Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ADANA'dan GTV V6

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yigitekimdemir

Hakan arabaya çok para harcadınız ve bu paraya çok elegant görünen bir gtv sahibi olabilirdin, çok çok iyi fiyatlara da satılırdı ama görsel olarak honda gibi oldu araba. Bazı konularda artık dizginle kendini sadelik de güzeldir :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

01hakan

You are not allowed to view links. Register or Login
Hakan arabaya çok para harcadınız ve bu paraya çok elegant görünen bir gtv sahibi olabilirdin, çok çok iyi fiyatlara da satılırdı ama görsel olarak honda gibi oldu araba. Bazı konularda artık dizginle kendini sadelik de güzeldir :)

Yavaşla olacak aslında herşey istediğim gibi olmadi bazen yakın zmnda baya bi değişiklik gene geliyor ve eleganttan kastin ne ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

yigitekimdemir

Yavaşla olacak aslında herşey istediğim gibi olmadi bazen yakın zmnda baya bi değişiklik gene geliyor ve eleganttan kastin ne ?

Zarif yani :)

[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

01hakan

Zarif yani :)

Inşallah amacımız o çiçek ve eşsiz hala getirmek

COURE SPORTİVO

master

Benim 156nın yazılımda da kesici 7800de ama o noktaya kadar güç yok, temel olarak rollda sonraki vitesi daha yüksek yakalamak için :)

Atmosferik 156'da bahsedilen rakamları gösteren remapler var evet, ancak ben GTV'de 7300 dd'ye limitörü alan remaplerde dahi yüksek devirde gidince problem olan araçlar biliyorum. En basitinden benim eski rahmetli remap ilk yapıldığında 7200 dd'de beni yolda bırakmıştı. Motorun teknik karakteristiklerini şu anda hatırlamıyorum, dolayısıyla çok net yorum yapamam, ancak 8000 dd bu motor her ne kadar dayanıklı olsa da turbo beslemeli bu araç sadece remaple çıkmak için çok yüksek. Dediğim gibi, tercih meselesi, inşallah kısa süre sonra kol çıkardı, yatak sardı diye görmeyiz. Kaldı ki zaten normalde 6000 devirin üstünde gücü ciddi anlamda düşmeye başlıyor GTV'nin. 8000 dd'ye çıkan bir haritada gücü 7000 dd bandında bile koruması lazım ki vites attığında yine dolu banta gelsin. Bunun da daha ziyade orta devirlerde güç veren bu turboyla ne kadar mümkün olacağını kestiremiyorum. 8000 dd'nin herhangi bir mantığı görünmüyor yani.

GTV V6 Amerika'da satılan bir araç da değil, dolayısıyla Amerikan firmasının bu araca yapacağı remape ben olsam güvenmem. Eskiden bu araçla sadece remap ile 250hp verdiğini iddia eden "ünlü" firmalar da vardı, ancak hepsinin maplerine bakıldığında oldukça aracı tanımadan yapılan haritalar olduğu görünüyordu. GTV V6 TB'de kaliteli remap yapan sadece bir avuç insan var, o yüzden bu tür riskli hareketlerin güzelim motora zarar verme ihtimalinin yüksek olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

Ama tabii ki alan veren memnunsa benim diyecek bir şeyim yok, sadece ufak bir uyarıda bulunmak istedim :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ykilinc

@master Squadra veya autodelta ki özellikle squadra tuning in chip tuning işlemi tavsiye ediliyor, Oda + 30 hp +50 nm tork gibi değerler veriyor diye hatırlıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devirsever

21 yasinda 12 valf V6 turbo motor ve 8bin devir  :-X . Dis gorunuse zaten yorum yapamiyorum  :duvar:
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

master

You are not allowed to view links. Register or Login Squadra veya autodelta ki özellikle squadra tuning in chip tuning işlemi tavsiye ediliyor, Oda + 30 hp +50 nm tork gibi değerler veriyor diye hatırlıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben rahmetli GTV'de Squadra kullanmıştım ve gayet memnundum. Squadra maksimum gücü 30 hp arttırsa bile 4500 devirde 36hp artış (170-206) veriyor, ki biliyorsunuz orta devirler GTV V6 TB'de daha önemli.

Turbo basıncını cont 1.5'e çeken remapler var ki Allah muhafaza diyorum. Kasap işi yapıyorlar. Diğer modeller için farklı fikirler ortaya çıkabilir ama konu GTV V6 TB olduğunda kanaatimce Squadra tek tercih olmalı.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

01hakan

Kızımız satıldı Arkadaşlar istanbula dönüyor artık yarın yolcu ediyoruz inşallah kendisini [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

COURE SPORTİVO

murat

Hayırlısı olsun You are not allowed to view links. Register or Login  ;)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

01hakan

Hayırlısı olsun You are not allowed to view links. Register or Login  ;)
Aynen öyle teşekkür ederim 5 gün geçti gideli her sabah yerine bakınıyorum değeri bilinmesi gereken bi araç

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

01hakan

Sattigima bin pişman olduğum arabam özledim bee[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO