız da geldi ama uygulama konusunda kararsız kaldım.

murat

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

bsrgzc54

Uygulamamak lazım  8)
Ön cam değil de yanları denemek istiyorum jantlar siyah yapınca yakışır gibime geliyor

bsrgzc54

Adapazarı'nda sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde 😂

Ali Jea

Rakam özellikle seçilmiş gibi :D

Telefonumdan gönderildi.

bsrgzc54

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Fg spacer'dan arkalara 20mm önlere de 17mm siparişimiz verildi 😎

bsrgzc54

Alfa parking

ealprsln

Fg spacer'dan arkalara 20mm önlere de 17mm siparişimiz verildi 😎

yeni ölçüleri karşılayacak bijon tedarik etmeyi de unutmayın....
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

bsrgzc54

yeni ölçüleri karşılayacak bijon tedarik etmeyi de unutmayın....
Uygun bijonları da gönderiyorlar sağolsunlar 😁

bsrgzc54

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
3 kişilik bir ekip saatler süren çalışma ampulün farın içinde ebesinin nikahına kaçması sonuçta profesyonel bir yardım ile beyaz ampüllerimiz takıldı. İki ampül değiştirmek için kan aktı resmen 😂

bsrgzc54

bsrgzc54

Ve işte huzurlarınızda kızımın ilk alfası. Kendisi henüz bu dünyada olmasa da.

tayfun

Merhabalar. İki alfa'da hayırlı olsun. Oğluma bende 4c aldım aynısından. Uyurken bile elinden brakmıyor