Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

61 DC 146 YENİ RESİMLER 3. SAYFADA

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfa146

arkadaşlar bugün arabaya komple boya bakımı yaptırdım ve resimlerini çekip siteye koyacaktım. fakat yağmurun gazabına uğradım ve canım hiç fotoğraf çekmek istemedi ama yinede çektim biraz.
ilk 2 resim cila yapılırken çekildi. devamındaki resimler yağmurdan nasibini almış arabamın resimleri.

Register or Login" border=0>

yağmurla haşirneşir olmuş hali

Edited by - alfa146 on 14/07/2008  14:41:43

n/a

fotolar çok güzel olmuş.yalnız küçük bir ayrıntı unutulmuş gibi.sis farları yokmu?güle güle kullan.

CuoreSportivo

Cok guzel duruyo, kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle...

n/a

Bence araç gayet hoş olmuş, piknikte de görmüştüm..
Tek beğenmediğim yanı arabanın orasına burasına yapıştırılmış stickerlar, bence onlar hiç olmamış, ama ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz
Onun dışında değişiklikler gayet güzel..
Umarım kazasız belasız kullanırsınız..

Edited by - shame on 27/05/2007  11:33:14

n/a

her seye +
önde duruan jsv stickerina -  

bencede su an arabanız cok gusel sadece su uzerinde bulunan stickerleri cıkarın yeter!!

Edited by - boogey man on 27/05/2007  12:55:30

Fatih_AurA

Çok iyi olmuş bravo

Alfadanadam

Ben de bir tek sticker kısmını beğenmedim, onu dışında gayet güzel. Piknikte de dıştan iyice görmüştük ama iç mekanın daha detaylı fotolarını da görmek isteriz :)

Güle güle kullan dostum, kazasız belasız...

n/a

piknikte aracınızı yakından görme fırsatım oldu stickerlar dışında güzel bir aracınız var...özellikle jantlar çok yakışmış...aracınızı,güle güle hayırlısı ile kullanın.. :)

agucba

Arka tampon hariç bence oldukça başarılı.
İç mekanın resimlerini de merak ediyorum, zira kafalıklarda gördüğüm ekranlar ilgi çekici.

///////////////

AlfistiKerem

Çok güzel olmuş.Zaten piknikte de yakından izleme fırsatı bulmuştum.Tekrar güle güle kullanın.Maşallah...

n/a

Karadeniz Fırtınası.
Piknik günü Carrefour dan Kavacık'a kadar peş peşe geldik. Benim arabada bağırıyor falan ama seninkinin sesi benimkini bastırmıştı.Arabanın şekli şemali bence de gayet güzel. Müzik tesisatın için fazla söze gerek yok, sanırım sen gereken herşeyi yapmışsın
Maşallah , kazasız belasız sürüşler.

n/a

Taner bey bakın korktuğunuz gibi değilmiş
146lar için var mı bilmiyorum ama şöyle siyah tabanlı, şeffaf camlı farlar olsa çok güzel durur..
Ancak stickerlardan kurtulmalı

n/a

canavar maşallah.pikniktede baya incelemiştim.ALLAH kaza bela vermesin.

BARLAS

Maşşallah.. Yağmurdan sonraki hali bile gıcır gıcır..

murat

Trabzon'un özel araçlarından biri olduğuna eminim.Kazasız belasız kullanın Benim de gözüme tamponlarda emanet gibi duran plakalar çarptı naçizane..Hani onlar için tamponlarda hafif girintili yuvalar yapılmış olsa daha güzel görünürdü diye düşünüyorum
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Sercan Keklik

pikniktede inceleme fırsatımız olmuştu tamamiyle cok emek var... taner abi şahane bi araç hazırlamışsın. tebrikler.. devamını bekliyoruz
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alfadanadam

quote:

Trabzon'un özel araçlarından biri olduğuna eminim.Kazasız belasız kullanın Benim de gözüme tamponlarda emanet gibi duran plakalar çarptı naçizane..Hani onlar için tamponlarda hafif girintili yuvalar yapılmış olsa daha güzel görünürdü diye düşünüyorum

Ben de aynı fikirdeyim, yazsam mı diye düşünmüştüm ama bu şekilde düşünen bir tek ben değil mişim demek ki :)

n/a

arka tampon ve stickerlar dışında çok güzel bi araç

piknikten sonra servistede karşılaşmıştık baya inceleme şansım oldu arabanın içinde çok şık detaylar var bence hepsinin ayrı ayrı resmini koymalısın

alfa146

herkese yorumları için çok çok teşekkür ederim. bazen içerden bazı şeyler görünmüyor

herkese cevap vermeye çalışıyım;

öncelikle stickerlardan kurtarıyorum arabayı.

sis farına gelince şimdilik yok, ön perde ızgaranın altına gizli düşünüyorum. tamponda sis farı yeri açmak pek işime gelmiyor.

arka tampondan bende çok fazla hoşnut olmadım ilk yapıldığında fakat arabanın arkası biraz yüksek olduğundan tampon şekillendirmek baya zor oldu ön tampon kadar spor olmasını istedim ama ne yazıkki fazlası oldu. şimdi kenarlarının açık kalan kısımlarından lastiklerin görünmemesi için hava kanalı yapmayı düşünüyoruz.

plakalara gelince onları aslında yeni bastırtıcaktım kare şekilde ama sırf nazarlık olsun diye değiştirmeden olduğu gibi ol orta yapıştırttım.

farlara gelince orjinal yapılmış siyah farlar yok. yurtdışında modifiye edilmişleri var camı açıp içini siyaha boyatıp kapatmışlar onlarda pek işime gelmiyor. ama siyah tabanlı far benimde aklımda biraz.

içinin fotolarını detaylı koymadım çünkü bana göre içinin daha çok işi var ama burdaki yorumlarınızı ve fikirlerinizi gördükten sonra en yakın zamanda içinin resimlerini çekip, yapmak istediklerimi ne şekilde yapmamla bağlantılı sizinde fikirlerinizi ve düşüncelerinizi almak istiyorum.

tekrardan herkese çok teşekkür ederim.

Alfadanadam

Taner'cim arabanın içini detaylı bilmiyorum ama You are not allowed to view links. Register or Login var belki yapmayı düşündüklerinle ilgili fikir verebilir.

alfa146

quote:

Taner'cim arabanın içini detaylı bilmiyorum ama You are not allowed to view links. Register or Login var belki yapmayı düşündüklerinle ilgili fikir verebilir.

o şekilde bişeyler var aklımda ama ordaki 146nın veya 145in konsuluna yapılan pek hoşuma gitmedi benim. sanki araçtan ayrı bir parçaymış gibi duruyor. bütünlüğü bozduğunu düşünüyorum. evdeki arşivimde var bi resim akşam bi aksilik olmazsa koyarım buraya beraberce değerlendiririz.
yardımın için teşekkür ederim.

alfa146

buna benzer bişey düşünüyorum ama bunun gibi bütün panelle oynamayı düşünmüyorum. üst kısımda bulunan kalorifer havalandırmalarının orayı iptal edip monitörü oraya koymayı düşünüyorum.

Alfadanadam

Bence resimdeki gayet güzel. Havalandırmaları aşağı alarak yer kazanmak güzel fikir. Hem arabada sigara içirmeyen biriysen küllüğe de ihtiyaç yok hem de teybin altındaki ikinci göze.
Havalandırmaları iptal edersen görsel olarak hoş görünmeyebilir.
Bence yapmadan önce Photoshop gibi bir programla gör düşündüklerini :)

murat

Göğüsteki Alfa Romeo yazısı kalsın ama
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

GONENC

bence de çok güzel olmuş ve de en önemlisi çok ter dökülmüş buraya kadar...
sticker lara bir ek de benden;
silecekler..
tarzına ve karizmasına daha uygun silecekler kullanmalısın bence arkadaş..