Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Adana'dan 2004 Model 156 1.6 TS Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octinum

Arabanın suyundan en ufak şüphe varsa değiştirin. Yeni aldınız zaten, öncesinde ne olduğunu bilemeyebilirsiniz. Bu arada ben bir antifriz ölçüm zımbırtısı aldım, daha test etmedim ama sizinkini de kontrol edebiliriz. :)

Hararetin 90'ı geçmesi doğal ama. Benimki de şehir içi sıkışık/zorlamalı rampa yukarı trafikte geçiyor. Geçsin zaten, sıcak motor verimli motordur. :) Önemli olan en sona dayanıp kırmızı hararet ışığını yaktırmaması. Baktınız önlenemez şekilde tırmanıyor, o zaman tehlikeli olabilir.

Sonery1

You are not allowed to view links. Register or Login
Arabanın suyundan en ufak şüphe varsa değiştirin. Yeni aldınız zaten, öncesinde ne olduğunu bilemeyebilirsiniz. Bu arada ben bir antifriz ölçüm zımbırtısı aldım, daha test etmedim ama sizinkini de kontrol edebiliriz. :)

Hararetin 90'ı geçmesi doğal ama. Benimki de şehir içi sıkışık/zorlamalı rampa yukarı trafikte geçiyor. Geçsin zaten, sıcak motor verimli motordur. :) Önemli olan en sona dayanıp kırmızı hararet ışığını yaktırmaması. Baktınız önlenemez şekilde tırmanıyor, o zaman tehlikeli olabilir.
İmdadımıza yetiştin hocam valla hızır gibisin yine 👍

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S.Asil

Tüm Bakım Parçalarını Aldım Kimse Alfaya Yanaşmıyor Bu Nedir Anlamadı Altı Üstü Yağ Filtre Değişecek Elimde Malzeme Olsa Ben Yapacağım O Biçim , Kimseye Güvenmiyor Aracım Konusunda Özellikle SS Kimse Kullanmayı Bilmiyor Muayeneye İstanbula Gitmeyi Düşünen Biriyim Öyle Söyleyeyim , Deneyelim Tabi Sorun Değil Değişmeyi Düşünüyorum , Birde Tabi Genç Olunca Usta Dediklerimizin Bile Davranışları Değişiyor Bilmiyorum...

Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

Sonery1

Tüm Bakım Parçalarını Aldım Kimse Alfaya Yanaşmıyor Bu Nedir Anlamadı Altı Üstü Yağ Filtre Değişecek Elimde Malzeme Olsa Ben Yapacağım O Biçim , Kimseye Güvenmiyor Aracım Konusunda Özellikle SS Kimse Kullanmayı Bilmiyor Muayeneye İstanbula Gitmeyi Düşünen Biriyim Öyle Söyleyeyim , Deneyelim Tabi Sorun Değil Değişmeyi Düşünüyorum , Birde Tabi Genç Olunca Usta Dediklerimizin Bile Davranışları Değişiyor Bilmiyorum...
Emirhan'ın usta yardımcı olur sana yani octinum onun araba da SS. Emirhan hocam  yarın bi üçlü buluşmamı yapsak senin ustanın orda aslında? Müsait isen?

S.Asil

Şimdilik çok şükür sıkıntım yok yağ için tanıdık var sağolsunlar yardımcı oluyorlar ama gel gelelim diğer konular... Yinede Her Sürdüğümde Diyorum " Sezarın Hakkı Sezar "  :clover:
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

octinum

Emirhan'ın usta yardımcı olur sana yani octinum onun araba da SS. Emirhan hocam  yarın bi üçlü buluşmamı yapsak senin ustanın orda aslında? Müsait isen?

Cumartesi demek istedin? :) Olur, benim yine işim var biraz. Ya Vectra'nın kalanlarını halledeceğim ya da Alfaya bakacağım. Bizim You are not allowed to view links. Register or Login 'un jantları kargoya vereceğim filan. Her halükarda oralardayım.

You are not allowed to view links. Register or Login hocam saçmalamasınlar, tamam Alfa, pek görmemişlerdir belki ama uzay gemisi de değil. Benim usta halleder onları. Aldığı da 35-40TL işçilik, yağ bakımı için. Basit işler onlar.

Sonery1

Cumartesi demek istedin? :) Olur, benim yine işim var biraz. Ya Vectra'nın kalanlarını halledeceğim ya da Alfaya bakacağım. Bizim You are not allowed to view links. Register or Login 'un jantları kargoya vereceğim filan. Her halükarda oralardayım.

You are not allowed to view links. Register or Login hocam saçmalamasınlar, tamam Alfa, pek görmemişlerdir belki ama uzay gemisi de değil. Benim usta halleder onları. Aldığı da 35-40TL işçilik, yağ bakımı için. Basit işler onlar.
Aynen Cumartesi demek istedim . Şuan nöbetçiyim ve kafa dumanlı idare ediniz . Cumartesi haberleşiriz ozaman .

01hakan

Yeni numuneye giderken solda kolordunun yanında hemen. Tüm ilçe şubeleri aynı binada beklerim 🤗
Özel fiat alfa servisine gitmeyi düşünüyorum yeni metal sanayi ve metro yanındaki. Sizce?

Aa Bende Tarim il mudurlugundeyim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

Sonery1

Aa Bende Tarim il mudurlugundeyim

Ya bu iletini yeni gördüm Hakan😔😔 kusura bakma valla..

Sonery1

Eski resimleri gördüm şimdi daha canlı geldi gözüme bi güncelleme atayım bari🤗 🐍

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

01hakan

Eski resimleri gördüm şimdi daha canlı geldi gözüme bi güncelleme atayım bari🤗 🐍

Maşallah Makinaya bak Allah Nazardan Korusun  ben cok sık rastladım trafikte size ama bi tam denk gelemdik

COURE SPORTİVO

Sonery1

Bu arada 7 Şubata kadar aracım satılıktır. Malum site ilan no: 392468940
Eğer satılırsa ev almayı düşünüyorum...
7 Şubata kadar gitmezse yılanla devam 🐍🐍🐍

01hakan

Bu arada 7 Şubata kadar aracım satılıktır. Malum site ilan no: 392468940
Eğer satılırsa ev almayı düşünüyorum...
7 Şubata kadar gitmezse yılanla devam 🐍🐍🐍

Fiyat falan burdanda bilgilendiriseniz

COURE SPORTİVO

Sonery1

Maşallah Makinaya bak Allah Nazardan Korusun  ben cok sık rastladım trafikte size ama bi tam denk gelemdik

Teşekkürler... GTV ile miydiniz yoksa Albea mı?? GTV olsa gözümden kaçmazdı ya😊😊

01hakan

Teşekkürler... GTV ile miydiniz yoksa Albea mı?? GTV olsa gözümden kaçmazdı ya😊😊

Albea'ydı Yan yana ışıkta bile durduk

COURE SPORTİVO

Sonery1

Fiyat falan burdanda bilgilendiriseniz

Abi fiyat 23bin tl yazdım sitede ama burdan birine giderse tabiki gerekeni yaparız. Pazarlık yapılır. Fiyatı diğer ilanlara bakarak yazdım. Sunroof ve deri koltuk olmayan pert kayıtlı 156 fiyatları 21-22bin den başlamış. Şaşırdım gerçekten.
Aslında diğer markaların boş ve şekilsiz modelleri de aynı fiyat nerdeyse..

Sonery1

Albea'ydı Yan yana ışıkta bile durduk

Yaa bi selamlaşsaydık keşke üzüldüm 😔 karşı karşıya oturuyoruz nerdeyse ama bi görüşmek nasip olmadı valla...😊

01hakan

Yaa bi selamlaşsaydık keşke üzüldüm 😔 karşı karşıya oturuyoruz nerdeyse ama bi görüşmek nasip olmadı valla...😊

Şahsen giderkende baya diri duruor adanadaki 156 lara kıyaslandığında

COURE SPORTİVO

Sonery1

Şahsen giderkende baya diri duruor adanadaki 156 lara kıyaslandığında

Çok teşekkürler. Vakit buldukça elimizden geldiği kadarıyla ilgilenmeye çalıştık doğrusu.. özellikle @octinum sağolsun 🙏

01hakan

Çok teşekkürler. Vakit buldukça elimizden geldiği kadarıyla ilgilenmeye çalıştık doğrusu.. özellikle @octinum sağolsun 🙏

Aracın eksikleri neler

COURE SPORTİVO

Sonery1

Aracın eksikleri neler

Kaporta ya komple boya veya rütuşlardan sonra bi vernik olabilir.
Motor arıza lambası yanıyor. Henüz çözemedik ama elektrik kabloları bi elden geçmeli galiba.
Kullanımda hiç bir sıkıntı yok uzun yol veya şehir içi hiç sorun çıkarmadı şükür.
İlk çalışmada veya motor soğuk iken yüksek devirlere çıkınca Motor Control System hatası veriyor. Nedeni debimetre veya açık hava filtresinden olabilir bilmiyorum.
Fakat Motor yeterince ısındığında italyan aygırı ruhunu yakalıyor resmen 😊 otobanda 160 km/sa lara rahat çıkıyorum. En son 2 bobini yeniledim.
+4 lastik lazım.

01hakan

Aracınız hala satilikmi

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

Sonery1

Aracınız hala satilikmi

Toki başvurusu geçti ama aciliyeti kalmadı satabilirim :)

01hakan

Toki başvurusu geçti ama aciliyeti kalmadı satabilirim :)

Takas varmi dun askeriyeden cikarken gordum masallah adanada iki tane 156 gittim baktim seninki bi baska

COURE SPORTİVO

Sonery1

Takas varmi dun askeriyeden cikarken gordum masallah adanada iki tane 156 gittim baktim seninki bi baska

Yav çok söyledim bi çay içmeye gel askerlik şubesindeyim diye.. Cuma uygun olursan çay içmeye beklerim..pm de atmıştım görmediniz galiba..