Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam - Mito QV :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sacak

Bülent abi maşallahın var Hızına yetişmek ne mümkün :)
Alım-Satım yapmadan Vergi dairesiyle konuyu paylaşırsan ilerisi için kafan rahat olur
ha vergi dairelerinin de birinin dediği diğerini tutmuyor o ayrı konu
Minimum 6 ay içinde postacı çalar kapıyı Vergi dairesinden nikaha davet edilirsin
Ordaki zatı muhterem iyi günündeyse alım-satımların kar amaçlı olmadığını bu işin ticaretini yapmadığını
beyan edersin herhangi bir ceza veya vergi ödemeden konu kapanır
haaa muhterem tersinden kalktıysa 3 yada 5 araç sonrası gelir vergisine tabisin der alım satımlardan gelir beyanı vermemişsin der. der oğlu der canından bıkarsın
satışdan kar edildi ise edilen karın %20 -%35 arası vergiye Beyanda bulunmamanın cezası baya bir yüklü idi :)

156 2.0
INFINITI FX -35

antihero

tebrikler, hayırlısı olsun :)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Bülent abi maşallahın var Hızına yetişmek ne mümkün :)
Alım-Satım yapmadan Vergi dairesiyle konuyu paylaşırsan ilerisi için kafan rahat olur
ha vergi dairelerinin de birinin dediği diğerini tutmuyor o ayrı konu
Minimum 6 ay içinde postacı çalar kapıyı Vergi dairesinden nikaha davet edilirsin
Ordaki zatı muhterem iyi günündeyse alım-satımların kar amaçlı olmadığını bu işin ticaretini yapmadığını
beyan edersin herhangi bir ceza veya vergi ödemeden konu kapanır
haaa muhterem tersinden kalktıysa 3 yada 5 araç sonrası gelir vergisine tabisin der alım satımlardan gelir beyanı vermemişsin der. der oğlu der canından bıkarsın
satışdan kar edildi ise edilen karın %20 -%35 arası vergiye Beyanda bulunmamanın cezası baya bir yüklü idi :)

O iş kötü ya. İşin kötüsü qv, aldığım bayanın şirketi üzerineydi, muhasebecisi değerini düşük yazdırın dediydi notere ben de benim için mahsuru yok demiştim. Bu durumda ben satarken tam satış bedeli yazılırsa baya sıkıntı olur çünkü kar ediyormuş görüntüsü olur.

Tapatalk

rain man

Hayırlı olsun abi. Terfinizde tebrikler. Daha başarılı günler geçirmeniz dileğiyle.

Mito QV gönlümde yatan aslanlardan biri, değerine bilecek birisine gider umarım.

Siz de satarken alacak kişiyle anlaşıp noterde düşük beyan edin. Sorun edilmezse hiç başınız da ağrımaz.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Fatihob

Bülent abi hayırlı olsun. MiTo at arabası gibi sert ama çok tatlı :-[
You are not allowed to view links. Register or Login bak bi buraya satılık MiTo Qv var, hemde siyah ;)
..

OğuzCanAlantor

Abicim hayırlı satışlar olsun inşallah senin gibi bir Alfistaya geçer. :nazar:

tayfun

Hayırlı satışlar Bülent abi.  Mis gibi Qv, tez zamanda satılır. Gelecek giu'yu kanuşmak lazım şimdiden. Eminim gelecek olanda sradan bir giu olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ar.159

Vay arkadaş ben konuyu kaçırmışım ilk sayfadan okuyarak geliyorum güzel bi hayırlı olsun çekeyim mito qv için dedim ki son sayfaya varmadan araba satılıyor valla çok hızlısın üstad hem terfin hem gidecek hemde yerine gelecek alfan şimdiden hayırlı olsun

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Erkay KAHYA

Terfin hayirli uğurlu olsun.  :D
Ileride Mito qv nin de tadini almadik demezsin.  :)
Hersey gonlunce olsun.

bado

BÜLENT abi hayırlı olsun kazasız belasız

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

mktlmz

Hayırlı uğurlu olsun, aracınız çok güzel. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun  :nazar: :)

Alfadanadam

Çok teşekkürler arkadaşlar. Yaş iyice kemale ermeden bütün Alfaları kullanmak lazım.
Tebrik mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim.

Tapatalk

Kurzuk

Dostum 70'li yaşlarım için şundan düşünüyorum. İki tane bulalım da yedekte dursun
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Alfadanadam

Dostum 70'li yaşlarım için şundan düşünüyorum. İki tane bulalım da yedekte dursun
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ah dostum, tam modelini bulmuşsun hem de. 4C'yi en çok buna benzetiyorum ve sanırım sırf bu yüzden 8C'den bile fazla beğeniyorum sanırım :)

Kurzuk

Aynen katılıyorum :)) bana bugün bir 4C ve bir 8C mi verelim? bunu mu? deseler. Bin kere bu, milyon kere bu :)
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

alfacan

Hayırlı olsun abi , gelecekte benim de seçimim oabilir :yukari-ok:

Tolga033

Allah,sağlıklı,uzun ömürler You are not allowed to view links. Register or Login'ye ne yakar acaba. :D

ealprsln

Aynen katılıyorum :)) bana bugün bir 4C ve bir 8C mi verelim? bunu mu? deseler. Bin kere bu, milyon kere bu :)

bundan dünya üzerinde "orijinal" sadece 18 adet var sanırım  :D
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Kurzuk

bundan dünya üzerinde "orijinal" sadece 18 adet var sanırım  :D

Evet aynen öyle :))
2008 MY GT Q2

Alfadanadam

Arkadaşlar, belirsiz bir süre için satış iptal. Sattıktan sonra üzerine koymayı planladığım parayı başka işlerde kullanma zarureti çıktığı ayrıca da çok yoğun proje dönemine girdiğimden satışı iptal.
Önümüzdeki aylarda şartlar değişirse değerlendiririm artık.

Arturr

Maşaallah,hayırlı olsun

dragut

Bülent abi yeni görüyorum. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız :)

:nazar: :clover: :nazar:
"Alfa sevgisi"