Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ADANA'dan GTV V6

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kurzuk

Kesinlikle pırıl pırıl ve çok güzel. Aydınlatmayı beğendim.
Ancak tamponlardakilere ben de anlam veremedim. Bir fonksiyonu/işlevi var mı onların? Umarım tampona vidalı değillerdir.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Kurzuk

Jantlar da siyahtan daha güzel ama ben orjinalciyim biraz, gözlerim orjinal Alfa jantı arıyor.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ykilinc

Hayırlı olsun, tampondaki ekler ve farlarin karartilmasi dışında güzel olmus.

01hakan

You are not allowed to view links. Register or Login
Kesinlikle pırıl pırıl ve çok güzel. Aydınlatmayı beğendim.
Ancak tamponlardakilere ben de anlam veremedim. Bir fonksiyonu/işlevi var mı onların? Umarım tampona vidalı değillerdir.
Tampomdakiler : Sürat sırasında Arabanın rüzgarı Bölerek Öne hem Ağırlık hem denge sağlıyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

octinum

Tampomdakiler : Sürat sırasında Arabanın rüzgarı Bölerek Öne hem Ağırlık hem denge sağlıyor

Ehm, o iş öyle olmayabilir. :)

Bunların olabilmesi için spesifik hesaplamalar yapılmalı. Tam tersi ön tarafa etkiyen kaldırma kuvvetini azaltmak yerine artırıyor da olabilir. Veya fazla artırıp arkayla dengesizlik de yaratabilir. Zamanında birisine bagaj üzeri spoiler niyetine uçak kanadı biçimli bir şey tavsiyesi duymuştum. Sanayideki usta öyle kanaat getirmiş. Uçak hızlı ve kanatlı, öyleyse araba da hızlı olacaksa kanatlı olmalı diye herhalde.  :D Öyle beter bir araba da değildi halbuki, Focus gibi bir şeyler olması gerek. Sonra elemanın arabayı çok kötü, 130-140'tan sonra yolda tutamıyorum Şahin gibi gidiyor diye diye elden çıkardığını duymuştuk.  >:D

01hakan

Ehm, o iş öyle olmayabilir. :)

Bunların olabilmesi için spesifik hesaplamalar yapılmalı. Tam tersi ön tarafa etkiyen kaldırma kuvvetini azaltmak yerine artırıyor da olabilir. Veya fazla artırıp arkayla dengesizlik de yaratabilir. Zamanında birisine bagaj üzeri spoiler niyetine uçak kanadı biçimli bir şey tavsiyesi duymuştum. Sanayideki usta öyle kanaat getirmiş. Uçak hızlı ve kanatlı, öyleyse araba da hızlı olacaksa kanatlı olmalı diye herhalde.  :D Öyle beter bir araba da değildi halbuki, Focus gibi bir şeyler olması gerek. Sonra elemanın arabayı çok kötü, 130-140'tan sonra yolda tutamıyorum Şahin gibi gidiyor diye diye elden çıkardığını duymuştuk.  >:D
Arkada zaten down force saglayan spoilerim var oyüzden taktik ama zaten şikayetci olursak sokeriz Bi deneyelim

COURE SPORTİVO

octinum

Arkada zaten down force saglayan spoilerim var oyüzden taktik ama zaten şikayetci olursak sokeriz Bi deneyelim

Aman dikkatli deneyiniz. :)

OğuzCanAlantor

Neden orjinal jantlar dışındakilere inat ediyorsun abi :)

Herşeyi çok güzel yaptın bide jantlarda doğru tercih yapsan tam olucak.

17 Ss veya blackline süper olur

krm1983

Ön tampondaki 'cisimler' hariç gayet güzel olmuş. Ben de arkadaşlara katılıyor ve alfaya orijinal jant diyorum.
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

01hakan

Neden orjinal jantlar dışındakilere inat ediyorsun abi :)

Herşeyi çok güzel yaptın bide jantlarda doğru tercih yapsan tam olucak.

17 Ss veya blackline süper olur
Jantaları fiyat konusunda anlasamadik yoksa bende 17 ss bulsam bende ama yok ki yoksa jantlara inat etmiyorum...

COURE SPORTİVO

octinum

Ön tampondaki 'cisimler' hariç gayet güzel olmuş. Ben de arkadaşlara katılıyor ve alfaya orijinal jant diyorum.

Anaa, "cisimler" deyince "canard"ları gördüm. :D Ben başka bir şey var ön tamponda da telefondan göremedim sanmıştım.

Canard deniyor onlara. Çok çok az etkisi var. Hissetmeyi bırakın, ölçüm bile yapılamayabilir.

01hakan

Anaa, "cisimler" deyince "canard"ları gördüm. :D Ben başka bir şey var ön tamponda da telefondan göremedim sanmıştım.

Canard deniyor onlara. Çok çok az etkisi var. Hissetmeyi bırakın, ölçüm bile yapılamayabilir.
Deneyelim bakalım daha uzun bir yolculuk yapmadim yatin bi deneyeceğim

COURE SPORTİVO

milano 75

abi bırak şimdi down fors falan,hoşuma gitti,seviyorum böyle ıvır zıvırı takdım de  :) şaka bi yana,yakışmamış,haa senin hoşuna gitmiş takmışsın,yarında kesin gözüne batar sökersin zaten,dönüşü zor olan şeyler olmasında,takılır,sökülür,düzelir bi şekilde.Bende 75 eilk başlarda arka stoplara led şerit,önce çakma xenon,sonra çakma ama mercekli xenon far içine çizgi led falan yaptım,sonra baktım hakkaten yakışmıyomuş,hepsini söktüm,mercekler dahil ama hevesimide aldım,aklımda kalmadı.Yalnız yakışıp yakışmaması bi yana,işin birde maddi yönü var, şimdiki aklım olsaydı o ıvır zıvıra verdiğim paralarla amortisör yay takımı getirtirdim  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

01hakan

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Rot balans lastik kontrol
Orta konsol boyama mavi olan ampulleri orjinaline dondurme hali taban temizlik
Bi kac ufak dokunuşlar

Buda eskisi

COURE SPORTİVO

octinum

Gösterge ışıklandırmaları neymiş öyle yahu, eline sağlık hocam. Orijinali çok güzel olmuş. Eskisi gözümü acıttı resmen.

Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login  duymasın, benim tuhaf şekilde jantlara gözüm alışıyor gibi. Tövbe estağfirullah. :)

01hakan

Gösterge ışıklandırmaları neymiş öyle yahu, eline sağlık hocam. Orijinali çok güzel olmuş. Eskisi gözümü acıttı resmen.

Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login  duymasın, benim tuhaf şekilde jantlara gözüm alışıyor gibi. Tövbe estağfirullah. :)
Jantlar Arabayı Gösteriyor ön plana Çikariyor ondandir

COURE SPORTİVO

ealprsln

Jantlar Arabayı Gösteriyor ön plana Çikariyor ondandir

Abi orijinal bir 17-18" Alfa janı tak hepimiz rahatlayalım, emin ol sende rahatlıyacaksın  :))
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

01hakan

Cip kitin bir Önü eksikti oda geliyor ondan sonra ise Kule Gergisi yola çıkacak

COURE SPORTİVO

ykilinc

Hayirlisi olsun. Senin arka spoiler cup kit spoileri mi? Bana farkli geldi.

01hakan

Hayirlisi olsun. Senin arka spoiler cup kit spoileri mi? Bana farkli geldi.
Yok lester spoiler

COURE SPORTİVO

devirsever

Cip kitin bir Önü eksikti oda geliyor ondan sonra ise Kule Gergisi yola çıkacak

Arkadaki Blackline jantlar cok hos durur. Benim GT de de var ama GTV 916 ya ayri bir yakisiyor
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

01hakan

Yorumları Bekliyorum

COURE SPORTİVO

Adza

Her şey iyi güzel, herkesin aksine Alfa' ya illa Alfa jantı demiyorum o yüzden bence jantlar da güzel. Ama önden sarkan çeki ipi, stickerlar falan çok çok kötü. Bir de xenonların kelvin değeri fazla gibi çok çakma duruyor. Ama bunların dışında cidden güzel oldu...

01hakan

Her şey iyi güzel, herkesin aksine Alfa' ya illa Alfa jantı demiyorum o yüzden bence jantlar da güzel. Ama önden sarkan çeki ipi, stickerlar falan çok çok kötü. Bir de xenonların kelvin değeri fazla gibi çok çakma duruyor. Ama bunların dışında cidden güzel oldu...
Sticlerlerin omru ne zmn atarsa zaten penceyi cikaricam

COURE SPORTİVO

ykilinc

Bence ic döşeme ve zemine dokunabiliyorsan onlara dokun.

Şu sticker, çeki ipi falan gerçekten kotu duruyor. Onlari sökebilirsin. 

Farlari bence kesinlikle karartmamalisin.

Ötesi bence yürüyen ve performans ile alakalı olmali...