Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Adana'dan 2004 Model 156 1.6 TS Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sonery1

Selamlar
Motor Control System hatası lpg ayarlarının düzgün olmamasından dolayımış. Geçen gün lpg ayarları normal olması gereken şekilde ayarlandı ve sorun çözüldü. Şimdi motor ısınmadan da 3bin devirleri geçsem bile gaz kesme ve Motor Control System Hata uyarısı vermiyor.
Dış aydınlatmaların kabloları yenilendi ve bütün aydınlatmalar çalışıyor fakat panelde hala aydınlatma hata ışığı yanıyor çözemedim...🤔

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Majo

Aydınlatma hatası için gündüz farını kontrol ettin mi :) Genelde gözden kaçar gündüz farı. Kısa ve uzun fara bakarlar lambalar yanıyor diye sorun yok sanılır. Halbuki gündüz farının biri yanmıyordur. Tecrübeyle sabit  :))
Risk yoksa ben de yokum.

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login
Aydınlatma hatası için gündüz farını kontrol ettin mi :) Genelde gözden kaçar gündüz farı. Kısa ve uzun fara bakarlar lambalar yanıyor diye sorun yok sanılır. Halbuki gündüz farının biri yanmıyordur. Tecrübeyle sabit  :))

156 ve gündüz farı? :)

01hakan

156 ve gündüz farı? :)
Cidden gündüz farı hangisi park var cok kısık yanan o mu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

octinum

Cidden gündüz farı hangisi park var cok kısık yanan o mu

Yok ki gündüz farı. :) Arkadaşımız Sonery'nin aracı başkasıyla karıştırmış diye düşünüp yazdım.

Sonery1

🙄 park lambalarını kastetti galiba.
Ama onlarda normal yanıyor. Yanmayan tek aydınlatma iç arkadaki lamba onun da aydınlatma hatası vermeyeceğini değerlendirmiştik 🤔

01hakan

🙄 park lambalarını kastetti galiba.
Ama onlarda normal yanıyor. Yanmayan tek aydınlatma iç arkadaki lamba onun da aydınlatma hatası vermeyeceğini değerlendirmiştik 🤔

Ampuldemi sıkıntı

COURE SPORTİVO

Sonery1

Ampuldemi sıkıntı

Ampülden galiba. Sökmeye çalıştım ama olmadı tavan döşemeye zarar vermeyeyim diye vazgeçtim.

Sonery1

19 Mayıs 2017 🇹🇷[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sonery1

2016 yaz AdanAlfisti [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

octinum

Sonery1

Bunun yenisini yapmak gerek. :)  :alfisti:
O yüzden paylaştım. etiketlemeyi beceremedim bir türlü yoksa bir dürtme gibisinden olacaktı ama

Sonery1

Foto güncelleme/ Ayrıca aracım satılıktır.
Egzoz başını da değiştirmiştim resmi yoktu burada.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sonery1

Kaporta ve tamponda çatlaklar var tamamen boyanması ve elden geçmesi gerekiyor. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sonery1

Foto update[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

01hakan

Kaporta ve tamponda çatlaklar var tamamen boyanması ve elden geçmesi gerekiyor. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Kaportaci var tanidik elinden gtv ve 156 m gecti

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

Sonery1

Kaportaci var tanidik elinden gtv ve 156 m gecti

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komple boyatmayı da düşünüyordum ama satacağım artık tayin ve en önemlisi hanımdan dolayı.

Sonery1

Far temizliği + uzun/kısa led xenon günceli.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

S.Asil

2016 yaz AdanAlfisti [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

özlenilen günler :(
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)