Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

54bs970 - adapazarında bir giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bsrgzc54

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhabalar. İki alfa'da hayırlı olsun. Oğluma bende 4c aldım aynısından. Uyurken bile elinden brakmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Utanmasam ben bile bırakmıycam 😂 teşekkür ederim 😊

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agucba

Bizim kızın arabaları arasında bir 8C, süspansiyon sistemi elden geçirilmiş bir 156, bir 75 var. 147 GTA da vardı ama şu anda yok. Muhtemelen kuzenlerine götürdü ve orada kaldı.

agucba via tapatalk

///////////////

bsrgzc54

Bizim kızın arabaları arasında bir 8C, süspansiyon sistemi elden geçirilmiş bir 156, bir 75 var. 147 GTA da vardı ama şu anda yok. Muhtemelen kuzenlerine götürdü ve orada kaldı.

agucba via tapatalk
156 satılık mı? 😁😁😁

bsrgzc54

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Dün sipariş verdim bugün spacerlar geldi ve takıldı 😎

agucba

Arka tekerler biraz fazla dışarıda gibi. Yani teker çamurluktan taşmış gibi geldi bana.

agucba via tapatalk

///////////////

bsrgzc54

Arka tekerler biraz fazla dışarıda gibi. Yani teker çamurluktan taşmış gibi geldi bana.

agucba via tapatalk
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Tam sıfır gibi olmuş çamurluğa

tayfun

Hayırlı olsun. Yaza doğru benimde niyetim var. Piyasadaki yapma spacer'lar pek sağlıklı deyil, diye duydum. Orjinalide nasıl temin ederim, maliyeti nedir pek bilmiyorum. Siz nasıl temin ettiniz?

bsrgzc54

Hayırlı olsun. Yaza doğru benimde niyetim var. Piyasadaki yapma spacer'lar pek sağlıklı deyil, diye duydum. Orjinalide nasıl temin ederim, maliyeti nedir pek bilmiyorum. Siz nasıl temin ettiniz?

Facebook'a Fg spacer diye yazarsan görebilirsin profilini incelersiniz benim içime sindi şuan için bi sorun da yaşamadım henüz daha 24 saat bile olmadı gerçi taktığım 😊

tayfun

Teşekkür ederim

bsrgzc54

bsrgzc54

Ve nihayet 😍😍😍

bsrgzc54

Yazılımı da hallettik 😊

ealprsln

Basri Bey, yazılım işlemi ne kadar sürdü ve aldığınız sonuç nedir? Bizimle paylaşabilirmisiniz, öncesi ve sonrası olarak araçta bariz bir farklılaşma yaşandı mı?
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

bsrgzc54

Basri Bey, yazılım işlemi ne kadar sürdü ve aldığınız sonuç nedir? Bizimle paylaşabilirmisiniz, öncesi ve sonrası olarak araçta bariz bir farklılaşma yaşandı mı?
Yazılım yaklaşık 4 saat sürdü çünkü ilk yazılım atılınca kalibrasyon sırasında bi yanlışlık yaptılar ve teste çıktığımızda yürümedi gaz yemedi bayıldı kaldı. Tekrar silip yüklediler busefer sonuç bariz belli oluyor. Üçüncü viteste bile gaza oturunca esp zor tutuyor aracı. Dynoya çıkamadım ilk fırsatta onu da halledicem bakalım. Eğriyi görmek lazım kesin sonuç için ☺️

Theillest

Hayırlı olsun

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

bsrgzc54

Hayırlı olsun

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi
Teşekkür ederim 😊

a-y-k-u-t

Zirai sanayii karşısında mı duruyor bu araç
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

bsrgzc54

Zirai sanayii karşısında mı duruyor bu araç
Yok o başka bir araç ama  ben de yine aynı cadde üstündeyim

yekka

Spacer in ne gibi faydası oldu aracınıza ? Olumlu olumsuz yorum yapabilirmisiniz :) bu arada maşallah

bsrgzc54

Spacer in ne gibi faydası oldu aracınıza ? Olumlu olumsuz yorum yapabilirmisiniz :) bu arada maşallah

Öncelikle teşekkür ederim 😊. Spacer için ise aracın koltuğuna oturduğunuz anda hissediyorsunuz farkı araç çok daha geniş hissettiriyor ve özellikle hızlı ve uzun virajlarda çok daha dengeli şahsen ben memnunum 😊

yekka

Hocam bende yol tutuşunu bir adım ileri taşıma istiyordum tel yay ile olmaz kule gergisi spacer ( baya terettür ettiriyordu kötüleşenlerde var ) düşündüm ilk açıdan :) bu arada tct yazılım + Egzost ile şahane olur :) maşallah tekrar

bsrgzc54

Hocam bende yol tutuşunu bir adım ileri taşıma istiyordum tel yay ile olmaz kule gergisi spacer ( baya terettür ettiriyordu kötüleşenlerde var ) düşündüm ilk açıdan :) bu arada tct yazılım + Egzost ile şahane olur :) maşallah tekrar

Direksiyondaki orjinal hissi kaybettiği için söktüren olduğunu duydum ama bu sanırım kullanım alışkanlıklarına göre değişen bir durum. dediğim gibi ben şahsen memnunum. Ben de çok araştırdım mesela porsche fabrika çıkışı spacer opsiyonu sunuyor müşterilerine vardır bir bildikleri 😉

yekka

Direksiyondaki orjinal hissi kaybettiği için söktüren olduğunu duydum ama bu sanırım kullanım alışkanlıklarına göre değişen bir durum. dediğim gibi ben şahsen memnunum. Ben de çok araştırdım mesela porsche fabrika çıkışı spacer opsiyonu sunuyor müşterilerine vardır bir bildikleri

Hocam pahalı bir şey mi peki ?

bsrgzc54

Hocam pahalı bir şey mi peki ?

500tlye yaptırdım ben ☺️

yekka

500tlye yaptırdım ben